ja mam :)) z koncertu HIGH SCHOOL MUSICAL tez mam.
jak co to napisz w komentach to moge przeslac :))
jesli interesuja Cie piosenki z filmu ta sa to m.in: "Breaking free", "Start the something new", "Bop to the top", "Stick to the status Quo", "What i've been loocking for", "we're all in this together", "Get'cha head in the game", "When there was me and you". Tak na marginesie, polecam tez piosenki z HSM2, chociaz filmu jeszcze nie wyemitowano, to juz mozna znalezc niektore kawalki, dla mnie bomba:) np. "Bet on it", "What time is it", czy "All or nothing":) Polecam:)
przepraszam, ze tak pozno, ale troszke mnie nie bylo...no ale widze ze juz masz w.w piosenki:) i jak wrazenia?:) pozdrawiam, i jeszcze raz sorkiii:)
O tak...racja...ja niestety nie posiadam stacji Disney Chanel (czy jak to sie tam nazywa:) i jestem zalamana! Nie wiem kiedy obejrze fim, a juz nie moge sie doczekac...ehh...
jak ktos chce piosenki z HSM to możecie pisać do mnie, ja mam wszystkie :) to moj e-mail: yoanna1990@op.pl
napewno wyśle :D
poproszę o "Bet on it", "What time is it" i "All or nothing".. Będę wdzięczna :D szlosaj15@interia.pl