Film prosty jak budowa cepa,nie da się tego oglądać,od nadmiaru słodyczy i lukru można jedynie puścić wielkiego PAWIA !Na szczęście na Polsacie leciał "Biały Kieł" więc przełączyłem
Wg mnie jest zbyt przesłodzony, ale w końcu trzeba coś wyprodukować dla małych dziewczynek, które będą się tym podniecały.
No i znowu to samo. Nawet jesli lubię ten film to nie znaczy że się będę nim jak to określiłeś/aś "podniecać". Po prostu to lubię jak wiele osób w kraju i na świecie. Film się nie podobał. Trudno ale po co od razu napadać na osoby które film lubią?
Sorry niby mam to uznać za komplement czy coś??? Bo ja lubie ten film , a nawet jakbym nie lubiła to nie obrażała bym innych na forum w przeciwieństwie do ciebie <żenada>
A czy ja kogoś obraziłem ? Napisałem tylko że film jest prosty i nie da się go oglądać bo jest pusty,nierealny i kompletnie nie ma żadnego pozytywnego przekazu ŻADNEGO !
ej ,ale ja nie pisałam do ciebie ,bo ty tylko wyraziłeś swoje zdanie ... pisałam do osoby poniżej co uważa że ten film jest dla małych dziewczynek żeby mogły się podniecić ;/ <żal>
Pzdr
Oj nie no, bez przesady Oo
Przecież każdy wie, że jest on przeznaczony dla wyrobionych i dojrzałych znawców kina przez duże K.
sory, musiałem xd
p.s. o jezu, jak zobaczyłem reklamę tego filmu zdubbingowanego.... jedno wielkie: AŁA oO
Ale ja nie napisałam że go nie lubię? Lubię tylko nie mam już na jego punkcie świra. Po prostu film po to aby czymś zabić nudę:P
Zgadzam się. Film jest zdecydowanie przesłodzony. I właśnie oglądam kawałki filmu ,,Grease" i uważam że ,,High school musical" jest jego kiepską podróbką :/
Mi się podobał najbardziej taniec. Niektóre kroki wykorzystałyśmy z dziewczynami w naszych układach tanecznych.
Ten film musi być taki dla małoletnich niewinnych widzow, ktorzy nie maja pojecia o fabułach, aktorach itp. dla dzieci się liczy to by aktorzy byli ladnie a cyrk jaki odstawiaja spektakularny. Wiec docenmy ten film za to ze jest dobrze 'zrobiony'.