PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=283711}
5,4 71 tys. ocen
5,4 10 1 71346
3,9 21 krytyków
High School Musical
powrót do forum filmu High School Musical

to ja podobne pytanie to milej dziewczyny : kto ladniejszy? Lucas grabeel (ryan) czy zac efron (troy)??

ocenił(a) film na 10
marlena900_2

Ryan- patrzylam w necie na jego galerie, jest super!

ocenił(a) film na 7
mila_dziewczyna

na jakiej stronie oglądałąś galeli tego przystojniaczka :-)?????????//

ocenił(a) film na 10
magia91

http://www.teenidols4you.com/pictures.html?pg=3&g=Actors&pe=lucas_grabeel - wejdz i jak ci sie od razu nie wyswietli to troche poczekaj , pozdrawiam;-)

ocenił(a) film na 6
mila_dziewczyna

Mnie sie fajniejszy wydaje Lucas Grabeel.

ocenił(a) film na 10
_Mrufka_

Moim zdaniem Zac Efron jest przystojniejszy chociaż widziałam fotki na których miał taka nieładną szpare miedzy zębami ,ale teraz jest ładny i ma śliczne oczka :) no i głos też robi swoje :) ,a tak poza tym to najbardziej podoba mi się Corbin Bleu (Chad Danforth) to jest ten murzynek :)

ocenił(a) film na 10
mila_dziewczyna

moimzdaniem storazy ladniejszy jest Zack!!!! wpadajcie na mojego bloczka o nim www.marta107.blog.interia.pl

ocenił(a) film na 7
mila_dziewczyna

No jasne, że Zac! Bez dwóch zdań! Z męskiej części obsady filmu to on jest najlepszy.

ocenił(a) film na 9
marlena900_2

definitywnie zac efron :D widziałam z nim room riders na Mtv było super :D nawet zdjął koszulkę :P jest sweet.. :D a co do lucasa to jest niezły, ale te przednie zęby trochę mnie odstraszają :D

ocenił(a) film na 10
marlena900_2

chyba jednak zac efron chociaz tak srednio mi sie podoba:P fajny jest ten,ktory grał Chada:D

ocenił(a) film na 7
marlena900_2

MI żaden z nich nie przypadł do gustu........

Nadia_7

100% Zac Efron, bardzo podobał mi sie w HSM :D:D:D

ocenił(a) film na 10
Aleksaa

Zac Efron :) Najładniejszy z całej obsady aktorskiej :D Przynajmniej takie jest moje zdanie...

ocenił(a) film na 10
marlena900_2

Zac efron oczywiście górą!! Kocham go <joke> ale naprawde on ma coś w sobie takiego że sie ... rozpływam ;P mam nadzieje, że w Polsce zostanie załważony bo jak narazie to jest mało znany pzdr dla was ;* i oczywiście Zaca <napewno to przeczyta>:*

ocenił(a) film na 10
anckaaa

hmmmm.... jak mam wybierac to Zac, ale najladniejszy to jest Corbin Bleu ^^

ocenił(a) film na 10
marlena900_2

zac i lucas sa przystojni ale bardziej zac :P

ocenił(a) film na 10
marlena900_2

Zdecydowanie bez dwoch zdan Zac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

ocenił(a) film na 10
marlena900_2

Mi sie wydaje ze Lucas jest ladniejszy i fajniejszy niz Zac

marlena900_2

Według mnie przystojniejszy jest Ryan :)

ocenił(a) film na 7
marlena900_2

Zac- zdecydowanie:)Widzialam go w innych filmach i naprawde jest bardzo przystojny, bardziej od ryana

marlena900_2

Zac... widziałam Go w paru filmach i super... Teraz ma ciemne włoski i wygląda cudownie i ma ślczne oczka.

ocenił(a) film na 10
marlena900_2

tyz jestem za Zackiem-szkoda ze nie bedzie gral w hsm3

pysia_12

Zac!!! Bez dwóch zdań!!! Chociaż jak dla mnie, to mógłby mieć jeszcze jaśniejsze włosy... Bo w tych czarnych nie wyglada tak zajebiscie!

ocenił(a) film na 5
marlena900_2

Hmm.. obydwaj są ładni...ale chyba bardziej lucas. zac ma śliczne oczy :

ocenił(a) film na 5
Natlia1991

tam miało być ":)" przy oczach................... ;p

ocenił(a) film na 10
marlena900_2

ZDEcydowanie zac
zac
zac

:-)

ocenił(a) film na 10
marlena900_2

ZDEcydowanie zac
zac
zac

:-)

ocenił(a) film na 10
marlena900_2

Ładniejszy jest oczywiście ZAC! ???
Ma śliczne oczy, fajne włosy i naprawdę ładny głos:]
przystojniak;)

once_upon_a_time

Oczywiście, że Lucas Grabeel :D Nie tylko jest przystojny i świetnie śpiewa, ale ma także piękną duszę. Co z tego, że Zack gra główną rolę? Nic :D
A poza tym, jeśli ktoś słyszał piosenkę Lucasa "You know I will" i oglądał go w epizodzie Veronici Mars, to napewno wybierze jego, nie Zacka.
Oczywiście, każdy ma swój gust, ale widzieliście Zacka w ciemnych własach ?? :/

ocenił(a) film na 10
marlena900_2

Chad jest Najlepszy hheheh Mi się podobaja ciemnoskórzy :P

Melanie

Co za pytanie NO COMENTS :/ Wiadomo ze ZAC :* ===> On jest najlepszy :* ---> Boski :*

ocenił(a) film na 6
Kingusia_92

ciężki wybór, dlatego powiem ...Corbin Bleu :)

ocenił(a) film na 10
Naley

A mnie się podoba Zac Efron... Jakoś tak...
Ma zarąbisty głos... :D

ocenił(a) film na 6
marlena900_2

Z tych dwóch to chyba żaden ;D
Z innych to Corbin Bleu (Chad) jak już :P

marlena900_2

Sto razy ładniejszy jest Corbin Bleu!!!!!
Ma cudowny głos i jest taki przystojny!!! Ktoś słyszał w ogóle jego głos oprócz piosenek w filmie?? On jest cudny. I ma piękną piosenkę Deal with it.
CORBIN RZĄDZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marlena900_2

Ale Lucas też jest śliczny. Ale ja wole Corbina!

ocenił(a) film na 10
marlena900_2

Dla mnie bardziej podoba mi się Lucas Grabeel, ponieważ ładniej śpiewa i tańczy. JEST BOSKI!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
marlena900_2

Lucas. Zac jest za bardzo stereotypowym chłopcem.

ocenił(a) film na 7
marlena900_2

Oczywiście, że Lucas ;)
Ale Chad jest the best =]

ocenił(a) film na 10
marlena900_2

NAJŁADNIEJSZY JEST ZAC EFRON CO 3 NASTOLATKA NA CAŁYM SWIECIE MA JEGO PLAKAT W POKOJU

ocenił(a) film na 10
kuzma1994

NIE POPARTE ŻADNYMI BADANIAMI!! a Efron wcale nie jest najładniejszy

ocenił(a) film na 5
kuzma1994

Oj już o tym Efronie słuchać nie moge. Zac ,Zac to pajac. Robi z siebie (moim zdaniem) wielkiego modela.

marlena900_2

Mnie się również podoba Zac :)
Szczególnie na zdjęciach, gdzie ma takie ciemne, nastroszone włosy.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 1
marlena900_2

kto ładniejszy?
Ani jeden ani drugi nie ma za grosz urody. Matka natura miała wielkie poczucie humoru tworząc ich. Zac Efron czy Lucas Grabeel- fuuu, dziewczyno nie masz za grosz gustu łudząc się że są ładni (ładni... no cóż... jak się mowi o urodzie facetow to sie pisze przystojni... ale mniejsza o to)
matko! czy pewna czastka tego swiata uwielbiajaca ten beznadziejny, moim zdaniem, film (skaladajaca sie glownie z malolatow) zapomniala co to jest piekno? najwyrazniej tak...
Przystojni to są, moja droga, Sharukh Khan, Johnny Depp i chociażby Clark Gable. W dodatku procz urody ( a moze nawet w wiekszym stopniu) liczy sie talent (nie przystojny a zdolny np. Gary Oldman)... ktorego nie posiadaja niestety bohaterowie HSM!
Przykro mi... Faktem jest ze "aktorzy" HSM to beztalencia!

mila_10

Zgadzam się z przedmówczynią. Mila, trafiłaś w podstawy na jakich stoi mój ideał faceta. Niby każdy człowiek jest inny, jego poglądy i upodobania są inne. Jednak nie mogę zrozumieć jednego. Jak udało IM(nie określając dokładnie komu) zrobić z takich przeciętniaków super gwiazdy. Każdy ma zdolności w danej dziedzinie, ale oni (i Mandaryna) minęli się z powołaniem. Ani przystojni, ani specjalnie zdolni. Więc powiedzcie mi dziewuszki(lol) czym się tak podniecać?

ocenił(a) film na 6
mila_10

Zgadzam się z tą wypowiedzią, oprócz jednej kwestii - Gary Oldman również jest przystojny xD

marlena900_2

Lucas - Ryan :) Ładniejszy w HSM ale z innymi aktorami nie ma porównania. W HSM takie 'dzieci' grają... ;/