PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249740
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Trzeba na to założyć osobny temat, bo po prostu jest mus:). Za równe 100 dni zasiądziemy wygodnie w polskich fotelach kinowych (bez popcornu i coli najlepiej!) i będziemy się rozkoszować ostatnim epizodem filmowego Śróðziemia:). A potem będą dyskusje, dyskusje, dyskusje...

obleh

A po tych dyskusjach będzie CISZA

sentia

Te dyskusje potrwają jeszcze z 2 lata, bo dopiero po wersji rozszerzonej Bitwy, która pojawi się pod koniec 2015 roku będzie można powiedzieć, że widzieliśmy pełną wizję Jacksona.

obleh

MAX rok a nie dwa lata. Nikomu już się nie bedzie chwało wałkować tego dłużej.

sentia

O takich filmach dyskutuje się latami. Pozostają w pamięci na zawsze. To Tolkien, a ten ma już któreś pokolenie wiernych fanów. Na przykład o Władcy, czy Star wars tematy są zawsze przecież.

obleh

Owszem ale z czasem dyskusje się ograniczają. I ruch na nich robi się tylko podczas np premier w tv

sentia

Zoabczymy. Jestes tego taka pewna, ale kopara ci opadnie.

kamilxxx09

Proszę, bądź milszy dla innych użytkowników :)

Imitation

Niestety, dla niej nie bede. Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie.

kamilxxx09

Trzeba być miłym dla każdego, nawet dla swoich wrogów :) Nie pamiętasz czego nauczał Chrystus? :)

Imitation

Nie, nie pamiętam. Dziekuję za uwage.

kamilxxx09

Fajny z Ciebie katolik, który gardzi słowami Jezusa :)

użytkownik usunięty
Imitation

To była ironia...

Imitation

Kto Ci powiedział, ze jestem katolikiem? Po drugie - gdzie masz dowód na to, ze gardze?

kamilxxx09

Sam mi to powiedziałeś w temacie, który założyłem na forum PS :) No skoro nie stosujesz się do poleceń Jezusa, to znaczy, że nimi gardzisz :)

Imitation

To by oznaczało, ze kazdy gardzi, bo kazdy jest grzesznikiem.

Imitation

A tak w ogóle ten "Kuba" w ostatnim czasie ma głęboko w poważaniu każdy post który "Bóg" kieruje w jego stronę. "Bóg" odzewu się bezpośredniego nie doczeka, ponieważ " Kubie" znudziło się użeranie z tym ograniczonym osobnikiem.

Pozdrawiam

sentia

"Kuba" tylko przyhamował z trollowaniem.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Postaraj się. Przyznaje, że czasami nie robisz się wcale lepszy od tego na "S".

Kjcdudbjsdv

Do widzenia

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Co "do widzenia"?

Kjcdudbjsdv

Po prostu w tym momencie na własnej skórze czujesz... Co robi Kamil gdy mu się zwraca uwagę. Gdy brakuje mu argumentów. Gdy nie podoba mu się to co ktoś pisze. Obraża się i odchodzi.

Zwróciłeś mu uwagę, żeby "postarał się być miły". TY zwróciłeś mu uwagę. Osoba z którą świetnie sie dogadywał i nie jedno multikonto wspólnie nazgłaszał.

ocenił(a) film na 4
sentia

Skończ już te swoje podjudzanie. Dlaczego ty nie potrafisz być milsza dla niego? Po tych wszystkich komentarzach nie dziwie się, że cie nie lubi. Ciebie się nie da lubić.

Belief

Ale przecież ja nic do kamilka nie pisze... Ja pisze tylko o nim. :*
Poza tym Belief może zaczniesz mówić swoim dzieciom co mają robić a nie mi?. Jesteś już dużą dziewczyną. Nie powinnaś rzucać tak pustymi tekstami "Ciebie nie da się lubić" na prawo i lewo. Jeszcze sobie ktoś o tobie pomyśli, że oceniasz ludzi nie mając z nimi do czynienia w sferze prywatnej i realnej.

Poza tym podobno miałam do ciebie nie pisać. Więc po co sama zaczynasz rozmowę?

ocenił(a) film na 4
sentia

To nie pisz o nim! Latasz po forum jak kot z chorym pęcherzem, szukając tylko okazji do dopieprzenia mu a potem płaczesz, że ty przecież nic nie robisz. Skończ to żałosne zachowanie. Wracaj na inne.

Belief

Już ci napisałam. Rozstawiaj po kątach swoje dzieci, a nie ludzi na forum. Będę robić to na co mam ochotę. Kamil sam jest sobie winien.

Poza tym podobno miałam do ciebie nie pisać. Więc po co sama zaczynasz rozmowę?

ocenił(a) film na 4
sentia

Nie, trollować ani podjudzać tu nie będziesz. Zbyt wiele osób się natrudziło, aby tu był spokój. Nie popsujesz tego.

Belief

Weź się ogarnij i przestań się sama nakręcać. Bo histeryzujesz .

ocenił(a) film na 4
sentia

Sama się ogarnij i przestań nakręcać tą nagonkę na Kamila, która niszczy forum.

Belief

Zrobię co zechcę.

ocenił(a) film na 4
sentia

Nie.

Belief

Owszem. I w tym momencie mam ochotę iść sobie na forum "Miasto 44" i sorry kochaniutka nie zabronisz mi tego :*

ocenił(a) film na 4
sentia

Przestań mnie ciągle całować w tyłek. Nie uznaję takich pieszczot od osób których nie lubię.

Oczywiście, że pójdziesz na Miasto 44, właśnie weszło do kin więc jest tam pełno osób. A im więcej osób tym lepiej się trolluje. Ale idź idź. Bylebyś mi zeszła z oczu.

Belief

Hue hue hue... Byłam, zajrzałam. Swoje napisałam. Wróciłam.
WIEM, ŻE SZALEJESZ Z RADOŚCI SŁODZIUTKA.

ocenił(a) film na 4
sentia

A co już cie tam zagięli wiedzą? Czy za mało trolli siedzi z którymi mogłabyś sie razem skumać w celu dokuczania innym?

Belief

Nie po prostu napisałam komentarz i tyle. Ty za to ciągle się nakręcasz. Zabawne jest obserwowanie jak przeżywasz to forum.

ocenił(a) film na 4
sentia

Projektujesz.

Belief

Masz rację projektuję :D

ocenił(a) film na 4
sentia

Wiem, że nie wiesz co to znaczy. Ty nie musisz, inteligentni zrozumieją.

Belief

Nie wiem co ma projektowanie do tego forum. Widać kolejne twoje wymysły.
Ale wiem co oznacza słowo "projektować". Skoro uważasz się z inteligentną bo znasz znaczenie tego słowa.. To widać nie mam ci czego zazdrościć.. A już na pewno nie poziomu wiedzy. Skoro dla ciebie sukcesem jest zapamiętanie definicji słowa "projektować".

sentia

Za długo był spokój? Szkoła się zaczęła i wreszcie było normalnie na tym forum, a ty znowu swoje... Chora jesteś i do szkoły nie chodzisz, że tak grasujesz po tym forum?

bartoszcyc8

Ona czeka na przyjęcie na "studia" haha.

ocenił(a) film na 4
sentia

Oczywiście, że nie wiesz. W dodatku jak typowy nieuk uważasz, że jak sama czegoś nie wiesz to to nie istnieje. Może jakbyś znała regułki to nie robiłabyś z siebie tak często idiotki. Ale co kto lubi.

Belief

Wchodzę na forum z myślą, że jest już spokój, a tu znowu sentia i zadyma...

ocenił(a) film na 4
bartoszcyc8

I był chyba ze dwa tygodnie. Zgadnij kiedy się popsuł :].

Belief

Ta wiem. Znowu jestem zła i niedobra. Ale mnie uwielbiasz. :D poczekaj jeszcze 1.5 miesiąca. Będziesz miała wtedy inne zajęcia niż marudzenia jaka to jestem niedobra bo będzie tu tyle ludzi, że już nie będziesz wiedziała kto jest kim. Przypominam tylko że to ty rozpoczęłaś dyskusję na temat XYZ...

ocenił(a) film na 4
sentia

A co twój kolega wróci z pierdyliardem multikont?

Belief

Nie. Wpadnie tutaj stado trolli. Którzy będą mieli ubaw z denerwowania was.

ocenił(a) film na 4
sentia

Więc poczujesz się jak w domu.

Belief

Haha to mnie rozwaliło :D

Belief

Naprawdę nie wiem skąd ci przyszło do głowy, że ktoś mógł by nie wiedzieć co oznacza słowo "projektować" przecież jest to bardzo popularne słowo. Oznaczające twórczą pracę, tworzenie czegoś unikalnego np" stroju, domu, ogrodu, przedmiotu... Dziwne że muszę ci to tłumaczyć. Naprawdę nie wiem co ci się ubzdurało. Swoją drogą trafiłaś w 10. W najbliższej przyszłości czeka mnie właśnie projektowanie i praca w terenie zabudowanym ale i takim który trzeba dopiero zabudować :D

A jeśli masz jakieś genialne pomysły na to że mogłabym "projektować" tą stronę to trochę dziwne. Mogłabym nazwać to budowaniem. Poprzez dodawanie materiałów na portalu. Ale projektowanie? Dziwne.