Cześć Wam,
Czy macie już jakieś przecieki o nowych materiałach z planu etc.?
Doczekać się nie mogę kolejnego trailera, filmiku z planu.... ciekawe CZY i KIEDY znów coś zostanie nam zaprezentowane.
Pozdrawiam,
Wydaje mi się, że filmików z planu już nie będzie. Chyba,że do drugiej części ale to w 2013. Myślę, że gdzieś w lipcu powinien pojawić się nowy zwiastun. A potem wiadomo: zaczną pojawiać się kolejne plakaty, zdjęcia, ciekawostki, spoty itp. ale do tego jest jeszcze troszkę czasu. Również Pozdrawiam.
Możliwe, że stwierdzili, że za dużo spoilerów już pokazali i trzeba przystopować. Pewnie też PJ drapie się po głowie po tym pokazie 10 minutowym i kombinuje co z tym wszystkim dalej robić. Poprawki, poprawki i jeszcze raz poprawki.
Jestem podobnego zdania. Ja w sumie tez sie zdziwilem ze pokazali tak wiele, np trole.
Nikt chyba nie buduje tak napiecia i nie wzbudza ciekawosci wokol swojego filmu jak Nolan i jego "TDKR"... oprocz Hobbita czekam na nowego Batmana - uwazam ze wiekszosc nominacji (o ile dostana takowe te filmy) otrzymaja wlasnie Hobbit i TDKR oraz beda walczyc nie tylko o nagrody, zyski ale i o wieksza liczbe zadowolonych widzow w 2012 roku.
Nie mniej jednak mam nadzieje, że coś jeszcze pokażą...
Na nowy trailer czekam z zapartym tchem :-)
Jeszcze tylko pół roku! :-)))
Masz racje aż pół roku a raczej cała wieczność jeśli o Hobbita chodzi bo czeka nie też ma swoje granice.
Tylko i Aż :-)
Dopiero co jęczeliśmy wszyscy, że jeszcze nic się o filmie nie pojawiło.... od tego czasu mamy już sporo informacji.
Dopiero co na święta podniecaliśmy się trailerem... mamy już czerwiec :-)
Czas cholernie szybko leci. Zwłaszcza jak się o temacie czasem "zapomni" zajmując innymi rzeczami :-)