PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425040
6,7 74 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Ha ha jak fajnie czasem pomarzyc no nie !.Pewnie dopiero pod koniec roku dostaniemy jakis teaser !.Albo nawet trailer !.

lavrenzo84

Głupiś. Ciekawe czy to się kiedyś zmieni... ;]

ocenił(a) film na 9
Mr__X

Nie ma co się obrażać wzajemnie. To tendencja nastolatków siedzących całymi dniami w necie. Ja mam nadzieję, że pierwszy trailer z Hobbita pojawi się zaraz po świętach, może nawet jeszcze tego roku, lub co najwyżej w Styczniu 2012. Teoretycznie byłoby to możliwe. A czy nas reżyser zaskoczy? Poczekamy, zobaczymy.

lavrenzo84

Haha to było raczej żałosne a nie smieszne

ocenił(a) film na 9
FastSmith7

ale jednak sie smiejecie wszyscy razem ladnie jak dzieci ;].Wiec sie udalo ;].haha

lavrenzo84

A może to było takie ironiczne 'haha'? Swoją drogą, grzecznie prosiłabym o niezaśmiecanie czcigodnego forum Hobbita takimi tematami :) Bez urazy, oczywiście.

ocenił(a) film na 9
DianaReachel

uuuu czcigodne forum !.A tos mi teraz pokazal klase panie czcigodny forumowiczu.To znaczy ze ja musze byc zwyklym eunuchem albo wiesniokiem skoro otaczaja mnie sami czcigodni (panszczyzna) ;]

lavrenzo84

No... Widać ty też zdajesz sobie sprawę z tego, że wkurzasz ludzi swoimi głupimi tematami. Swoją drogą ciekawy jestem czy w ogóle wiesz, kim jest 'eunuch' ;)

Mr__X

A mnie ciekawi, czy nazwałby mnie 'PANEM forumowiczem' gdyby mnie spotkał na ulicy...