Nie chcę obrażać fanów tego filmu, mówiąc że są puści i za młodzi na obiektywną ocenę. Moim zdaniem HSM nie jest tak naprawdę złym filmem. Większości ludzi się nie podoba bo wiadomo, to taka bajka dla dzieci, którzy nie dostrzegają wad filmu, na dodatek słaby scenariusz i fabuła. No ale jak już się komuś tak podoba to niech ogląda, w końcu nie każdy może docenić prawdziwe kino. Nie jestem nawet zła, że takie dzieci dają 10 na np. HSM i 1 na filmy, których nie rozumieją, choćby np. Ojciec Chrzestny. W końcu do takich filmów trzeba dorosnąć. Nie lubię tylko tego, że dzieciom, które powinny się cieszyć z dzieciństwa, wciska się takie kity, chcą być na siłę dorosłe, malują się, upodabniają do swoich "idolów" z tego typu filmów, ich zachowanie im imponuje (nie wiem czym), albo te wszystkie gadżety z buźkami postaci z HSM, piórniki, kosmetyki, torby plecaki... Nie lubie patrzeć na takie rzeczy bo mnie biorą mdłości. Dzieci zamiast oglądać Kubusia Puchatka choćby, którego ja osobiście bardzo lubię:) oglądają takie pierdoły i są takie jakie są, wymalowane damy chodzące po ulicy, nie mówię że wszyscy tacy są, komuś się może po prostu podobać film i się nie upodabnia do postaci, ale jednak reszta to juz przesada. A co do filmu to osobiście mi się nie podoba, wolę poważniejsze kino.
haha na pewno! xD Biedak stworzył takie fajne bajki, a teraz ludze kojarzą Disneya tylko z hannah mantana i hsm...
Popieram w 100%.Ktoś coś powiedział, i pozdrawiam Cię i dziękuję, że powiedziałeś/łaś to tak a nie inaczej. ;))
P.S. - Też lubie Kubusia Puchatka ;* [ Kłapouchy ;)]
A wiesz kogo mi jest bardziej żal?... Nie dzieci co się upodabniają do swoich idoli i wystawiają 10/10 HSM, tylko Ciebie za wystawianie 1/10 filmom których nawet się nie oglądało... Świadczy o tym choćby nota dla HSM 3 gdyż została wystawiona dzień przed premierą w Polsce a naprawdę wątpię po tym co napisałaś, żebyś jakoś starała się go zdobyć wcześniej... Więc się nie uraź ale tak naprawdę idiotkę robisz teraz z siebie... Nie wiem, może miałaś trudne dzieciństwo
niekoniecznie musiałam być w kinie żeby go oglądać, po prostu byłam u koleżanki, która go wcześniej ściągnęła, a że się prosiła mnie żebym obejrzała z nią chociaż kawałek to się zgodziłam, bo w sumie byłam ciekawa czy trójka będzie taka sama jak poprzednie części. Niestety musiałam przeprosić pod koniec filmu koleżankę, bo dalej już nie dałam rady oglądać. Chociaż w sumie nie był to najgorszy film jaki w życiu widziałam, niemniej nie podobał mi się tak samo jak poprzednie części.
Zgadzam się z Tobą, simpsonko, powiedziałaś to w bardzo fajny, dojrzały sposób. A Ty, kubussss69, nie powinieneś wypowiadać się tak głupawym, bezmyślnym stylu, bo świadczy to tylko o tym, że masz raczej niski iloraz inteligencji. I kończenie akcentem "może miałaś trudne dzieciństwo" po przeczytaniu takiej wypowiedzi jaką uraczyła nas założycielka tematu, to już naprawdę przesada. Ty nie powinieneś wypowiadać się nawet o Kubusiu Puchatku. Jesteś żałosny.
mówiąc szczerze w komach do filmów jakiś czas temu sama pisałam wiadomości typu żenada, żal itp. ale pisząc takie rzeczy bez uzasadnienia na pewno nie trafią do innych i jeszcze na dodatek pomyślą sobie że jest ktoś sam niedorzaly i głupi. xD