PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=283711}
5,4 71 tys. ocen
5,4 10 1 71346
3,9 21 krytyków
High School Musical
powrót do forum filmu High School Musical

TRAGEDIA !!!

ocenił(a) film na 1

Film prosty jak budowa cepa,nie da się tego oglądać,od nadmiaru słodyczy i lukru można jedynie puścić wielkiego PAWIA !Na szczęście na Polsacie leciał "Biały Kieł" więc przełączyłem

martin2000

zgadzam sie, przesłodzony aż zęby trzeszczą.

ocenił(a) film na 1
_Xyz_

Zgadzam się, jedno z najgorszych gówien i przekleństw świata.

InowroclawskiWilk

Wg mnie jest zbyt przesłodzony, ale w końcu trzeba coś wyprodukować dla małych dziewczynek, które będą się tym podniecały.

ocenił(a) film na 6
bozena_94

No i znowu to samo. Nawet jesli lubię ten film to nie znaczy że się będę nim jak to określiłeś/aś "podniecać". Po prostu to lubię jak wiele osób w kraju i na świecie. Film się nie podobał. Trudno ale po co od razu napadać na osoby które film lubią?

ocenił(a) film na 5
bozena_94

Sorry niby mam to uznać za komplement czy coś??? Bo ja lubie ten film , a nawet jakbym nie lubiła to nie obrażała bym innych na forum w przeciwieństwie do ciebie <żenada>

ocenił(a) film na 1
Czekoladova_Czekolada_

A czy ja kogoś obraziłem ? Napisałem tylko że film jest prosty i nie da się go oglądać bo jest pusty,nierealny i kompletnie nie ma żadnego pozytywnego przekazu ŻADNEGO !

ocenił(a) film na 5
martin2000

ej ,ale ja nie pisałam do ciebie ,bo ty tylko wyraziłeś swoje zdanie ... pisałam do osoby poniżej co uważa że ten film jest dla małych dziewczynek żeby mogły się podniecić ;/ <żal>
Pzdr

Czekoladova_Czekolada_

Oj nie no, bez przesady Oo
Przecież każdy wie, że jest on przeznaczony dla wyrobionych i dojrzałych znawców kina przez duże K.

sory, musiałem xd

p.s. o jezu, jak zobaczyłem reklamę tego filmu zdubbingowanego.... jedno wielkie: AŁA oO

Zdenio

piratka , skoro ci się nie podoba to czemu masz go w ulub. ?

ocenił(a) film na 6
Phoebe123

Ale ja nie napisałam że go nie lubię? Lubię tylko nie mam już na jego punkcie świra. Po prostu film po to aby czymś zabić nudę:P

ocenił(a) film na 1
martin2000

Zgadzam się. Film jest zdecydowanie przesłodzony. I właśnie oglądam kawałki filmu ,,Grease" i uważam że ,,High school musical" jest jego kiepską podróbką :/

ocenił(a) film na 5
niania16

Mi się podobał najbardziej taniec. Niektóre kroki wykorzystałyśmy z dziewczynami w naszych układach tanecznych.

ocenił(a) film na 3
martin2000

Ten film musi być taki dla małoletnich niewinnych widzow, ktorzy nie maja pojecia o fabułach, aktorach itp. dla dzieci się liczy to by aktorzy byli ladnie a cyrk jaki odstawiaja spektakularny. Wiec docenmy ten film za to ze jest dobrze 'zrobiony'.

V_Malloy

ale dzieci nie są takie głupie przecież, ja znam dużo dzieci, które uważają ten film za wielkie gówno