http://www.youtube.com/watch?v=Oghai6RO1J8&feature=context-gflo
To gra gatunku MOBA, czyli coś pokroju LOLa, więc nie rozumie dlaczego spodziewasz się czegoś z fabułą. Szkoda tylko, że jest to na obecnie przestarzałe konsole.
Gówniana to jest twoja wypowiedź ! Dla kogoś kto interesuje się animacją jest to całkiem ciekawe wideo . Nazywając czyjąś prace strasznym gównem dałeś pokaz swojej dojrzałości a może jej braku. Ale jest i dobra strona twojej wypowiedzi. ,jeżeli jesteś trollem to to LOTR masz coś wspólnego .
nie ma to nic z dojrzałością czy niedojrzałością. I nie wiem po co powtarzasz jakieś smenty o trolach , tekst typu nie czytasz książek jesteś mugolem. straszna chała z tego wyszła.
Nie wypowiadam się na temat animacji czy grafiki czy czegoś tam bo mnie to nie interesuje. temat był "coś dla fanów LOTR". dlatego jako fan twórczości tolkiena nie mogę inaczej się wypowiedzieć. jest to forum poświęcone Twórczości Tolkiena i jego ekranizacjom. Moim zdaniem Tworzenie czegoś takiego jak powyżej to totalne nieporozumienie. Tolkien się w grobie przewraca. To totalne zaprzeczenie jego idei. Sprzedanie wartości, którymi się kierował na rzecz dennej populistycznej hedonistycznej przyjemności z nawalanek. Coś takiego ma sens w przypadku FF ale nie w przypadku LOTRa . I na pewno nie jest to coś dla fanów LOTRa. może dla fanów gier wideo, i fantastyki. ale bardziej przypomina to coś dla wielbicieli Dritzta i innych tasiemców...
Innymi słowy - fajerwerki bez "tolkienowskiego ducha", które to z beletrystyką Angielskiego Profesora wspólny mają jedynie tytuł.
Nie ma co się oburzać na ewentualne głosy krytyki(szczególnie ze strony fanów Tolkiena). :)
Ja jako fan Tolkiena również stwierdzam, że to gówno, które powinno być w jakimś badziewnym świecie fantasy, nie w Śródziemiu.
Jestem fanem Lotr i zupełnie mi to nie leży. Przypomina mi niektóre trailery Warhammer online. Też nie miały wiele wspólnego z oryginałem pod względem klimatu.
Takie sobie skakanie i machanie świecącą bronią. Brakuje jeszcze kilku wybuchów i było by jak ostatnie produkcje Michael'a Bay'a...
Kompletnie nie rozumiem, dlaczego tworzą coś co tak naprawde poza odniesieniem do klas postaci z WP nie ma nic wspólnego z dziełem Tolkiena..
Był kiedyś kapitalny projekt THE WHITE COUNCIL... niestety prace nad nim przerwało. A zapowiadał się prawdziwie epicki RPG z gatunku fantasy.
Mam nadzieje, ze kiedyś powstanie świetnie rozbudowana, dopracowana i piękna pod kątem graficznym również gra z tytułu Tolkiena do której nawet po dłuższym okresie z chęcią by się wracało.
Coś jak Bitwa na Północy a co do gry to może powstanie pod tytułem hobbita. A fajna gra związana z Tolkienem to Bitwa o Śródziemie według mnie.
Owszem. To moja ulubiona gra z gatunku RTS. Bitwa o Śródziemie 2.
Dodatek Witchking mi się już tak nie podoba... przekombinowany.
http://www.youtube.com/watch?v=CHWzW88DLxo
http://www.youtube.com/watch?v=BgT1FGQ2JBg
:)
Gdyby nie błędy w grze dotyczące chociażby samej fizyki (szarżująca kawaleria zatrzymuje się już na 1 rzędzie piechoty), to byłby świetny dodatek.
Szkoda, że nie powstał TOTAL WAR typowo tworzony w klimatach Tolkiena.