niestety naciągnęłam jedną pozycję - wlasnie Hobbita. Ja miałam informacje, że bedzie to koniec 2010, a nie tak pozno. No coz, po Labirycie Fauna i książce Hobbita zapowiada się to wszystko niezwykle obiecująco. Mogliby zrobić nam prezent na gwiazdkę i zamiast setnego filmu o Mikołaju dać Hobbitę. Eh. Tak czy inaczej oto moje propozycje najciekawszych i najbardziej oczekiwanych (przynajmniej przeze mnie) premier 2010: http://listonic.pl/pannazmokraglowa/9151-PREMIERY_KINOWE_2010 Jeżeli macie jakieś sugestie, chętnie dodam kilka pozycji. Może linki na filmweb by się przydały, ale spieszyłam sie:)
nie klkałem na link i nie wiem czy masz ten film na swojej liście, ale napewno HARRY POTTER I INSYGNIA ŚMIERCI, Shrek Forever After
bez zastanowienia dodałbym Starcie Tytanów i Parnassusa ale jest jeszcze pare np. Iron Man II lub Prince of Persia tez moga byc dobre;p
z tym hobbitem to tak dobrze naciągnęłaś premiera światowa planowana jest na grudzień 2011 a przy zdolnościach polskich dystrybutorów, u nas premiera może już wskoczyć na styczeń 2012