Trzeba na to założyć osobny temat, bo po prostu jest mus:). Za równe 100 dni zasiądziemy wygodnie w polskich fotelach kinowych (bez popcornu i coli najlepiej!) i będziemy się rozkoszować ostatnim epizodem filmowego Śróðziemia:). A potem będą dyskusje, dyskusje, dyskusje...
I co myślisz, że ta regułka ci pomoże? No tak, bo przecież słowa mają zawsze tylko jedno znaczenie w świecie nieuków.
Tak wiem. Pewnie twoim zdaniem "projektuję" bałagan na tym forum. A to zabawne.
Przeceniasz moje możliwości kochana :D
Hahahaha... ty chyba nadal nie rozumiesz co robisz.
Powiedz mi. Skoro kilka tygodniu temu prosiłaś żebym do ciebie nie pisała. To po co sama zaczynasz rozmowy? To jakiś przejaw masochizmu z twojej strony?
Spoko to mi się jeszcze nie znudziło. Poza tym twoje przezywanie. i Spazmatyczne okrzyki bezsilności są komiczne :D
Ty też rozwagą nie grzeszysz. Piszesz o spokoju na forum,jednocześnie pielęgnujesz marną pyskówke.
sentia daj spokój proszę cie o to ale nie tylko dziś . Wiem że zrobisz co zechcesz ale mimo to proszę cie .
bartoszcyc8 czego ty naskoczyłeś zrobiłem ci coś ?? czy oceniłem jakiś film nie tak jak byś chciał ?? że tak się zachowujesz wobec mnie ??
Czy ja kiedykolwiek przyczepiłem się do czyjejś oceny, że zarzucasz mi coś takiego? Po prostu pamiętam pewne sytuacje...
Gdybym chciał kogoś obrazić to bym to zrobił a nie komuś przytakiwać.i też pamiętam pewne sytuacje .
Ona po prostu lubi historie. Jak nie komunizm to Powstanie. Szkoda tylko, że jej się co nieco pieprzy no ale trzeba próbować ;)
I po co znowu zaczynasz?
Miał byś spokój ale jak widać znowu chcesz mnie mieć na głowie. Pani najmądrzejsza skoro tak bardzo chcesz zwrócić moją uwagę na siebie. Dobrze udało ci się.
Może uraczysz mnie jakims esejem na temat,
Pecha Polaków do powstań. Czekam
Bo jak widać mi się "pieprzy". Bo przecież wszystkie polskie powstania były przemyślane i dobrze poprowadzone. I w każdym odnieśliśmy WIELKIE ZWYCIĘSTWO!!! Może zamiast wytykać komuś znajomość historii zajmiesz się tworzeniem własnej. Bo na razie to co się z tobą dzieje od pół roku jak nie więcej jest dramatycznym spadkiem formy. Powinnaś napisać książkę "OD MEDIATORA DO PROWOKATORA czyli jak filmweb niszczy ludzi."
Ciao messalina. Vaffanculo!