PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=283711}
5,4 71 tys. ocen
5,4 10 1 71346
3,9 21 krytyków
High School Musical
powrót do forum filmu High School Musical

hsm i hsm 2 to najlepsza komedia romantyczna jaką widziałam. Zack i Vanessa idealnie do siebie pasują.
Już nie mogę się doczekać kiedy będzie hsm 3, tylko oczywiście vanessa musi wystąpić bo jak nie to będzie bez sensu.
Wiadomo, że Vanessa jest lepsza od Ashly.
Zanessa for ever......
Pzdr:)

ocenił(a) film na 1
marta19910

no coment...
to taki żart?
pst.vanessa,zanessa,zanussi i te inne zarazy nie są lepsze od Ashley jeśli zachodzi tu takie ekhę ... porównanie
Ashley coś trochę potrafi w porównaniu do zaness,vaness i innych badziewi.
...

marta19910

A dla mnie ładniejsza i fajniejsza była Ashley tylko ten film na jedynkę :)

ocenił(a) film na 10
Nieaktywny_2

uwielbiam ten film i zgadzam się ze bez Vanessy to juz by nie było to samo na szczescie podpisała juz kontrakt :D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
zolta_kaszka

3 część???????????? O Boże... tak tandetnej gry aktorów i prostej treści to dawno nie widziałem w filmie.. A ten łączy w sobie wszystkie te elementy.

ocenił(a) film na 1
marta19910

widze że nie jestem jedyną osobą która nie znosi tego badziewia :)

olaaa_5

ja też nie znoszę tego badziewia! nie martw się!
hehe, jak widzę tych wszystkich "wielkich fanów" to mnie mdli..
co to ma by w ogóle? żłobek..?

marta19910

o ku***!! po ch** oni te filmiki dla bachorów nakręcają?? przecież to nawet musical nie jest z tym głosem efronika <lol2> Te dzieciaki są po prostu mocno przereklamowane i tyle. talentu za grosz

melissa29

ha ha ha ha ha !! wypowiedź założyciela tematu pozostawię bez komentarza....

ocenił(a) film na 5
marta19910

Oho, znowu ,,znawcy''. Nie podoba się, nie oglądajcie. Nie wiem jakich popisów aktorskich oczekujecie od komedii dla natolatków, może by tak wyluzować? A jak ktoś ma to w ulubionych, to co już dno i w ogóle do kosza z nim? Ludzie, dajcie sobie na wstrzymanie.

ocenił(a) film na 1
Ekranizacja

nie My.. to producenci powinny sobie dać na wstrzymanie i nie kręcić takich żulerskich gó.wien..;/
film totalnie bez sensu,i te pedały..;/ chore.. -.-

Domish

hehehehe ale mam ubaw z tych komentarzy. Ja nie ogladalem wiec nie oceniam. ALe po samym plakacie widac ze tam jakas dziecinada panuje. Gownorzeria jakas powiadacie ? Zrozumialbym jesli to 1 osoba by to krytykowala. Tylko tak sie to sklada ze co 10 osoba jest na tak reszta na nie. W takim razie poslucham slowa ludu.

ocenił(a) film na 1
bandofbrothers

Masz rację ..! nie oglądaj.. ! szkoda czasu..! wyjdź z pieskiem na spacer może właśnie chce mu się siu siu..-.-

ocenił(a) film na 10
marta19910

Mi też sie podoba! Bradziej lubie Vanesse bo ładniej śpiewa i tańczy.