PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=283711}
5,4 71 tys. ocen
5,4 10 1 71346
3,9 21 krytyków
High School Musical
powrót do forum filmu High School Musical

Tragedia

ocenił(a) film na 1

Po prostu prostackie. Jeżeli poziom muzyki dla młodziezy ma być taki a musicale też takie to ja przepraszam ale ludzkość schodzi na psy. Co w tym ciekawego ?

Zandarm

Brawo dla tego Pana, dobrze mówi <przytul>

ocenił(a) film na 10
Zandarm

Nie podoba się to nie ogladaj. Nikt ci nie każe, po prostu obejrzyj coś innego i tyle.

ocenił(a) film na 1
elramoon

A czy on nie ma prawa tego skomentować ? Obejrzał , bo chciał i komentuje bo chce. To jest forum a jak wiadomo na forum każdy może wyrażać swoje opiniie , nie tylko zagorzali fani.

ocenił(a) film na 1
elramoon

elramoon wykorzystuje znany poprostu wszystkim już dobrze text. Tylko czemu ma nie oglądać ten lipnej produkcji??

Za to popieram autora tematu. Film nudny jak flaki z olejem. I mówię tu serio, że jakbym miał porównać to przy tej produkcji "Necromantikow" dałbym Osciara, Złotego Globa i wszystko co się da, za to HSM nagrodziłbym wszystkimi możliwymi Złotymi Malinami :-)

ocenił(a) film na 10
Zandarm

Zgadzam się.........opinie różnych ludzi mogą być sprzeczne...........nie wszystkim ten musical musiał się podobać....ja go osobiście lubie :)

ocenił(a) film na 1
Zandarm

Nienawaidzę tego filmu, a tym bardziej piosenek, które moja siostra ściągnęła i puszcza je codziennie śpiewając w dodatku. Wyobrażacie sobie ten koszmar?

ocenił(a) film na 1
johnny_nawalony

człowieku, straszna sprawa, współczuje. ja osobiście widizałem zwiastun, jakiś tam teledysk na Jetixie, i urywki w tv, oraz coś tam czytałem o tym filmidle, i jakoś mnie nie ciągnie by to obejrzec.

Arkhan

nie kazdemu ten film musi sie podobac ja twierdze ze nie byl jakis swient ale calkiem niezly... no dalo sie obejrzec

Paula168

Film był cudowny.. tak samo jak HSM2 .. jak obejrzal ktos film to niech komentuje ile chce .. czy mu sie to podobalo czy nie.. niech inni tej osoby nie krytykują bo kazdy patrzy na filmy z innej perspektywy, jednym sie podoba , a drugim nie .. takie jest zycie i trzeba sie do niego przyzwyczaic ..