Ha ha jak fajnie czasem pomarzyc no nie !.Pewnie dopiero pod koniec roku dostaniemy jakis teaser !.Albo nawet trailer !.
Nie ma co się obrażać wzajemnie. To tendencja nastolatków siedzących całymi dniami w necie. Ja mam nadzieję, że pierwszy trailer z Hobbita pojawi się zaraz po świętach, może nawet jeszcze tego roku, lub co najwyżej w Styczniu 2012. Teoretycznie byłoby to możliwe. A czy nas reżyser zaskoczy? Poczekamy, zobaczymy.
ale jednak sie smiejecie wszyscy razem ladnie jak dzieci ;].Wiec sie udalo ;].haha
A może to było takie ironiczne 'haha'? Swoją drogą, grzecznie prosiłabym o niezaśmiecanie czcigodnego forum Hobbita takimi tematami :) Bez urazy, oczywiście.
uuuu czcigodne forum !.A tos mi teraz pokazal klase panie czcigodny forumowiczu.To znaczy ze ja musze byc zwyklym eunuchem albo wiesniokiem skoro otaczaja mnie sami czcigodni (panszczyzna) ;]
No... Widać ty też zdajesz sobie sprawę z tego, że wkurzasz ludzi swoimi głupimi tematami. Swoją drogą ciekawy jestem czy w ogóle wiesz, kim jest 'eunuch' ;)