to ja podobne pytanie to milej dziewczyny : kto ladniejszy? Lucas grabeel (ryan) czy zac efron (troy)??
http://www.teenidols4you.com/pictures.html?pg=3&g=Actors&pe=lucas_grabeel - wejdz i jak ci sie od razu nie wyswietli to troche poczekaj , pozdrawiam;-)
Moim zdaniem Zac Efron jest przystojniejszy chociaż widziałam fotki na których miał taka nieładną szpare miedzy zębami ,ale teraz jest ładny i ma śliczne oczka :) no i głos też robi swoje :) ,a tak poza tym to najbardziej podoba mi się Corbin Bleu (Chad Danforth) to jest ten murzynek :)
moimzdaniem storazy ladniejszy jest Zack!!!! wpadajcie na mojego bloczka o nim www.marta107.blog.interia.pl
No jasne, że Zac! Bez dwóch zdań! Z męskiej części obsady filmu to on jest najlepszy.
definitywnie zac efron :D widziałam z nim room riders na Mtv było super :D nawet zdjął koszulkę :P jest sweet.. :D a co do lucasa to jest niezły, ale te przednie zęby trochę mnie odstraszają :D
chyba jednak zac efron chociaz tak srednio mi sie podoba:P fajny jest ten,ktory grał Chada:D
Zac Efron :) Najładniejszy z całej obsady aktorskiej :D Przynajmniej takie jest moje zdanie...
Zac efron oczywiście górą!! Kocham go <joke> ale naprawde on ma coś w sobie takiego że sie ... rozpływam ;P mam nadzieje, że w Polsce zostanie załważony bo jak narazie to jest mało znany pzdr dla was ;* i oczywiście Zaca <napewno to przeczyta>:*
Zac- zdecydowanie:)Widzialam go w innych filmach i naprawde jest bardzo przystojny, bardziej od ryana
Zac... widziałam Go w paru filmach i super... Teraz ma ciemne włoski i wygląda cudownie i ma ślczne oczka.
Zac!!! Bez dwóch zdań!!! Chociaż jak dla mnie, to mógłby mieć jeszcze jaśniejsze włosy... Bo w tych czarnych nie wyglada tak zajebiscie!
Ładniejszy jest oczywiście ZAC! ???
Ma śliczne oczy, fajne włosy i naprawdę ładny głos:]
przystojniak;)
Oczywiście, że Lucas Grabeel :D Nie tylko jest przystojny i świetnie śpiewa, ale ma także piękną duszę. Co z tego, że Zack gra główną rolę? Nic :D
A poza tym, jeśli ktoś słyszał piosenkę Lucasa "You know I will" i oglądał go w epizodzie Veronici Mars, to napewno wybierze jego, nie Zacka.
Oczywiście, każdy ma swój gust, ale widzieliście Zacka w ciemnych własach ?? :/
Sto razy ładniejszy jest Corbin Bleu!!!!!
Ma cudowny głos i jest taki przystojny!!! Ktoś słyszał w ogóle jego głos oprócz piosenek w filmie?? On jest cudny. I ma piękną piosenkę Deal with it.
CORBIN RZĄDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dla mnie bardziej podoba mi się Lucas Grabeel, ponieważ ładniej śpiewa i tańczy. JEST BOSKI!!!!!!!!!!!!!!
NAJŁADNIEJSZY JEST ZAC EFRON CO 3 NASTOLATKA NA CAŁYM SWIECIE MA JEGO PLAKAT W POKOJU
Oj już o tym Efronie słuchać nie moge. Zac ,Zac to pajac. Robi z siebie (moim zdaniem) wielkiego modela.
Mnie się również podoba Zac :)
Szczególnie na zdjęciach, gdzie ma takie ciemne, nastroszone włosy.
Pozdrawiam
kto ładniejszy?
Ani jeden ani drugi nie ma za grosz urody. Matka natura miała wielkie poczucie humoru tworząc ich. Zac Efron czy Lucas Grabeel- fuuu, dziewczyno nie masz za grosz gustu łudząc się że są ładni (ładni... no cóż... jak się mowi o urodzie facetow to sie pisze przystojni... ale mniejsza o to)
matko! czy pewna czastka tego swiata uwielbiajaca ten beznadziejny, moim zdaniem, film (skaladajaca sie glownie z malolatow) zapomniala co to jest piekno? najwyrazniej tak...
Przystojni to są, moja droga, Sharukh Khan, Johnny Depp i chociażby Clark Gable. W dodatku procz urody ( a moze nawet w wiekszym stopniu) liczy sie talent (nie przystojny a zdolny np. Gary Oldman)... ktorego nie posiadaja niestety bohaterowie HSM!
Przykro mi... Faktem jest ze "aktorzy" HSM to beztalencia!
Zgadzam się z przedmówczynią. Mila, trafiłaś w podstawy na jakich stoi mój ideał faceta. Niby każdy człowiek jest inny, jego poglądy i upodobania są inne. Jednak nie mogę zrozumieć jednego. Jak udało IM(nie określając dokładnie komu) zrobić z takich przeciętniaków super gwiazdy. Każdy ma zdolności w danej dziedzinie, ale oni (i Mandaryna) minęli się z powołaniem. Ani przystojni, ani specjalnie zdolni. Więc powiedzcie mi dziewuszki(lol) czym się tak podniecać?
Zgadzam się z tą wypowiedzią, oprócz jednej kwestii - Gary Oldman również jest przystojny xD