Coś wspaniałego , aż się łezka w oku kręci oglądając ten filmik , jeszcze kawał czasu do premiery ale wiem że będzie to wielkie wydarzenie w świecie filmu
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=76430
wlasnie tez miale to zakomunikowac ;].Cos wspanialego.Podoba mi sie to ze Peter Jackson i wytwurnia staraja sie byc jak nablizej z fanami i przyblizyc ich coraz bardziej do tego swiata Srodziemia i Fantasy.
z tą łezką mam tak samo ;P, pozostało Nam wyczekiwać kolejnych filmików i tego bezwątpienia wielkiego dzieła
Sam się nie mogę doczekać jestem wielkim fanem heh .........Pozdrawiam innych fanów J. R. R. Tolkiena
PS.Pozdrawiam autora postu (widzę że się znasz na rzeczy skoro umiesz ocenić film przed premierom).
mam nadzieję że po Hobbicie do kin trafi też cyfrowa wersja Władcy Pierścieni. Z chęcią jeszcze raz bym go zobaczył. Niestety szpule z filmem, które miały kina są już tak zajechane że do niczego się nie nadają. Podobno przy ostatnich maratonach w Multikinie na ekranie było mnóstwo rys i w niektórych scenach brakowało po kilka sekund.
Heh, a Ja zawsze bardziej lubiłem Hobbita od trylogii Władcy Pierścieni :) Mam nadzieję że z filmem będzie tak samo.
Ten materiał jest kapitalny. Najlepszy tekst Petera to jak mówi, że jeszcze jakieś 2-3 lata roboty. Normalnie szacunek się już za to należy. Czuć klimat. Pozdrawiam i czekam.
Łezka w oku się kręci, co z pewnością będzie rewelacja i arcydzieło, zresztą ja Władca, zresztą to Jackson!