PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425105
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż
ocenił(a) film na 9
_iron_man_

Myślę że nie ma co komentować, dla zrozumienia tej pani podsyłam dwa pierwsze z brzegu linki do jej artykułów :)
http://www.filmweb.pl/user/Sweet_Gosia/blog/537682
http://www.filmweb.pl/user/Sweet_Gosia/blog/529717
Pozdrawiam ! Wesołych Świąt !

Wrat7

Ale syfy ci ludzie lubią. Ja lubię Hobbita.

ocenił(a) film na 7
_iron_man_

co za ku rwa

użytkownik usunięty
bourbonKid

popieram :) dodam ze to ku rwa - troll... taki nowy podgatunek trolla jaskiniowego z Gór Błękitnych :D

ocenił(a) film na 9
_iron_man_

Już kiedyś w jakimś temacie postulowałem wprowadzenie opcji którą można zobaczyć pod każdym postem: "zgłoś nadużycie" w odniesieniu do konkretnego profilu danego użytkownika. Zgłasza się takiego delikwenta, osoba za to odpowiedzialna bierze go pod lupę i po krótkiej inwestygacji decyduje czy oszczędzić oskarżonego czy czy wysłać w niebyt z biletem w jedną stronę.

ocenił(a) film na 10
_iron_man_

pewnie sama ma 10 lat :P

_iron_man_

chodżcie zgłosimy tą gów*niarę.Widać że to fanka Biebera i Zmierzchu.Jak nie można lubić tak cudownego filmu jak Władca Pierścieni.Hobbit będzie tez taki jeszcze się ta głupia baba przekona!

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Dla mnie to zwykła prowokacja i tyle.
Swoją drogą ta Pani jest zwykłym Trolem skoro nie ma pojecia o Twórczości światowej klasy Pisarza a wypowiada się o tym wszystkim bardzo powierzchownie.
Dla takich Pań już nawet nie zostaje lektura (dzieło pisane przerasta możliwości "intelektualne" takich osób). A co najwyżej kinowa adaptacja Sagi Zmierzch, NEVER SAY NEVER i Pirania 3D, co by jeszcze być na fali i o 3D nie zapomnieć...

Szkoda słów i tyle.

ocenił(a) film na 7
_iron_man_

Nie rozumiem, co miało na celu wstawienie tutaj wypowiedzi tej dziewczynki ?

_iron_man_

Jeżeli jej sprawia przyjemność wypisywanie takich rzeczy to niech sobie pisze , ja tam sobie tego do serca nie biore ale owszem troche mnie to poruszyło. A "dzieciaki" i tak będą się cieszyć na premierę " Hobbita" :D czy wspomnienie o ' Władcy Pierścieni" , ciekawe co zrobi jak się dowie , że "Władca" ma być w 3D zrobiony , mam nadzieję iż nic sobie w ataku furii nie zrobi...

_iron_man_

Pierwszy zwiastun, z polskimi napisami i w jakości HD: http://www.youtube.com/watch?v=2BzFJGCfNj4 .

poltrailers

nie ma tam napisów

ocenił(a) film na 9
_iron_man_

A ja mam. Spróbuj wcisnąć przycisk CC na playerze.

ocenił(a) film na 8
_iron_man_

Jak ktoś ogląda gniot film typu "Zmierzch", a na WP mówi co najgorsze to wiedz, że coś się dzieje xD. Jednak co tu się dziwić po tak obniżonych intelektualnie nastolatkach, które przed Pattinsonem podniecają się każdego dnia. Trzeba się poważnie zastanowić kto tu jest smarkaczem i kto ma logiczne spojrzenie na różne sprawy.

ocenił(a) film na 8
_iron_man_

Przecież to jest zwykły troll, tu nie ma w ogóle czego komentować, takie osoby powinny iść na odstrzał.

ocenił(a) film na 8
Alexypk

Właśnie, na pewno normalny człowiek nie pisał by takich głupstw. Bardzo młodzi ludzie mają coraz gorsze zachowanie, a wręcz żenujące i wcale się nie dziwię, bo media zrobiły swoje.

LordWieslaw55

Pewnie ta NIEINTELIGENTNA 10-latka ze 100 razy pójdzie na ostatnią część zmierzchu sorry nie zmierzchu tylko gniota.