Czy naprawdę będzie? Coś mi to podejrzanie wygląda - zmiany daty premiery, różne rzeczy na temat obsady, a do tego raz czytam, że będą 2 części a za jakiś czas na innym portalu, że jedna itd.
Mam nadzieję, że to wynika tylko bałagan internetowy, a nie przepychanki twórców z wytwórnią, która nie daj Boże szuka pomysłu jak przyciąć koszty.
"Ciągle jest nadzieja..." :) A tak na serio, to myślę, że może pewne przeszkody będą i nie wiadomo kiedy, ale raczej będzie. Pozostaje nam cierpliwie czekać. O tym, że ma być jedna część nie słyszałem, trzymam się newsów filmwebu.
Teraz tylko czekać do lata, na obiecane ruszenie zdjęć. Swoją drogą mam nadzieję, że w niedługim czasie zaczną się castingi :)
we właśnie wchodzącym na ekrany filmie "Istota" producent Del Toro już się chwali jeszcze nie zrobionym "Hobbitem". czytając tę zapowiedź tak się zdziwiłam, że aż musiałam sprawdzić o co chodzi, jakby premiera mnie, MNIE?!, ominęła.
Nie chwal dnia przed zachodem słońca Del Toro, to że się podjął nakręcenia tego filmu nie oznacza, że dorówna on Trylogii. Jackson chyba pomoże, prawda?