z tym filmem jest cos nie tak...ale z jego ocenom jeszcze bardziej...nie zeby byla za niska wrecz przeciwnie ten film to dno...byc moze twierdze tak z tego powodu ze jestem plci meskiej i nie zabardzo pasuja mi musikale...ale musz eprzyznac ze np.moulin rogue mi sie bardzo podobal ale ten film...coz ogladnolem go na raty...
Wiesz co porównywać Moulin Rouge z High School Musical to przesada obydwa to musicale ale całkiem inne.Moulin Rouge to dramat a High School Musical to komedia dla młodzieży...Mi się Moulin Rouge podobał a High School Musical jeszcze bardziej nie byłam po nim przynajmniej przygnebiona:/
MR jest "cięższe" niż HSM, ale to oczywiste. Tak jak koleżanka z góry napisała, jest to komedia dla młodzieży. Mnie, osobiście, High School Musical cholernie się podobał, choć normalnie nie lubię tego typu filmów:) Ale ten naprawdę ma coś w sobie, coś co przyciąga:)
A wracając do tematu porównywania MR i HSM, to po prostu nie można ich porównywać, bo są totalnie inne! Ot i wszystko. Pozdrawiam:)