PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425157
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Cześć Wam,
Czy macie już jakieś przecieki o nowych materiałach z planu etc.?
Doczekać się nie mogę kolejnego trailera, filmiku z planu.... ciekawe CZY i KIEDY znów coś zostanie nam zaprezentowane.

Pozdrawiam,

khazad7_2

Wydaje mi się, że filmików z planu już nie będzie. Chyba,że do drugiej części ale to w 2013. Myślę, że gdzieś w lipcu powinien pojawić się nowy zwiastun. A potem wiadomo: zaczną pojawiać się kolejne plakaty, zdjęcia, ciekawostki, spoty itp. ale do tego jest jeszcze troszkę czasu. Również Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
khazad7_2

Całkowita stypa ze zdjęciami od czasu ostatniego filmiku sprzed paru miesięcy.

obleh

To specjalnie żeby podgrzać atmosferę ,oczekiwania na film.

adammarzenka

Możliwe, że stwierdzili, że za dużo spoilerów już pokazali i trzeba przystopować. Pewnie też PJ drapie się po głowie po tym pokazie 10 minutowym i kombinuje co z tym wszystkim dalej robić. Poprawki, poprawki i jeszcze raz poprawki.

użytkownik usunięty
obleh

Jestem podobnego zdania. Ja w sumie tez sie zdziwilem ze pokazali tak wiele, np trole.
Nikt chyba nie buduje tak napiecia i nie wzbudza ciekawosci wokol swojego filmu jak Nolan i jego "TDKR"... oprocz Hobbita czekam na nowego Batmana - uwazam ze wiekszosc nominacji (o ile dostana takowe te filmy) otrzymaja wlasnie Hobbit i TDKR oraz beda walczyc nie tylko o nagrody, zyski ale i o wieksza liczbe zadowolonych widzow w 2012 roku.

ocenił(a) film na 9

Nie mniej jednak mam nadzieje, że coś jeszcze pokażą...
Na nowy trailer czekam z zapartym tchem :-)
Jeszcze tylko pół roku! :-)))

użytkownik usunięty
khazad7_2

"Tylko"? Dla mnie az pol roku... :D
Pozdrawiam "khazad" ;)

ocenił(a) film na 10

Masz racje aż pół roku a raczej cała wieczność jeśli o Hobbita chodzi bo czeka nie też ma swoje granice.

ocenił(a) film na 9

Tylko i Aż :-)
Dopiero co jęczeliśmy wszyscy, że jeszcze nic się o filmie nie pojawiło.... od tego czasu mamy już sporo informacji.
Dopiero co na święta podniecaliśmy się trailerem... mamy już czerwiec :-)
Czas cholernie szybko leci. Zwłaszcza jak się o temacie czasem "zapomni" zajmując innymi rzeczami :-)

ocenił(a) film na 10
khazad7_2

Może masz racje.