"Podczas tegorocznego konwentu Comic-Con w San Diego jak zwykle można się
spodziewać wielu atrakcji, łącznie z premierowymi materiałami z wielu oczekiwanych
produkcji. Wytwórnia Warner Bros. ma pokazać pierwszy materiał z nowego "Supermana",
czyli "Man of Steel" Zacka Snydera . Ich 3-godzinny blok ma również zawierać m.in. panele
dotyczące "Hobbita" Petera Jacksona...Comic-Con odbędzie się w dniach 12-15 lipca."
Żywię cichą nadzieję że pokażą wtedy nowy zwiastun Hobbita. :)
Też tak mi się wydaję. Właśnie na wakacje miał wyjść więc jest to dobry termin. Zatem został tylko miesiąc!
A po obejrzeniu zwiastuna znowu te uczucie jak 20 grudnia kiedy wyszedł zwiastun nr. 1 czyli : SHUT UP AND TAKE MY MONEY :) . Pójdę na premierę nocną nawet jeśli będę musiał przespać się na ławce w parku bo nie będzie autobusów , taka determinacja! :P
Myślę że to uczucie będzie jeszcze lepsze bo zwiastun też pewnie będzie lepszy od tego pierwszego. Na pewno pokażą dużo nowości i chociażby sceny w Górach Mglistych czy w Puszczy.
A kto by nie chciał. Mam nadzieję że pokażą go na tych saniach no i Białą Radę. Ciekawie zapowiadają się te krypty z upiorami ale tego raczej Tolkien nigdzie nie opisywał więc to może nie wypalić.
Nie jestem w temacie ale skąd postać Radagasta?Czy moja pamięć mnie zawodzi bo nie przypominam sobie go w Hobbicie?
Kiedyś w pewnym temacie to opisywalny on jest ta wymieniony jest też powiedziane że jest białą rada więc i Saruman i Galadriela muszą być o kryptach nigdy nie było wspomniane ale mogą być fajne tyle.
No ciekawe jaki będzie ten nowy zwiastun. Tylko żeby za dużo nie pokazali. No i licze na kawalek nowej muzyki :)
"Trailer 2 for The Hobbit finished and coming soon!
We’d heard the next Hobbit trailer was coming soon. Now CaptainSalt has let us know that the Alberta Film Ratings website, which lists trailers before they appear in US theaters has classified the trailer #2 with a G rating.
The run time is listed at 2 minutes, 24 seconds, eight seconds shorter than the first trailer. Trailers are listed on the site preceding their official release, so this means the trailer has been finalised and will be debuting soon! (Anyone taking bets for San Diego Comic-con?) " (theonering.net)