PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 424990
6,7 74 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

niestety naciągnęłam jedną pozycję - wlasnie Hobbita. Ja miałam informacje, że bedzie to koniec 2010, a nie tak pozno. No coz, po Labirycie Fauna i książce Hobbita zapowiada się to wszystko niezwykle obiecująco. Mogliby zrobić nam prezent na gwiazdkę i zamiast setnego filmu o Mikołaju dać Hobbitę. Eh. Tak czy inaczej oto moje propozycje najciekawszych i najbardziej oczekiwanych (przynajmniej przeze mnie) premier 2010: http://listonic.pl/pannazmokraglowa/9151-PREMIERY_KINOWE_2010 Jeżeli macie jakieś sugestie, chętnie dodam kilka pozycji. Może linki na filmweb by się przydały, ale spieszyłam sie:)

dziecko_rosemary83

nie klkałem na link i nie wiem czy masz ten film na swojej liście, ale napewno HARRY POTTER I INSYGNIA ŚMIERCI, Shrek Forever After

ocenił(a) film na 9
dziecko_rosemary83

bez zastanowienia dodałbym Starcie Tytanów i Parnassusa ale jest jeszcze pare np. Iron Man II lub Prince of Persia tez moga byc dobre;p

ocenił(a) film na 5
dziecko_rosemary83

z tym hobbitem to tak dobrze naciągnęłaś premiera światowa planowana jest na grudzień 2011 a przy zdolnościach polskich dystrybutorów, u nas premiera może już wskoczyć na styczeń 2012

zonk_2

Film Hobbot i Harry potter-Insygnia smierci celowo podzielili na 2 czesci
by wiecej zarobić, ale dla nas z jednej strony to dobrze bo
2 czesci po 2 i pół godziny lub po 3 godziny daje razem 5-6godzin
a tak byłby 1 film 3godzinny ale z drugiej strony rok czekania by zobaczyc całośc, aż żal.