PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=283711}
5,4 71 tys. ocen
5,4 10 1 71346
3,9 21 krytyków
High School Musical
powrót do forum filmu High School Musical

z tym filmem jest cos nie tak...ale z jego ocenom jeszcze bardziej...nie zeby byla za niska wrecz przeciwnie ten film to dno...byc moze twierdze tak z tego powodu ze jestem plci meskiej i nie zabardzo pasuja mi musikale...ale musz eprzyznac ze np.moulin rogue mi sie bardzo podobal ale ten film...coz ogladnolem go na raty...

ocenił(a) film na 10
Sasori

Wiesz co porównywać Moulin Rouge z High School Musical to przesada obydwa to musicale ale całkiem inne.Moulin Rouge to dramat a High School Musical to komedia dla młodzieży...Mi się Moulin Rouge podobał a High School Musical jeszcze bardziej nie byłam po nim przynajmniej przygnebiona:/

ocenił(a) film na 6
Ana_Lucia

MR jest "cięższe" niż HSM, ale to oczywiste. Tak jak koleżanka z góry napisała, jest to komedia dla młodzieży. Mnie, osobiście, High School Musical cholernie się podobał, choć normalnie nie lubię tego typu filmów:) Ale ten naprawdę ma coś w sobie, coś co przyciąga:)
A wracając do tematu porównywania MR i HSM, to po prostu nie można ich porównywać, bo są totalnie inne! Ot i wszystko. Pozdrawiam:)

California

Po pierwsze jak już tu było napisane to nie mozna absolutnie porównywać tych dwóch filmów. Zupełnie nie da się. A po drugie mi się podobały na przykład oba filmy i to oba tak bardzo że jak bym miała wybierać który teraz obejrzeć to bym nie wiedziała xD