PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249897
5,6 60 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Proponuję w tym temacie utworzyć zasady funkcjonowania podforum filmu BPA.
To Wy, użytkownicy, będziecie decydować o tym, co ma być zablokowne, i w jakim temacie, może i cały temat?
Czy to ma być obraza, prowokacja, czy zwykła wypowiedź.
Na początek proszę o wyrażanie propozycji co do zasad, oraz formy opiniowania poszczególnych wypowiedzi/tematów.

Ja jako moderator deklaruję się zaglądać tu co najmniej raz dziennie (oczywiście mogą być większe przerwy, czasami jeżdżę w delegacje, niestety pracuję...),
jednak temat będzie monitorowany i propozycje zgłoszone przez Was będą regularnie realizowane.
Przypominam jedynie, że moderatorzy Filmwebu mogą tylko blokować wpis/temat i w tym zakresie się poruszamy.
Kolejną możliwością moderatorów jest zgłoszenie "dalej..." osób do bana/blokady 30 dniowej pisania, jednak wpływ na to jest znikomy.

Oddaję zatem WAM temat, zachęcam do wypowiedzi i zgłoszeń.

użytkownik usunięty
Kinoman123456789

a tak w ogóle za nim oceny zablokowałeś widziałem twoją ocenę najnowszej części Star Wars widziałeś już :) jak mniemam więc wpadaj na forum SW i opowiadaj wrażenia :)

Kinoman123456789

Kwestia tego kodeksu już dawno upadła a wy dalej to ciągniecie chociaż praktycznie nikomu się już nie chce - i to widać po tym, że mało kto sie tu wypowiada. Poza tym, kwestia banów... moderator nie ma takiej mozliwości, więc to nie przejdzie.

kamilxxx09

Może i masz rację, ale można by to wykorzystać w przyszłości, na jakimś innym forum :)

użytkownik usunięty
Kinoman123456789

na forum Gwiezdnych Wojen by się przydało :)

Kinoman123456789

Noo. Tylko że ten kodeks jak gdyby podlega moderacji, a nie administracji. Więc moderator może jedynie wysłać wniosek z blokadą lub banem po tym całym obliczaniu średniej, a nie dać tego bana czy blokadę. Wiec czy to coś da? Z perspektywy czasu widzę, że ten kodeks to pomysł-niewypał. I tak można zgłaszać do moderatora co tam sie chce, wiec co za różnica czy ktoś zarzuci głosem na "tak" lub "nie". Bez sensu.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

"moderator nie ma takiej mozliwości," - twoje szczęście...

Ryloth

Haha na pewno :P Zabawny to ty jednak jesteś.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Dawno by cię tu już nie było, bo poszłoby tyle skarg, że szkoda mówić. Tak czy siak, teraz kodeks nie ma sensu tutaj, trzeba się było za niego wziąć po premierze "Niezwykłej podróży".

Ryloth

Nie do mnie z tym. Mogłes się tym zająć, skoro tak bardzo ci zalezy.

Kinoman123456789

Twój pomysł obiektywnie oceniam na: 2/10. Dziękuję za uwagę.

bartoszcyc8

Twoją osobę oceniam obiektywni na 1/10

Kinoman123456789

Użytkownik, który ma konto z 27 listopada 2015 nie ma prawa oceniać mojej osoby.

użytkownik usunięty
bartoszcyc8

użytkownik która miał już jednego bana nie ma prawa oceniać innych.

Własnie, więc nie oceniaj.

użytkownik usunięty
bartoszcyc8

ty też nie

A właściwie to kiedy dostanę tego bana, o którego tak dzielnie walczyłeś z sentią i Belief? Bo coś się doczekać nie mogę.

użytkownik usunięty
bartoszcyc8

twoją prowokację obiektywnie i subiektywnie i z poparciem wielu osobom oceniam 1/10. Dziękuję za uwagę

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
Kinoman123456789

Bez urazy Kinomanie, ale nawet najlepsze chęci mogą spowodować chaos i niesnaski. Zawsze istnieje przysłowiowy koniec kija i warto pamiętać, że tego typu idea to broń obosieczna,mogąca narobić jeszcze więcej szkód.
Filmweb ma swój regulamin i modów, którzy są zobligowani do tego, by osoby trollujące i posiadające kompleks boga piłować, a samemu portalowi dać funkcjonować.