Takie gówno wyszło od Disney'a?! Oj, coś mi się zdaje, że jeszcze kilka takich badziewi, to dziadziuś Disney wstanie z grobu i zrobi porządek w studiu...
Ja na początku też myślałam, że to badziew...Wkurzało mnie to jak dziewczyny zachwycały się głównym bohaterem...Jednak obajrzałam to i zmieniłam zadanie. Film spodobał mi się choć niektórych aktorów powinni zmienić..
...ja jak myślałem przed obejrzeniem tego czegoś, tak myślę po obejrzeniu. Spoko, rozumiem, że może się to komuś spodobać (gusta są różne) , ale żeby się tak podniecać jak co niektórzy? U mnie w budzie wszystkie laski po prostu uwielbiają to cuś, a ja wymiotuje od nadmiaru słodkości, jakim mnie twórcy filmu obdarzają podczas seansu... Aktorstwo denne, chociaż to musical, więc super byc nie musi, ale i tak razi, scenariusz przewidywalny i kiczowaty... Jeszcze gdyby to "dzieło" się jakoś przyjemnie oglądało, ale nie, z ekranu wieje po prostu NUDĄ. Pozdrawiam =)
heh :) już też pisałam, że film jest przewidywalny.On jest trochę przerysowany i taki 'słodki' ale powiem szczerze, że dzięki muzyce i układom tanecznym można film obejrzeć :) ale jak już pisałam ocena ponad 8 jak dla mnie troszkę za dużo.