PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425040
6,7 74 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Po ujawnieniu nastu zdjęć, i puszczeniu nowych dokumentalnych filmików przycichło.Czyżby
coś ciekawego szykowano, aby znów nęcić fanów, i nakręcać maszynę promocji ? .

ocenił(a) film na 7
adammarzenka

W sumie do premiery jeszcze 1.5 roku, więc wcale się śpieszyć nie muszą. Myślę, że teraz trochę przystopują, by fani mogli do woli dyskutować i plotkować ;)

Gimli_syn_Gloina

Też tak myślałem.

ocenił(a) film na 8
adammarzenka

Z drugiej strony jest teraz przerwa na planie zdjęciowym do początku września, i rozpoczęła się 1 faza post produkcji filmu. Dlatego myślę sobie, że trzeba będzie trochę poczekać na kolejne mini dokumenty z produkcji tego miejmy nadzieje wielkiego dzieła. swoją drogą to chyba coś nowego zaczynać post produkcje filmu będąc na początku jej produkcji;0 Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
adammarzenka

cicho wszedzie glucho wszedzie co to bedzie co to bedzie ?. ;].Booooooooooooom !!!.

ocenił(a) film na 5
adammarzenka

ktoś tu chyba niedokładnie oglądał ostatnie filmiki z planu. Przecież oni teraz przerwę mają. Nawet każdy z aktorów chwalił się co będą robić w czasie wolnym :)

zonk_2

Aktorzy tak, ale dział PR i promocji już nie koniecznie...

adammarzenka

A niedługo przed premierą nagle zjawią się Ci "wielcy fani" (i nie tylko) i będzie tyle nowych tematów, że nie będzie jak nadążyć... Tak samo jak się działo (i teraz też się dzieje) z najnowszym Potterem... ;D

ocenił(a) film na 9
yvonneD

Mam nadzieję, że w kolejnym filmiku po przerwie na planie, pokażą nam choćby nieco info o Białej Radzie :-) Może zobaczymy nieco więcej Sarumana, Galadrieli? Może jakaś krótka scenka z planu w tle? Oby :-)

ocenił(a) film na 10
khazad7_2

ja chciał bym zobaczyć Smauga do ten w anime to wyglądał jak kot

użytkownik usunięty
BoromirzGondoru

Fakt... ciekawe jak zrobia Smauga. Ogolnie to czekam na jakies fotosy Orlów. We Wladcy bylo o nich bardzo niewiele... :(

adammarzenka

Już wakacje minęły a w niusach cicho...w zasadzie zero informacji oficjalnych...

ocenił(a) film na 5
adammarzenka

Wątpię żeby pokazali Smauga w pełnej okazałości przed premierą drugiej części. Podobnie było we Władcy Pierścieni z Gollumem, trzeba było bardzo długo czekać aż go pokażą. Osobiście odpowiada mi taka cicha promocja filmu, a nie jak w Avatarze czy Transformers gdzie najlepsze sceny były pokazane w setce zwiastunów. Przypuszczam, że z samego planu będą jeszcze może 2 filmiki, potem zacznie się etap postprodukcji.

adammarzenka

Przecież nadchodzi Tintin, więc podejrzewam, że Jackson nie chce odciągać od niego uwagi Hobbitem.

Kazioo

Ale Tintin to inna kategoria filmowa moim zdaniem całkiem nie kolidująca...Moim zdaniem jest to celowy zabieg, aby bardziej rozpalić ciekawość fanów.