PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425212
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż
bezimienny

Nikt tego nie wie.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Bóg wie. Pozdrawiam serdecznie.

jukatos

No żebyś wiedział.......sorry wiedziała.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Albo wiedziało.

ocenił(a) film na 8
adrian229

Albo jest Pan idi**otą. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) film na 10
jukatos

Prędzej to ty jesteś Idiotą pozdrawiam nieserdecznie.

adrian229

i po co ciągniecie ten spam z tym bezbożnikiem?...

ocenił(a) film na 10
indahouse_2

Dla zabawy ale skoro was to denerwuje to zakończę tą dyskusje.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Czy sugeruje Pan, że niewiasty są gorsze? Ah tak śnięta księga tego naucza. Pozdrawiam serdecznie.

jukatos

Bla bla bla.

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

Może wypuszczą na premierze TDKR, w końcu to i to z WB

ocenił(a) film na 9
bezimienny

W sumie dziś Comic Con więc może dziś się coś pojawi? :-) Kto wie? :-)
Mnie najbardziej ciekawi, czy poza filmem w 3D, będą też pokazy w 2D, bo jeśli nie to w zasadzie w normalnych warunkach i bez okularów film w 2D zobaczę dopiero na projektorze w domu.. a to szybko zapewne nie nastąpi by wyszedł BR.... Pewnie nie wcześniej jak jakieś 3 miesiące od premiery.
No i ciekawe kiedy będzie można w IMAX rezerwować bilety.... czy będzie jakaś o tym informacja. Jak tak, to siadam i rezerwuje na dowolną godzinę, choćby na seans minutę po północy :D

khazad7_2

Ale panel z Hobbita jest dopiero w sobotę więc wątpię aby dzisiaj cokolwiek się pojawiło, chociaż......

kamilxxx09

W sobotę na 100% Jackson zaprezentuje kilka minut filmu w normalnym standardzie 24 klatki w 2D. Już ciekawią mnie recenzje niedzielne.

obleh

Oby:)

obleh

Tylko kiedy będzie nowy zwiastun ale nie ten z wyciętymi scenami ze starym materiałem lecz całkiem nowy.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

No oby był :-) Albo żeby te kilka minut filmu pokazali też :-) Nie tylko na pokazie.

khazad7_2

Raczej nie ma mowy o pokazie poza CC.

khazad7_2

Raczej będzie to tylko pokaz zamknięty.

ocenił(a) film na 9
obleh

Jeśli będą recenzentami Polacy, to można się spodziewać ciągłego pojękiwania, że to niedobre, że tamto niedobre... że nie takie jak sobie wyobrażali, że zupa za słona etc....
A malkontentom przypomnieć można takie nasze produkcje kinowe jak Wiedźmin czy Stara Baśń i od razu powinni jadaczki zamknąć, bo to dopiero jest szmira i powód do pojękiwania :D

ocenił(a) film na 10
khazad7_2

Ja i tak będę czytał recenzje zagraniczne najlepiej na stronach związanych z Tolkienem.

ocenił(a) film na 9
adrian229

I prawidłowo.... Polacy to malkontenci :-)

bezimienny

Zwiastun według nowych info dopiero we wrześniu.