PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425157
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Witam

Do trylogii Wojny o pierścień Peter Jackson dołączył figurki Argonath (Drużyna pierścienia), Gollum (Dwie wieże), Minas Tirith (Powrót króla). Jak myślicie co tym razem dostaniemy w edycji kolekcjonerskiej?

ocenił(a) film na 10
gregor607

Bilbo do 1 i Smaug do 2

ocenił(a) film na 9
adrian229

Tylko nie Bilbo, Gollum w Dwóch Wieżach był kiepściutki. Ja bym wolał Dol Guldur :) Albo może mini Bag End?

ocenił(a) film na 10
Neithan138

Smaug jest pewniakiem a co do reszty to różnie może być może Erebor może Dol Guldur albo jeszcze coś innego

ocenił(a) film na 9
adrian229

Ja proponuję jakiś budynek, bo figurki postaci w porównaniu do modeli budowli są mizerne.

ocenił(a) film na 10
Neithan138

Ale duża figurka smoka będzie jak znalazł i do tego np samotna góra i możliwość obejrzenia tych wszystkich komnat z bliska

użytkownik usunięty
gregor607

Ja jestem szczesliwcem poniewaz mam wszystkie 3 figurki z zestawow kolekcjonerskich z Władcy Pierścieni :) wg mnie figurkami dolaczonymi do zestawow Hobbita I i II najpewniej bedzie Smaug i Samotna Góra. Osobiscie chcialbym tez Bag End lub Rivendell bo te lokacje sa super... a zalezy mi na tym poniewaz modele z WETY tych miejsc sa kolosalnie drogie... czekam na figurki postaci firmowych, poniewaz skolekcjonowalem cale 60sztuk z polkiej edycji i mam ponad 50 z edycji dostepnej na Wyspach Brytyjskich :)

P.S. fajny temat :) pozdro

Smaug jest pewniakiem. Co do drugiej figurki, to myślę że może być to jeden z trolli. Zrobią pewnie to samo co zrobili przy drugiej i trzeciej części: do edycji kolekcjonerskiej dodadzą np. jednego trolla a dwa pozostałe będzie można dokupić :(