PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249740
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Trzeba na to założyć osobny temat, bo po prostu jest mus:). Za równe 100 dni zasiądziemy wygodnie w polskich fotelach kinowych (bez popcornu i coli najlepiej!) i będziemy się rozkoszować ostatnim epizodem filmowego Śróðziemia:). A potem będą dyskusje, dyskusje, dyskusje...

realowiec

Ale na początku zawsze jest tak samo "IGNOROWAĆ TROLLA" , "Weź nie trolluj" "Marna prowokacja" a potem to już leci...

ocenił(a) film na 7
sentia

hehe zawsze właśnie tak :) ktoś musi rozkręcić temat :)

realowiec

Wiadomo :D

ocenił(a) film na 4
sentia

Dobre. Dokładnie tak to wygląda..."Uawga troll, nie odpisywać!" i ŁUB!...100 odpowiedzi w jednym wątku.

Anthrax91

Klasyka :D

użytkownik usunięty
sentia

Tak ciężko zastosować się do zasady "don't feed the trolls"? Może zostawmy fanatyków i prowokatorów samym sobie i dążmy do konstruktywnych dyskusji.

Konto założone 10 września. To wszystko tłumaczy.

użytkownik usunięty
bartoszcyc8

No wow dedukcja godna Sherlocka. Akcja - reakcja. Trolle zgłaszają moje konto, ja zakładam nowe.

Normalni użytkownicy zgłaszają trolli. Coś ci się pomyliło.

użytkownik usunięty
bartoszcyc8

A mnie za co się zgłasza? Za porady? Za założenie tematu o nowym bannerze, za to że nie podoba mi się Tauriela?
Są sobie userzy Raze lub Gyp, są multikontami, trollują z multikont i ich multikont i z nimi nic się nie dzieje. Funkcjonują dalej.

Za stanie po stronie trolli. Udowodniłeś to odpowiedzią do senti...

użytkownik usunięty
bartoszcyc8

Stoję po jej stronie? Przeciwnie. Jestem neutralny. Nawołuję do zaprzestania prowokacji i tworzenia burdelu po 200 postów czy więcej. To się tyczy obydwu stron.

Aha tylko dlaczego napisałeś to do trollicy w jednoznacznej formie?

użytkownik usunięty
bartoszcyc8

Bo akurat poruszono ten wątek.

Wiesz, że ją to tylko nakręci?

użytkownik usunięty
bartoszcyc8

Ja się tylko staram przemówić do głosu rozsądku. To czy ktoś z niego skorzysta to jego sprawa.

Zapewniam, że nie będzie całkowitego spokoju dopóki ona tutaj jest.

I w tym momencie zastanów się kto znowu zaczyna. Jeden post do mnie i od razu masz ujadanie bartocośtam za to że do mnie piszesz i pretensje do całego świata że tylko on jest święty a tak naprawde jest jednym na najlepszych trolli jakich widziałam.

sentia

Rzekła trollica aka kumpela największego trolla tego forum. Hahahahah on ci chyba korepetycji udziela z trollowania.

ocenił(a) film na 4
sentia

Dziewczyno. Piszesz do calays "Mnie po prostu twoja osoba zaczyna coraz bardziej drażnić. I chcę ci dać to do zrozumienia." Więc zrozum to, że ty też drażnisz innych. Gdybyś zachowywała się normalnie jak 90 % obecnych w tej chwili użytkowników, to nie byłoby problemu. Wchodzisz na forum, rzucasz kamieniami a potem płaczesz, że ktoś ci je odrzuca. Dorośnij dziewczyno. Jesteś nie w porządku, więc nie dziw się, reakcji na swoje niepoprawne zachowanie.

Belief

Hehehe... Mów mi jeszcze kochanie :* Twoje posty naprawdę robią na mnie olbrzymie wrażenie.

ocenił(a) film na 4
sentia

Wiem, że nie robią, bo jesteś niedojrzała. Jednak jak coś się często powtarza to jest szansa, że wreszcie coś trafi do adresata.

Belief

Pisz mi jeszcze... :D A jak nie to idź pouczać swoje dziatwy. Pomóż im lekcje odrobić. Albo coś. Po co masz marnować czas na taką kochaną istotkę jak ja.

ocenił(a) film na 4
sentia

Bo uważam, że nikt z natury nie rodzi się zły ma tylko złe przykłady w życiu. I wiem też, że często ten co głośno krzyczy zazwyczaj wzywa pomocy. A ty krzyczysz na forum strasznie.

Belief

I znowu pokazujesz, że nie odróżniasz realnego życie od wirtualnego.

ocenił(a) film na 4
sentia

To ty nie rozumiesz, że nie ma czegoś takiego jak całkowite oddzielenie życia wirtualnego od życia realnego. Jedno i drugie się przenika. Możesz udawać kogo chcesz i być kim chcesz, ale twoje problemy nie znikają w momencie kiedy siadasz przy komputerze. Z zachowania i wypowiedzi da się wiele wyczytać. I nie ważne, że tego nie akceptujesz. Tak jest i koniec.

Belief

Ehh... Idź przekazywać te "życiowe prawdy" komus kto chce cię słuchać, czytać. A nie mi.

Znudziłaś mnie. Narka

ocenił(a) film na 4
sentia

Nie zawsze słuchamy to czego byśmy chcieli. Takie życie. Choć w tym przypadku masz wybór. Powiedziałam ci - zacznij zachowywać się w porządku a ludzie dadzą ci spokój.

Belief

Ale co mnie obchodzi czy ludzie coś do mnie mają czy nie? To ich problem. Nie kumam czemu sądzisz, że przeszkadza mi to co czasem ludzie piszą o mnie, albo że łażą za mną cały czas i próbują w jakiś sposób sprowokować. Fakt czasem to irytujące jak jakiś wściekły piesek ujada pod każdym moim postem i czeka na odzew. Ale cóż każdy ma swoich psychofanów. Naprawdę sądzisz że nie mam własnego życia i że to forum jest dla mnie tak strasznie ważne, że będę się przejmować tym, że komuś nie pasuje co pisze? No błagam...

Może zamiast tych swoich wydumanych dobrych rad zajmiesz się na serio sobą. Albo zamiast wytykac tylko moje "prowokacje" rozejrzysz się dookoła i zobaczysz co robią inni. A tym czasem na serio koniec tej rozmowy. Bo już ci wczoraj ktoś napisał, że niby jestes taka mądra ale mimo to podtrzymujesz tą pyskówkę.

ocenił(a) film na 4
sentia

"Ale co mnie obchodzi czy ludzie coś do mnie mają czy nie?"

No chyba jednak cie obchodzi skoro kiedy do ciebie piszą, ty im odpisujesz, że zaczynają cie coraz bardziej drażnić, albo chodzisz i pod postami innych ludzi oznajmiasz jak to tamtych olewasz (niestety efekt odwrotny do zamierzonego). Skoro ci to przeszkadza nie rozumiem czemu nie chcesz przyjąć rozwiązania. Nie widzisz, że w tej chwili wyciągamy do ciebie rękę?

sentia

Jak ograniczonym trzeba być, żeby nie przyjmować żadnych argumentów? Najlepsze jest to, że nawet nie potrafisz wymyślić własnych kontrargumentów. Żałosne...

bartoszcyc8

nie ma takiego słowa jak "trollica" :)

bartoszcyc8

Nie ma takiego słowa jak "trollica" :)
Po "aha" powinien być przecinek, kropka lub wykrzyknik :)
nie ma czegoś takiego jak "jednoznaczna forma" :)

Nie ma co się wysilać. Nikt tego nie posłucha ;/

ocenił(a) film na 3
bartoszcyc8

A ty jestes niby lepszy od tych tzw. trolli? Odzywasz sie jedynie wtedy kiedy chcesz komus przygadać. Jaką merytoryczna wartość maja Twoje ciągłe pyskówki? Sam wpasowujesz sie idealnie w role trolla a na innych nadajesz.
p.s. Wiedząc, że na 100% nie stac Cie na rzeczową i kulturalna odpowiedź, po prostu nie wysilaj się i nie pisz nic. Chyba, że na temat i z kulturą.

JBridges

O kiedy obserwujesz to forum?

ocenił(a) film na 3
bartoszcyc8

Jeszcze raz przeczytaj dokładnie to co Ci napisałem. Jeśli jednak dalej nie zrozumiesz to nie ma sensu ta rozmowa, bo dalej będziesz tu wchodził, robił syf i zganiał na innych. Tylko, że wtedy " Sam wpasowujesz sie idealnie w role trolla a na innych nadajesz". Jak to nic nie da to rob sobie tu syf ale nie pisz na kogos innego ze jest trollem skoro sam nim bedziesz.

ocenił(a) film na 3
JBridges

Koniec tej rozmowy, myslalem ze za pierwszym razem dotrze do Ciebie.

JBridges

Jak na razie to ty mi tutaj trollujesz. Był spokój kilka dni, a ty znowu prowokujesz. Idź się pobawić gdzie indziej chłopczyku. Zadałem ci pytanie, ale widzę, że cię to przerasta...

bartoszcyc8

sentii* :)

No wiesz... Zawsze znajda się ludzie którzy odpisują na takie coś. Tego nie da się pozbyć.

użytkownik usunięty
sentia

Istotnie ale ci którzy są już obyci w tych tematach i mają wyrobione zdanie o co poniektórych mogliby sobie odpuścić. To droga bez celu, tylko spam.
Oponentom można kategorycznie odmówić odpowiedzi lub na każdą prowokację odpowiadać identyczną ciętą ripostą, whatever. Każde zaczepki stracą dla nich sens.

ocenił(a) film na 3

Olej ich, Ci goście nienawidza jak ktos ma inne zdanie zdanie od nich, sa ograniczeni i cały czas to udowadniają, naprawdę nie ma sensu z nimi rozmawiać.
p.s. Jak myslisz, w tym roku przy okazji maratonu z Hobbitem, pierwsze dwie czesci beda w kinach puszczali w wersjach rozszerzonych?

użytkownik usunięty
JBridges

Może.

JBridges

Nie sądzę. Bo puścić dwie części wersji EE, a nie będzie wersji EE trzciej części bez sensu, a przynajmniej według mnie. Będzie to maraton kinowy ale ponoć ma być maraton Władcy Pierścieni i Hobbita w jednym dniu. Coż czekamy grudzień nie daleko.

obleh

Ja nie mogę się doczekać ale jak ten film będzie tak tragiczny,słaby, plastikowy i pusty jak pustkowie to się załamie.

ocenił(a) film na 6
lolmiki

Mimo iż za Hobbitem nie przepadam, to i tak uważam że jest lepszy od tej twojej "NARNII"

segl55

jak wolisz. Dla mnie hobbit nie zasługuje nawet na porównanie do narnii. No może pierwsza część ale w tym starciu przegrywa.

użytkownik usunięty
lolmiki

Nie bądź śmieszny.

Fani hobbita śą śmieszni.