PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=283711}
5,4 71 tys. ocen
5,4 10 1 71346
3,9 21 krytyków
High School Musical
powrót do forum filmu High School Musical

badziew

ocenił(a) film na 1

Takie gówno wyszło od Disney'a?! Oj, coś mi się zdaje, że jeszcze kilka takich badziewi, to dziadziuś Disney wstanie z grobu i zrobi porządek w studiu...

yipee

Jak już mówisz, że jest to "badziew" to chociaż podeprzyj sie jakimiś argumentami :)

ocenił(a) film na 5
yipee

Ja na początku też myślałam, że to badziew...Wkurzało mnie to jak dziewczyny zachwycały się głównym bohaterem...Jednak obajrzałam to i zmieniłam zadanie. Film spodobał mi się choć niektórych aktorów powinni zmienić..

ocenił(a) film na 1
HotPrincess

...ja jak myślałem przed obejrzeniem tego czegoś, tak myślę po obejrzeniu. Spoko, rozumiem, że może się to komuś spodobać (gusta są różne) , ale żeby się tak podniecać jak co niektórzy? U mnie w budzie wszystkie laski po prostu uwielbiają to cuś, a ja wymiotuje od nadmiaru słodkości, jakim mnie twórcy filmu obdarzają podczas seansu... Aktorstwo denne, chociaż to musical, więc super byc nie musi, ale i tak razi, scenariusz przewidywalny i kiczowaty... Jeszcze gdyby to "dzieło" się jakoś przyjemnie oglądało, ale nie, z ekranu wieje po prostu NUDĄ. Pozdrawiam =)

yipee

heh :) już też pisałam, że film jest przewidywalny.On jest trochę przerysowany i taki 'słodki' ale powiem szczerze, że dzięki muzyce i układom tanecznym można film obejrzeć :) ale jak już pisałam ocena ponad 8 jak dla mnie troszkę za dużo.

ocenił(a) film na 1
yipee

Walt to pewnie się w grobie przewraca na ten film. ;/
Normalnie nie wierzę, że to moja ukochana wytwórnia takie dno wyprodukowała!