Czy sugeruje Pan, że niewiasty są gorsze? Ah tak śnięta księga tego naucza. Pozdrawiam serdecznie.
W sumie dziś Comic Con więc może dziś się coś pojawi? :-) Kto wie? :-)
Mnie najbardziej ciekawi, czy poza filmem w 3D, będą też pokazy w 2D, bo jeśli nie to w zasadzie w normalnych warunkach i bez okularów film w 2D zobaczę dopiero na projektorze w domu.. a to szybko zapewne nie nastąpi by wyszedł BR.... Pewnie nie wcześniej jak jakieś 3 miesiące od premiery.
No i ciekawe kiedy będzie można w IMAX rezerwować bilety.... czy będzie jakaś o tym informacja. Jak tak, to siadam i rezerwuje na dowolną godzinę, choćby na seans minutę po północy :D
Ale panel z Hobbita jest dopiero w sobotę więc wątpię aby dzisiaj cokolwiek się pojawiło, chociaż......
W sobotę na 100% Jackson zaprezentuje kilka minut filmu w normalnym standardzie 24 klatki w 2D. Już ciekawią mnie recenzje niedzielne.
Tylko kiedy będzie nowy zwiastun ale nie ten z wyciętymi scenami ze starym materiałem lecz całkiem nowy.
No oby był :-) Albo żeby te kilka minut filmu pokazali też :-) Nie tylko na pokazie.
Jeśli będą recenzentami Polacy, to można się spodziewać ciągłego pojękiwania, że to niedobre, że tamto niedobre... że nie takie jak sobie wyobrażali, że zupa za słona etc....
A malkontentom przypomnieć można takie nasze produkcje kinowe jak Wiedźmin czy Stara Baśń i od razu powinni jadaczki zamknąć, bo to dopiero jest szmira i powód do pojękiwania :D
Ja i tak będę czytał recenzje zagraniczne najlepiej na stronach związanych z Tolkienem.