Z Macierewiczem na czele. Sam widziałem zdjęcia, wyglądają one zbyt sztucznie. Gdy zobaczyłem jednak ostatni film z planu zmieniłem jakoś zdanie ;D
W końcu nie mogą być krasnoludy wprost wyciągnięte jak z jakieś królewny śnieżki. Można się rzucać o brody, no ale ta tzw. połowa ma pospinane, albo małe, średnie brody(ważne, że mają). Jedynie Killi trochę nie pasuje, lecz jest tu znowu plus Killi ma łuk. Tragedii jako tako nie ma, jednak największą zaletą jest tu znakomicie dopasowane kostiumy. Więc nie panikujcie. No i fajnie było by gdyby krasnoludy, zachowywały się krasnoludy.
nie ma co narzekać na zdjęcia, wypowiemy się po obejrzeniu filmu - 'bajkowe' krasnoludy mogą wypaść wiarygodniej podczas ruchu niż jako statyczne obrazki w internecie ;)
Mozesz mi powiedziec napisac jak ty bys chcial zeby wygladali wszyscy ?.Mozesz narysowac i pokazac albo zrobic kasting i pokazac nam jakich bys ty wybral krasnolodow.
Bardzo jestem ciekaw jaka jest twoja wizja skoro nie podoba ci sie to co Piter Jackson i inni wymyslili.
Wszyscy piszą o wadach dlaczego nie o zaletach, np. dlatego że nie wszyscy są tacy sami można ich łatwiej rozpoznać:)
Musisz uzbroic sie w cierpliwosc... Jezeli film zrealizowany zostanie z taka pompa, jak LOTR (a niechybnie tak sie stanie) to i tak na koniec wszystkim opadna szczeny...