PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249740
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Of course, many of you asked about the Hobbit Trailer. So, yes - there will be a Hobbit Trailer. But like the previous two years, it’s not going to be released until around Oct. The complex VFX work required to produce the battle shots we’re all wanting to see are simply not far enough along yet.

However … yesterday I finished work on a Teaser Trailer and that has just been delivered to Warner Bros. So no doubt this Teaser Trailer will be making it’s way into the world sometime soon…

Więc pełen zwiastun październik, teaser niedługo :)

kamilxxx09

no to ja już się nie przejmuje :) chyba treaser Pustkowia trwał 2 minuty równe

LobeliaSakvil

No jakoś tak.

Imitation

I w przypadku NP też.

Matt_888

Ale nikt nie czekał na trailer, bo zawsze zwiastuny wychodza jesienią. Dowód jest tu. To też jest teaser, a wygląda jaak normalny trailer.
http://www.youtube.com/watch?v=fnaojlfdUbs

ocenił(a) film na 4
Matt_888

Niektórzy chyba nie ogarniana co Jackson powiedział , dlatego tłumacze:
Wielu z was pytalo o trailer. Wiec, tak- bedzie trailer hobbita, ale tak jak w poprzednich dwóch latach, nie będzie wypuszczony do czasu mniej więcej pazdziernika, komputerowe sceny bitewne wymagają jeszcze pracy ... Jednak wczoraj zakończylem prace nad teaser trailerem, który został juz dostarczony do Warner, i niedługo zostanie pokazany.

Joecrou

acha czyli to będzie treaser trailer podobny jak ten pierwszy z pustkowia to by wyjaśniało sceny w zwiastunie których w wersji kinowej nie było mam rację

ocenił(a) film na 9
Matt_888

No i w końcu jakaś konkretna informacja ;-)

ocenił(a) film na 8
Matt_888

Ludzie nie umiecie czytać?
But like the previous two years, it’s not going to be released until around Oct.

Tłumaczę: "Ale tak tak jak w poprzednich dwóch latach będzie w październiku". TAK JAK W POPRZEDNICH latach. Jackson ma na myśli drugi pełny trailer, który będzie w październiku.

However … yesterday I finished work on a Teaser Trailer and that has just been delivered to Warner Bros.

Pierwszy trailer, teaser trailer jest już gotowy i czeka na premierę. Przypominam, że to nie musi być króciutka zajawka, bo teasery do poprzednich filmów trwały ponad 2 minuty. Pewnie wyjdzie w tym miesiącu.

MatiZ_3

Lubie to :)

MatiZ_3

No dokładnie. A ludzie panikują. Albo wyjdzie na poczatku sierpnia przy filmie Epicentrum, bo tam też gra Richard Armitage i jest to film Warner Bros.

kamilxxx09

lubię matiza tak jak Jaroceu i calays zawcze mądrze mówi :)

ocenił(a) film na 4
MatiZ_3

"Przypominam, że to nie musi być króciutka zajawka, bo teasery do poprzednich filmów trwały ponad 2 minuty. Pewnie wyjdzie w tym miesiącu."

To jest najbardziej optymistyczne zdanie na tym forum w związku z tymi trailerami czy tam treaserami :). Obyś miał rację! Chyba byśmy wszyscy zgłupieli dostając raptem z 40 sekund "filmiku" z czego 25 to same napisy :)

ocenił(a) film na 8
Matt_888

Zawsze coś.

ocenił(a) film na 8
Matt_888

Jestem ciekawa tego teasera. I miło, że w końcu poinformowali. Jeszcze trochę i pewnie zaczęłyby powstawać teorie spiskowe dotyczące braku zwiastuna.

Matt_888

Peter daj chociaż plakat;)

obleh

no właśnie :)

obleh

teraz lada moment powinno być coś o EE Pustkowia to na bank będzie :)

ocenił(a) film na 10
LobeliaSakvil

Hej a może przy EE do Pustkowia pokażą nam teaser trailer?!

GandalfTheWhite

W listopadzie ? Nie to już za późno pozatym teser trailer pojawi sie jakoś teraz

Matt_888

No i dobrze.

ocenił(a) film na 10
Matt_888

Ja się cieszę, że będzie teaser. Lepsze to, niż nic. Ale mógłby dać jakiegoś wideobloga...

ocenił(a) film na 10
Matt_888

W październiku będzie przecież Drugi zwiastun. Tak było z każdą częścią

wolverine11

Nie drugi zwiastun tylko pierwszy pełny zwiastun a z pustkowia pierwszy ten to był teser trailer z Np było podobnie z małą różnicą pierwszy był w grudniu drugi we wrześniu

ocenił(a) film na 6
LobeliaSakvil

Podobnie było z PS, a nie z NP.

Teaser trailer 19 czerwca i trailer 1 października.

Ancalagon

No właśnie i za to cię lubię :)

ocenił(a) film na 6
LobeliaSakvil

Chyba nie za bardzo Cię rozumiem. :)

Ancalagon

Chodzi o to że idzie z tobą normalnie porozmawiać a nie jak ten "gang dzieci neo"

ocenił(a) film na 6
LobeliaSakvil

Codziennie około 23 zaglądam na to forum i przeglądam co nowego się pojawiło. Chciałem nawet coś napisać w tych "dyskusjach", ale stwierdziłem, że jak w nie wejdę to już nie wyjdę i będę się zapadał coraz bardziej. Na szczęście mam jeszcze jakąś tam silną wolę. Zresztą z tego co widzę wszystkie tematy poleciały.

Ancalagon

Tak :)

Ancalagon

Ale te konta nie

ocenił(a) film na 6
LobeliaSakvil

Wystarczy nie odpisywać w zakładanych tematach. Jak zobaczą, że nikt sobie nic nie robi z ich "ciężkiej pracy" to w końcu dadzą sobie spokój.

Ancalagon

Zobacz to podemną czy to jest mądry człowiek skoro takie słowa pisze najgorsze jest że chyba obserwuje mój profil , bo zbieg okoliczności nie uwierzę

LobeliaSakvil

Prowokacja i spam! Adam mówi wam! Denis rozrabiaka nich spada na trzepaka!

ocenił(a) film na 6
LobeliaSakvil

No cóż, może czymś mu podpadłeś. Nie śledzę forum aż tak dokładnie, by wiedzieć co tu się dzieje. Wiem mniej więcej kto z kim się kłóci, ale nie potrafię Ci powiedzieć o co się wszyscy kłócą. Za dużo postów w ciągu jednego dnia jest produkowane, bym był je w stanie przeczytać. Inna sprawa, że jakość merytoryczna tych postów nie powala i nie chce mi się na to tracić czasu. Najlepiej o to pytać Kamila. On tu chyba siedzi 24/7 i wie wszystko.

Ancalagon

Nie podpadłem mu nawet jeśli to powód by takie słowa pisać ale ja cie rozumiem :) nie jesteś tu 24 h na dobę i masz spokój

ocenił(a) film na 6
LobeliaSakvil

Teraz to pewnie i tak było jeszcze spokojnie. Prawdziwy bajzel zacznie się tego dnia kiedy wypuszczą teaser trailer. Filmweb się tu zleci i zacznie się przedstawienie.

Ancalagon

Nie kracz ale może nie ja w każdym razie nie będe tu problem teser to teser i tyle prawdziwy bajzel będzie tu w okresie grudzień marzec albo i dłużej

ocenił(a) film na 6
LobeliaSakvil

Podejrzewam, że w okresie między ogłoszeniem nominacji do Oskarów, a ceremonią ich przyznania. Rozmiar bałaganu będzie pewnie zależeć od ilości nominacji, w jakich kategoriach i z jakimi filmami Hobbit 3 będzie konkurował.

Zresztą każdy powód jest dobry by jechać po Hobbicie, tak samo jak każdy powód jest dobry, by nad nim się rozpływać.

Kończmy ten temat, bo do czego to doszło by rozmawiać o bałaganie na tym forum, a nie o filmie.

Ancalagon

Ancalagon czemu usuneli ci wpis w temacie worta

Ancalagon

Teraz

Ancalagon

Jest post

LobeliaSakvil

Znowu coś o nas? Kto ci dał prawo nas osądzać?! Jesteś jedynie frędzlem u nogi tego forum a lizanie dupsk nic ci nie da, bo każdy wie że jesteś denisem hipokryto!

użytkownik usunięty
Matt_888

ale pajace .... le oni mają lat ? 7 ?

beka z nich

http://www.ramonasentinel.com/wp-content/blogs.dir/12/files/2013/07/ComicCon-037 .WEB_.jpg

zwiastun na comic-con