PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=283711}
5,4 71 tys. ocen
5,4 10 1 71346
3,9 21 krytyków
High School Musical
powrót do forum filmu High School Musical

ma ktoś może piosenki z tego filmu? :) :) :)

Tinkerbell_88

Ja mam te piosenki i mogę się podzielić ;)

Tinkerbell_88

ja mam :)) z koncertu HIGH SCHOOL MUSICAL tez mam.
jak co to napisz w komentach to moge przeslac :))

kasienkasztum

oooo to chętnie o nie poproszę ;) moj mail kingaciszewska@wp.pl

ocenił(a) film na 7
Tinkerbell_88

jesli interesuja Cie piosenki z filmu ta sa to m.in: "Breaking free", "Start the something new", "Bop to the top", "Stick to the status Quo", "What i've been loocking for", "we're all in this together", "Get'cha head in the game", "When there was me and you". Tak na marginesie, polecam tez piosenki z HSM2, chociaz filmu jeszcze nie wyemitowano, to juz mozna znalezc niektore kawalki, dla mnie bomba:) np. "Bet on it", "What time is it", czy "All or nothing":) Polecam:)

agusia55555

To ja poproszę "Bet on it", "What time is it" i "All or nothing" aniaturner31@interia.pl

ocenił(a) film na 7
Melanie_31

przepraszam, ze tak pozno, ale troszke mnie nie bylo...no ale widze ze juz masz w.w piosenki:) i jak wrazenia?:) pozdrawiam, i jeszcze raz sorkiii:)

agusia55555

Ciekawe. Teraz tylko czekać, aż puszczą HSM 2 na jakimś ogólnie dostępnym kanale. Pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 7
Melanie_31

O tak...racja...ja niestety nie posiadam stacji Disney Chanel (czy jak to sie tam nazywa:) i jestem zalamana! Nie wiem kiedy obejrze fim, a juz nie moge sie doczekac...ehh...

ocenił(a) film na 10
Tinkerbell_88

jak ktos chce piosenki z HSM to możecie pisać do mnie, ja mam wszystkie :) to moj e-mail: yoanna1990@op.pl
napewno wyśle :D

Tinkerbell_88

Jak coś to mam jeszcze "Bet on it", "What time is it" i "All or nothing"

ocenił(a) film na 10
Melanie_31

poproszę o "Bet on it", "What time is it" i "All or nothing".. Będę wdzięczna :D szlosaj15@interia.pl

Tinkerbell_88

niech mi ktoś wyśle ! zgredzik276@wp.pl

Tinkerbell_88

ludzie nauczcie się w końcu ściągać piosenki z neta a nie innym tyłki zawracać...

ocenił(a) film na 8
smerfetka

tobie nikt tyłka nie zawraca, nie chcesz to nie czytaj, nie pisz i nie wysyłaj. Są ludzie który chętnie się podzielą i nie wypwiadaj się w ich imieniu!!