Trzeba na to założyć osobny temat, bo po prostu jest mus:). Za równe 100 dni zasiądziemy wygodnie w polskich fotelach kinowych (bez popcornu i coli najlepiej!) i będziemy się rozkoszować ostatnim epizodem filmowego Śróðziemia:). A potem będą dyskusje, dyskusje, dyskusje...
Te dyskusje potrwają jeszcze z 2 lata, bo dopiero po wersji rozszerzonej Bitwy, która pojawi się pod koniec 2015 roku będzie można powiedzieć, że widzieliśmy pełną wizję Jacksona.
O takich filmach dyskutuje się latami. Pozostają w pamięci na zawsze. To Tolkien, a ten ma już któreś pokolenie wiernych fanów. Na przykład o Władcy, czy Star wars tematy są zawsze przecież.
Sam mi to powiedziałeś w temacie, który założyłem na forum PS :) No skoro nie stosujesz się do poleceń Jezusa, to znaczy, że nimi gardzisz :)
A tak w ogóle ten "Kuba" w ostatnim czasie ma głęboko w poważaniu każdy post który "Bóg" kieruje w jego stronę. "Bóg" odzewu się bezpośredniego nie doczeka, ponieważ " Kubie" znudziło się użeranie z tym ograniczonym osobnikiem.
Pozdrawiam
Postaraj się. Przyznaje, że czasami nie robisz się wcale lepszy od tego na "S".
Po prostu w tym momencie na własnej skórze czujesz... Co robi Kamil gdy mu się zwraca uwagę. Gdy brakuje mu argumentów. Gdy nie podoba mu się to co ktoś pisze. Obraża się i odchodzi.
Zwróciłeś mu uwagę, żeby "postarał się być miły". TY zwróciłeś mu uwagę. Osoba z którą świetnie sie dogadywał i nie jedno multikonto wspólnie nazgłaszał.
Skończ już te swoje podjudzanie. Dlaczego ty nie potrafisz być milsza dla niego? Po tych wszystkich komentarzach nie dziwie się, że cie nie lubi. Ciebie się nie da lubić.
Ale przecież ja nic do kamilka nie pisze... Ja pisze tylko o nim. :*
Poza tym Belief może zaczniesz mówić swoim dzieciom co mają robić a nie mi?. Jesteś już dużą dziewczyną. Nie powinnaś rzucać tak pustymi tekstami "Ciebie nie da się lubić" na prawo i lewo. Jeszcze sobie ktoś o tobie pomyśli, że oceniasz ludzi nie mając z nimi do czynienia w sferze prywatnej i realnej.
Poza tym podobno miałam do ciebie nie pisać. Więc po co sama zaczynasz rozmowę?
To nie pisz o nim! Latasz po forum jak kot z chorym pęcherzem, szukając tylko okazji do dopieprzenia mu a potem płaczesz, że ty przecież nic nie robisz. Skończ to żałosne zachowanie. Wracaj na inne.
Już ci napisałam. Rozstawiaj po kątach swoje dzieci, a nie ludzi na forum. Będę robić to na co mam ochotę. Kamil sam jest sobie winien.
Poza tym podobno miałam do ciebie nie pisać. Więc po co sama zaczynasz rozmowę?
Nie, trollować ani podjudzać tu nie będziesz. Zbyt wiele osób się natrudziło, aby tu był spokój. Nie popsujesz tego.
Owszem. I w tym momencie mam ochotę iść sobie na forum "Miasto 44" i sorry kochaniutka nie zabronisz mi tego :*
Przestań mnie ciągle całować w tyłek. Nie uznaję takich pieszczot od osób których nie lubię.
Oczywiście, że pójdziesz na Miasto 44, właśnie weszło do kin więc jest tam pełno osób. A im więcej osób tym lepiej się trolluje. Ale idź idź. Bylebyś mi zeszła z oczu.
Hue hue hue... Byłam, zajrzałam. Swoje napisałam. Wróciłam.
WIEM, ŻE SZALEJESZ Z RADOŚCI SŁODZIUTKA.
A co już cie tam zagięli wiedzą? Czy za mało trolli siedzi z którymi mogłabyś sie razem skumać w celu dokuczania innym?
Nie po prostu napisałam komentarz i tyle. Ty za to ciągle się nakręcasz. Zabawne jest obserwowanie jak przeżywasz to forum.
Nie wiem co ma projektowanie do tego forum. Widać kolejne twoje wymysły.
Ale wiem co oznacza słowo "projektować". Skoro uważasz się z inteligentną bo znasz znaczenie tego słowa.. To widać nie mam ci czego zazdrościć.. A już na pewno nie poziomu wiedzy. Skoro dla ciebie sukcesem jest zapamiętanie definicji słowa "projektować".
Za długo był spokój? Szkoła się zaczęła i wreszcie było normalnie na tym forum, a ty znowu swoje... Chora jesteś i do szkoły nie chodzisz, że tak grasujesz po tym forum?
Oczywiście, że nie wiesz. W dodatku jak typowy nieuk uważasz, że jak sama czegoś nie wiesz to to nie istnieje. Może jakbyś znała regułki to nie robiłabyś z siebie tak często idiotki. Ale co kto lubi.
Ta wiem. Znowu jestem zła i niedobra. Ale mnie uwielbiasz. :D poczekaj jeszcze 1.5 miesiąca. Będziesz miała wtedy inne zajęcia niż marudzenia jaka to jestem niedobra bo będzie tu tyle ludzi, że już nie będziesz wiedziała kto jest kim. Przypominam tylko że to ty rozpoczęłaś dyskusję na temat XYZ...
Naprawdę nie wiem skąd ci przyszło do głowy, że ktoś mógł by nie wiedzieć co oznacza słowo "projektować" przecież jest to bardzo popularne słowo. Oznaczające twórczą pracę, tworzenie czegoś unikalnego np" stroju, domu, ogrodu, przedmiotu... Dziwne że muszę ci to tłumaczyć. Naprawdę nie wiem co ci się ubzdurało. Swoją drogą trafiłaś w 10. W najbliższej przyszłości czeka mnie właśnie projektowanie i praca w terenie zabudowanym ale i takim który trzeba dopiero zabudować :D
A jeśli masz jakieś genialne pomysły na to że mogłabym "projektować" tą stronę to trochę dziwne. Mogłabym nazwać to budowaniem. Poprzez dodawanie materiałów na portalu. Ale projektowanie? Dziwne.