PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=283711}
5,4 71 tys. ocen
5,4 10 1 71346
3,9 21 krytyków
High School Musical
powrót do forum filmu High School Musical

Zac Efron

ocenił(a) film na 10

o boże, jak tylko zobaczyłam Zaca Efrona od razu się w nim zakochałam!! On jest taki BOSKI!!! a wy jak uważacie?

ocenił(a) film na 2
Juleczka_Efron

żałosne ;/

ocenił(a) film na 10
era

Jak uważasz. wg. mnie Zac jest świetny. może poprostu masz inny gust...

ocenił(a) film na 9
Juleczka_Efron

Zac Efron mi się nie podoba, ale jeżeli Tobie spoko. A co do ery to sam jesteś żałosny.

P.S. Film jest bardzo dobry

ocenił(a) film na 10
Audra

dzięki Alex, a co do ery- to ty się nie znasz, ale cóż, faceci nie mają gustu! Pozdra dla fanów HSM!

ocenił(a) film na 10
Audra

Ładny ?
Hmm właściwie to dobre pytanie...
Według mnie może nie tyle jest ładny co ma taki jakis ładny
"błysk w oku" noi ma dosyć łądny uśmiech...

A nawiązując do ERY - To sam jesteś żałosny pisząc to :)
Bo sam pisałeś w innym temacie że to wolny kraj i każdy ma prawo do wyrażania własnej opini...
Więc bądz na tyle inteligenty i trzymaj sie tego co raz powiedziałeś(napisałes)

Pozdrawiam:*

ocenił(a) film na 9
Juleczka_Efron

oczywiscie droga Juleczko ze Zac jest BOSKI!^^ ma czarujący uśmiech, iskierki w oczach, swietny glos i wyczucie rytmu, i do tego fryzure w moim guscie ^^ jednym slowem swietny z niego chlopak...

Juleczka_Efron

hmm...szczerze to nie widzę w nim nic powalającego ;)kolejny materiał na 'bożka' nastolatek oh... tak żeby było do kogo wzdychać ^^moje skromne zdanie - nie powala :D ale to tylko subiektywna opinia ;) jak widzę jego przyszłość - głównie grooby lans a jak mówi staropolskie przysłowie - dobry lans nie jest zły ;P
pozdro

ocenił(a) film na 10
angel_of_light

słyszałam, że Zac nie będzie grał w HSM 3!! czy to prawda???

Juleczka_Efron

No cóż... też tak słyszałam... i nie podoba mi się to... nie dla samej osoby Zac'a ale to głupie, że w trzeciej części nagle główny bohater wypada z filmu... a zastępuje go jakiś inny...

Co do poprzednich wypowiedzi... No cóż, na swój sposób Zac jest przystojny... ale ja zachwycam się tylko filmem, za całokształt:)

Juleczka_Efron

No cóż... Z wyglądu całkiem przyjemny:) Ale charakter? Obściskuje się z wszystkimi koleżankami z planu filmowego. Najpierw jedna teraz druga! Oj nieładnie!!

ola300387

Szczerze przyznam, że nie jest taki zły, chociaż mógłby być ładniejszy... Kiedy koleżanka powiedziała mi, że ma 20 lat, przeżyłam szok. Przez tą jego straaasznie dziecinną urodę, byłam wręcz przekonana, że ma jakieś 16...

Juleczka_Efron

Boże! Ile jeszcze takich beznadziejnych tematów ;/
Idź wzdychać gdzie indziej

Juleczka_Efron

Zac jest bardzo fajny ;) A z tym błyskiem w oku i czarującym uśmiechem to szczera prawda :) POZDRÓWKI :*

ocenił(a) film na 10
roxa04_2

też mi szkoda Zaca, mam nadzieje, ze to tylko ploty, i ze zac zagra w HSM 3 pozdro