PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=283711}
5,4 71 tys. ocen
5,4 10 1 71344
3,9 21 krytyków
High School Musical
powrót do forum filmu High School Musical

O fuu niepodobał mi się....ogólnie film zapowiadał się nieźle ale był fatalny. Ten Troy śpiewał jak jakiś chłoptaś z baysbandu. Jetdynie lubiłam kolesia co piekł ciasta i tego czarnego loczka a reszta to klapa ogólnie....nie polecam...że też Disney zrobił taki film:/

ocenił(a) film na 10
Angie_go

powiem jedno bo szkoda mi slow na twoja wypowiedz.... nie wiem jak mozna porobnac film do boysbandu... :/ sprawdz w slowniku co to znaczy pozniej uzywaj

xxxdominikaxxx

ok to pojedź mi jeszcze bardziej i wytłumacz definicję słownikową słowa boysband jeśli ten chłopak nie śpiewał w stylu boysbandowym a ich ruchy tanaczne nie były rodem z teledysku backstreet boys...respect i ty też szanuj moje zdanie....

ocenił(a) film na 10
Angie_go

Ty rzeczywiście nie znasz słowa boysband lepiej gnaj po slownik i sobie sprawdz!!!!!!! Jesli ci sie nie podobal film to nie krytykuj go bo wielu osobom sie bardzo podobał! Mnie bardzo

Angie_go

Zwracając uwagę na to że jest to film o szkole średniej więc piosenki nie mogą być wykonywane na wzór arii operowych... muszą to byc lekkie, wpadające w ucho piosenki nawet gdyby to był (a nie jest) boysband...

ocenił(a) film na 10
Domi_Nique

A mi się film podobał! o!
i tyle mam do powiedzenia ;DD

Angie_go

Arii operowych też nie szukam poprostu jednym się podoba innym nie. Są gusta i guściki. Nie wiem tylko dlaczego niepotraficie uszanować zdania innych osób.
Boysband to grupa wokalna muzyki pop, składająca się z młodych mężczyzn. Utwory wykonywane przez boysbandy są skierowane do nastoletniej młodzieży.
To jest wersja słownikowa słowa boysband. Kto mi zarzuci że troy nie był nastoletnim chłopcem i nie śpiewał muzyki POP. Napisałam że mógłby być jesnym z nich więc wszystko składa się w jedną całość. Ale i tak wiem że w dalszym ciągu czuję się jak pył w milionowym mieście...

ocenił(a) film na 10
Angie_go

Nie wiem jak wy ale mi film strasznie się podobał i nie mogę się doczekać drugiej części ;) Boysband??co?? faktycznie zobacz co to słowo oznacza ;)good luck ;/

Angie_go

Boysband?? Halo skąd Ci się to wzięło? Mi bardzo odpowiada, że śpiewał tak a nie inaczej, ponieważ ja osobiście nie znoszę hip hopu albo rapu;/ Tego się nie da słuchać. Troy był oryginalny i nie śpiewał tak jak większość chłopaków wymienionych wyżej przeze mnie typów muzyki:) Ja ten film KOCHAM mogę go oglądać 10 razy i i tak mi się nie nudzi:) Fajnie że tak dużo spiewali, no ale to w końcu MUSICAL:) Czekam na 2 część:)A Gabriella była świetna:)

Angie_go

co ci sie nie podoba? mily musical, pelen radosci. A ten boysband coz to za idiotyczny pomysl? :/

Angie_go

Ok dobra poddaje sie może jestem za stara na taki film...Bo wy ile macie lat po 14?

ocenił(a) film na 1
Angie_go

Nie poddawaj sie!!!! Ja cie popieram. Chłopak śpiewał rzeczywiście piosenki typowo pop. Ale ogólnie film mi sie nawet podobał aczkolwiek widziałam lepsze musciale. A i mam 18 lat ;)

Angie_go

Ok, szanuję to co tam sobie myślisz o HSM i popowych piosenkach, każdy ma inny gust, ja pokochałam ten film mimo że mam 18 lat. Pozdro!!

ocenił(a) film na 1
Domi_Nique

Zapytam sie was, czy ktoś z was, komu podobał się ten film miał więcej niż 12 lat... Mnie też się ten film kojarzy z booysbandem...poprawka,z taką historią boysbendowską xD Niech wszyscy zrozumieją, że ten film to kupa gówna i każdy krytyk filmowy, dziennikarz filmowy oraz pasjonaci filmu powiedzą wam,że to jest kiczowata sielanka... Taki współczesny harlekin...!!!!!!

ocenił(a) film na 10
Angie_go

Boże ja mam 24 i zakochałam się w tym filmie, więc nie wydaje mi się, że mozna być na coś za starym :P

Angie_go

Troyowi śpiew trochę nie wyszedł, ale reszta jak dla mnie całkiem ok. Piosenki wpadające w ucho, łatwe układy taneczne itp. Ogólnie przyjemnie się oglądało.
Zna ktoś może podobne filmy-musicale do tego? ;-)

lacerta_to

a dla mnie film się bardzo podobał :):) nawet jak Troy śpiewał :D i mam 21 :):):)

ocenił(a) film na 10
Angie_go

Film lekki, zwiewny i przyjemny :) jasne ze nie to jakies dzielo sztuki, ale milo mi sie go ogladalo! polecam

ocenił(a) film na 10
Angie_go

Film poprostu zajebi*** boysband? nigdy w zyciu!! to najlepszy film jaki widzialam!! mam manie kupilam juz sobie nawet kasete z tzm filmem i muzyke filmowa!! pozdro dla fanow HSM lol