o boże, jak tylko zobaczyłam Zaca Efrona od razu się w nim zakochałam!! On jest taki BOSKI!!! a wy jak uważacie?
Zac Efron mi się nie podoba, ale jeżeli Tobie spoko. A co do ery to sam jesteś żałosny.
P.S. Film jest bardzo dobry
dzięki Alex, a co do ery- to ty się nie znasz, ale cóż, faceci nie mają gustu! Pozdra dla fanów HSM!
Ładny ?
Hmm właściwie to dobre pytanie...
Według mnie może nie tyle jest ładny co ma taki jakis ładny
"błysk w oku" noi ma dosyć łądny uśmiech...
A nawiązując do ERY - To sam jesteś żałosny pisząc to :)
Bo sam pisałeś w innym temacie że to wolny kraj i każdy ma prawo do wyrażania własnej opini...
Więc bądz na tyle inteligenty i trzymaj sie tego co raz powiedziałeś(napisałes)
Pozdrawiam:*
oczywiscie droga Juleczko ze Zac jest BOSKI!^^ ma czarujący uśmiech, iskierki w oczach, swietny glos i wyczucie rytmu, i do tego fryzure w moim guscie ^^ jednym slowem swietny z niego chlopak...
hmm...szczerze to nie widzę w nim nic powalającego ;)kolejny materiał na 'bożka' nastolatek oh... tak żeby było do kogo wzdychać ^^moje skromne zdanie - nie powala :D ale to tylko subiektywna opinia ;) jak widzę jego przyszłość - głównie grooby lans a jak mówi staropolskie przysłowie - dobry lans nie jest zły ;P
pozdro
No cóż... też tak słyszałam... i nie podoba mi się to... nie dla samej osoby Zac'a ale to głupie, że w trzeciej części nagle główny bohater wypada z filmu... a zastępuje go jakiś inny...
Co do poprzednich wypowiedzi... No cóż, na swój sposób Zac jest przystojny... ale ja zachwycam się tylko filmem, za całokształt:)
No cóż... Z wyglądu całkiem przyjemny:) Ale charakter? Obściskuje się z wszystkimi koleżankami z planu filmowego. Najpierw jedna teraz druga! Oj nieładnie!!
Szczerze przyznam, że nie jest taki zły, chociaż mógłby być ładniejszy... Kiedy koleżanka powiedziała mi, że ma 20 lat, przeżyłam szok. Przez tą jego straaasznie dziecinną urodę, byłam wręcz przekonana, że ma jakieś 16...
Zac jest bardzo fajny ;) A z tym błyskiem w oku i czarującym uśmiechem to szczera prawda :) POZDRÓWKI :*