Po prostu prostackie. Jeżeli poziom muzyki dla młodziezy ma być taki a musicale też takie to ja przepraszam ale ludzkość schodzi na psy. Co w tym ciekawego ?
Nie podoba się to nie ogladaj. Nikt ci nie każe, po prostu obejrzyj coś innego i tyle.
A czy on nie ma prawa tego skomentować ? Obejrzał , bo chciał i komentuje bo chce. To jest forum a jak wiadomo na forum każdy może wyrażać swoje opiniie , nie tylko zagorzali fani.
elramoon wykorzystuje znany poprostu wszystkim już dobrze text. Tylko czemu ma nie oglądać ten lipnej produkcji??
Za to popieram autora tematu. Film nudny jak flaki z olejem. I mówię tu serio, że jakbym miał porównać to przy tej produkcji "Necromantikow" dałbym Osciara, Złotego Globa i wszystko co się da, za to HSM nagrodziłbym wszystkimi możliwymi Złotymi Malinami :-)
Zgadzam się.........opinie różnych ludzi mogą być sprzeczne...........nie wszystkim ten musical musiał się podobać....ja go osobiście lubie :)
Nienawaidzę tego filmu, a tym bardziej piosenek, które moja siostra ściągnęła i puszcza je codziennie śpiewając w dodatku. Wyobrażacie sobie ten koszmar?
człowieku, straszna sprawa, współczuje. ja osobiście widizałem zwiastun, jakiś tam teledysk na Jetixie, i urywki w tv, oraz coś tam czytałem o tym filmidle, i jakoś mnie nie ciągnie by to obejrzec.
nie kazdemu ten film musi sie podobac ja twierdze ze nie byl jakis swient ale calkiem niezly... no dalo sie obejrzec