PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 424990
6,7 74 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Czy naprawdę będzie? Coś mi to podejrzanie wygląda - zmiany daty premiery, różne rzeczy na temat obsady, a do tego raz czytam, że będą 2 części a za jakiś czas na innym portalu, że jedna itd.
Mam nadzieję, że to wynika tylko bałagan internetowy, a nie przepychanki twórców z wytwórnią, która nie daj Boże szuka pomysłu jak przyciąć koszty.

ocenił(a) film na 5
koncentrat

"Ciągle jest nadzieja..." :) A tak na serio, to myślę, że może pewne przeszkody będą i nie wiadomo kiedy, ale raczej będzie. Pozostaje nam cierpliwie czekać. O tym, że ma być jedna część nie słyszałem, trzymam się newsów filmwebu.

ocenił(a) film na 8
AdamCFC

Teraz tylko czekać do lata, na obiecane ruszenie zdjęć. Swoją drogą mam nadzieję, że w niedługim czasie zaczną się castingi :)

Strider_

castingi juz sie dawno zaczeły

LaraCrofts

Pewne jest, że będą 2 części, a datę premiery przesunęli o rok :(

ocenił(a) film na 10
koncentrat

we właśnie wchodzącym na ekrany filmie "Istota" producent Del Toro już się chwali jeszcze nie zrobionym "Hobbitem". czytając tę zapowiedź tak się zdziwiłam, że aż musiałam sprawdzić o co chodzi, jakby premiera mnie, MNIE?!, ominęła.
Nie chwal dnia przed zachodem słońca Del Toro, to że się podjął nakręcenia tego filmu nie oznacza, że dorówna on Trylogii. Jackson chyba pomoże, prawda?

użytkownik usunięty
Drazetka

No i klops. Del Toro zapeszył i dzisiaj musiał zrezygnować ze stanowiska reżysera. Jackson już powiedział, że nie pomoże. Coś czarno to widzę... :(