Piraci 4 na których długo czekałem mnie rozczarowali. Nowy Batman, który miał być arcydziełem, wyszedł najgorzej. Czekam na Hobbita i liczę, że wreszcie się nie zawiodę.
Ech. To że Batman jest 100 razy lepszy od Hobbita, nie znaczy że go nie lubię. Cały film czekałem na pająki z mrocznej puszczy.
Jestem dobrej myśli, ale oczekiwania są tak wielkie że mam pewne obawy co do Hobbita.
Wszyscy oczekujemy żeby był co najmniej na poziomie Władcy Pierścieni, a to bardzo wysoko zawieszona poprzeczka.
Akurat wg mnie jedynie Drużyna Pierścienia jest naprawdę genialna. Reszta jest gorsza, ale to moje zdanie ;)
Powrót króla również trzyma poziom, Dwie wieże są jakieś nijakie... Choć myślę, iż bym nie narzekał gdyby Hobbit był przynajmniej taki jak Dwie wieże :P
Hah a dla mnie najlepsza jest część Dwie Wieże ;) Choćby dlatego że części jest najlepsza oprawa muzyczna .
Ja mam taką ogólną zasadę: nie oczekuj nigdy zbyt wiele, dzięki temu w najgorszym wypadku nie będziesz znosić rozczarowania, a w najlepszym będziesz bardzo pozytywnie zaskoczony. Może brzmi pesymistycznie, ale działa.
Ale myślę, że o Hobbita naprawdę nie ma się co bać. Jedyne, co mnie martwi, to że trzeba będzie czekać długo na drugą część i że akcja może być bardzo rozciągnięta (aczkolwiek jest to prawdopodobne tylko wtedy, gdyby zrobiono 3 części, i podzielono fabułę książki "Hobbit". Jednak większość osób przewiduje, że trzecia część będzie przedstawiać wydarzenia między Hobbitem a LOTR.)
Więc myślę, że "jakoś to będzie". :)
P.s. "jakoś" oznacza u mnie "dobrze". :)
co ty gadasz wiesz czemu ci się nie podobał piraci i batman bo za duzo żeś się na oglądał wcześniejszych części i oczekiwałeś podobnych wrażeń lecz jak zrobili trochę w inny sposób piratów już ci się nie podobało tak i z batmanem :D:D:D te 2 filmy były naprawdę dobre choć nie majstersztyki i polecam obejrzeć jeszcze jedno jeżeli ustosunkowujesz się na super emocje żaden film cie nie zachwyci ;d
Też jestem zdania autora tematu co do Piratów 4 i TDKR , każdy z tych filmów mnie zawiódł i był najsłabszy z całej serii niestety . Teraz liczę na Hobbita ale po zwiastunie i jego klimacie ( ta kapitalna pieśń krasnoludów ) czuję , że będzie dobrze :)
P.S. Pamiętajcie o Maratonie Władcy Pierścieni :) ja już zaklepałem z 4 kumplami :) The best film .