Ludzie wiecie jak mnie wkurza, kiedy ktoś ocenia film, który jeszcze nie miał swojej premiery, a ocenicie go bo czytaliście książkę :/
Aż popatrzyłam na ocenę! Nie, chyba źle popatrzyłeś. Nikt jeszcze temu filmowi oceny nie wystawił. Te liczby tam na górze, o jedynie ilość osób, które na ten film się chcą wybrać. Owszem, często się zdarza, że obrazy, które nie miały jeszcze premiery są oceniane, ale akurat nie w tym przypadku.
A jeśli chodzi Ci o wpisy na forum, to po prostu nie patrz i nie czytaj. Tutaj porównujemy poprzednie filmy Jacksona do książkowych oryginałów i spekulujemy na temat tego, jak będzie wyglądał Hobbit, w którym miejscu skończy się część pierwsza, zastanawiamy się, czy Hobbit dorówna trylogii LotR itp.
I proszę się tym nie irytować, bo wolne rozmowy, spekulacje, opinie 'znawców' i tym podobne, są powszechną rzeczą spotykaną na forach filmów, które nie miały jeszcze premiery. Dziękuję za wysłuchanie i pozdrawiam :)
Wiem najmocniej przepraszam musiałem chyba źle zobaczyć albo pomylić film. Jeszcze raz przepraszam tych których być może obraziłem. Ale to też nie zmienia faktu że denerwują mnie ludzie którzy oceniają film w ten sposób.
Mnie przynajmniej nie obraziłeś. Spoko, pomyłki się zdarzają :)
I masz absolutną rację, to głupie. Nie można oceniać filmu, który jeszcze nie wyszedł, ale tu chodzi o coś więcej. O ocenianie filmów, których się nie oglądało. Tylko, że w przypadkach filmów, które już swoją premierę miały, nikt się nie doczepi, bo przecież ta osoba mogła ten film obejrzeć...
Jeśli komuś się nie podoba pomysł, reżyser czy obsada, niech zaznaczy, że nie chce obejrzeć. A jak mu się to podoba, to, że chce obejrzeć. Proste i logiczne, choć chyba nie dla wszystkich, niestety.
Skoro swoją wypowiedź skierowałeś do tych, którzy ocenili film to możesz mi wierzyć nie obraziłeś nikogo =>...
Po za tym nie można oceniać filmów przed ich premierą ;).
Nie wiem czemu ale zanim to dodałem wydawało mi się że widziałem dwie oceny filmu. Już nie raz takie coś widziałem i tym razem chciałem już zareagować
Zainspirowałaś mnie do sprawdzeni i faktycznie, nie da się oceniać filmów przed ich premierą! Jeszcze parę miesięcy chyba tego nie było, bo wiele filmów było ocenianych przed wejściem do kin, jak to zauważył Midori_Nagashi. Problem będzie tylko w przypadku, gdy nie będzie jeszcze podanej daty premiery. Nie sprawdzałam, ale chyba wtedy da się oceniać... A szkoda :(