Po ujawnieniu nastu zdjęć, i puszczeniu nowych dokumentalnych filmików przycichło.Czyżby
coś ciekawego szykowano, aby znów nęcić fanów, i nakręcać maszynę promocji ? .
W sumie do premiery jeszcze 1.5 roku, więc wcale się śpieszyć nie muszą. Myślę, że teraz trochę przystopują, by fani mogli do woli dyskutować i plotkować ;)
Z drugiej strony jest teraz przerwa na planie zdjęciowym do początku września, i rozpoczęła się 1 faza post produkcji filmu. Dlatego myślę sobie, że trzeba będzie trochę poczekać na kolejne mini dokumenty z produkcji tego miejmy nadzieje wielkiego dzieła. swoją drogą to chyba coś nowego zaczynać post produkcje filmu będąc na początku jej produkcji;0 Pozdrawiam
cicho wszedzie glucho wszedzie co to bedzie co to bedzie ?. ;].Booooooooooooom !!!.
ktoś tu chyba niedokładnie oglądał ostatnie filmiki z planu. Przecież oni teraz przerwę mają. Nawet każdy z aktorów chwalił się co będą robić w czasie wolnym :)
A niedługo przed premierą nagle zjawią się Ci "wielcy fani" (i nie tylko) i będzie tyle nowych tematów, że nie będzie jak nadążyć... Tak samo jak się działo (i teraz też się dzieje) z najnowszym Potterem... ;D
Mam nadzieję, że w kolejnym filmiku po przerwie na planie, pokażą nam choćby nieco info o Białej Radzie :-) Może zobaczymy nieco więcej Sarumana, Galadrieli? Może jakaś krótka scenka z planu w tle? Oby :-)
Fakt... ciekawe jak zrobia Smauga. Ogolnie to czekam na jakies fotosy Orlów. We Wladcy bylo o nich bardzo niewiele... :(
Wątpię żeby pokazali Smauga w pełnej okazałości przed premierą drugiej części. Podobnie było we Władcy Pierścieni z Gollumem, trzeba było bardzo długo czekać aż go pokażą. Osobiście odpowiada mi taka cicha promocja filmu, a nie jak w Avatarze czy Transformers gdzie najlepsze sceny były pokazane w setce zwiastunów. Przypuszczam, że z samego planu będą jeszcze może 2 filmiki, potem zacznie się etap postprodukcji.