PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425040
6,7 74 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

jeżeli rozwinie się calą obsadę to gdzieś na końcu są takie postacie z filmu jak np.Tauriel ( Evangeline Lilly) i Lindir (Bret McKenzie) a chodzi o to , bo wydaje mi się , że nie było ich w książce i ciekawi mnie jaką rolę odegrają w filmie...Ktoś wie? ;P

Nessa_3

Właściwie to dokładnych informacji nigdzie nie ma. Tauriel ma być elfką z Mrocznej Puszczy. Reszta to zdaje się tylko spekulacje fanów. Co do Lindira - pierwsze słyszę o tej postaci. Muszę pogrzebać na theonering, to może się dowiem ;p

ocenił(a) film na 5
Nessa_3

ostatnio słyszałem, że Tauriel wykreślili ze scenariusza, ale co z tego ostatecznie wyjdzie dowiemy się w kinie :)

zonk_2

Oo a to by było interesujące, zwłaszcza że już w którymś wywiadzie się rola chwaliła i coś po elficku gadała. Cóż, różnie to bywa...

ocenił(a) film na 8
Nessa_3

Evangeline Lily na bank będzie w filmie, choć też nie lubię wymyślnych wątków w filmach na podstawie kultowych książek...
Oby Hobbity były bardziej hobbitami niż ludźmi, po fotach widzę, że nadal to będzie minus... (Czyt. za mało włosów, za dużo człowieczeństwa...)