PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425157
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Tutaj macie kilka nowych ujęć z Hobbita :-) Oj zaczyna coraz więcej treści wyciekać a Comic-
Con się jeszcze nie zaczął :-)

http://www.ew.com/ew/gallery/0,,20483133_20608420,00.html#21179581

Klikajcie na zdjęciu strzałkami w bok by przejść do kolejnego ;-)

Pozdrawiam!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
khazad7_2

Ale te zdięcia nie wyciekly tylko zostały opublikowane przez magazyn Entertainment Weekly

ocenił(a) film na 9
Misior_pl

O Jezu... czepiasz się słówek :-) Nie miałem na myśli tego, że coś "wyciekło" w sposób nieprzewidywalny do netu, ale że "wyciekło" w sensie "zostało opublikowane"...

khazad7_2

Zdjęcia są super a szczególnie to w mrocznej puszczy, z Elrondem i z beczkami.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Oj tak... od razu poczułem klimat Władcy :-) Jeszcze kilka miesięcy i czeka nas nie lada widowisko! :-)
I niby Gandalf 10 lat starszy a wygląda niemalże tak samo jak we Władcy... co prawda nieco widać po nim wiek, wygląda bardziej dojrzale niż Gandalf z czasów wędrówki Froda, ale to i tak coś zupełnie świeżego :-)
No i czekam na Sarumana :-)))

ocenił(a) film na 7
khazad7_2

A jak się Gollum podoba ? Wydaje mi się że wyglada jak we Wladcy, ale różnice zobaczymy zapewne dopiero w filmie, jak będzie w ruchu etc.

ocenił(a) film na 9
Joecrou

Gollum jest super :-) Widać że wygląda na mniej zniszczonego, mniej opętanego niż we Władcy :-) No ale co zrobić... dopiero w Hobbicie straci pierścień i zacznie się "postarzać" ;)
Ogólnie wszystko wygląda rewelacyjnie! :-)
Czekam na nowy trailer! :-)

khazad7_2

A mnie się wydaje że Elrond wygląda trochę starzej.

ocenił(a) film na 7
khazad7_2

Miejmy nadzieję że zostanie zaprezentowany na Comic Con, albo wcześniej ; )

Joecrou

Oczy Golluma są świetne ;-) i rzeczywiście Elrond się troche postarzał :D

ocenił(a) film na 7
Nessa_3

No trudno by się trochę nie zestarzał przez te lata ;D Chociaż akcja Hobbita dzieje się przed Władcą ; P

ocenił(a) film na 9
khazad7_2

No prosze, opłaciło sie dziś wejść na FilmWeb:) Miła niespodzianka , teraz jeszcze przydałby sie nowy trailer i byłbym na chwile zaspokojony;]
Ehh.. Już doczekać sie nie moge tego widowiska.

khazad7_2

Gollum wygląda mistrzowsko.

ocenił(a) film na 8
obleh

Jakiś młodszy się wydaje. Pozdrawiam serdecznie.

ocenił(a) film na 10
jukatos

Bo musi być młodszy a najlepsze są te jego oczy.

khazad7_2

Świetne zdjęcia :)

ocenił(a) film na 5
khazad7_2

ocenianie filmu po kilku zdjęciach aktorów, które pewnie zostały podkręcone w programie graficznym i te same sceny w filmie będą wyglądały zupełnie inaczej, to jak ocenianie płyty z muzyką po usłyszeniu 20 sekund jednego utworu. Wolałbym żeby pokazali coś nowego, np zdjęcia lokacji, albo jakiś filmik, bo te kilka obrazków w ogóle mnie nie rusza. No może poza fotką z krasnoludami w beczkach, bo jako fotografowi amatorowi, bardzo podoba mi się ten kadr :)

ocenił(a) film na 9
zonk_2

Już z tym podkręcaniem grafiki tak nie przesadzaj. Sam film również jest dziełem efektu graficznego i podrasowanego obrazu. Przypomnij sobie naradę u Elronda w Rivendell i efekt sepii chociażby...
Nikt filmu na podstawie zdjęć nie ocenia, lecz ocenia same zdjęcia i wg. mnie chakrakteryzacja postaci w ujęciu zdjęć które do tej pory pokazano, jest rewelacyjna.
A filmu nawet materiały z lokacji, trailer etc. nie pozwolą ocenić.
Trzeba film po prostu zobaczyć... no ale to za pół roku :-) JUŻ za pół roku... :-)))

khazad7_2

Nie całe pół roku.

khazad7_2

To samo jest juz i na filmwebie :) http://www.filmweb.pl/news/FOTO%3A+10+zdj%C4%99%C4%87+z+pierwszego+%22Hobbita%22 -86685#

ocenił(a) film na 9
kazkas

Późno się zorientowałeś :D

khazad7_2

Tak... :D

ocenił(a) film na 8
khazad7_2

Beczki są niezapomniane. :D