Czy pojawiło się coś nowego od czasu tego 3 filmiku i zdjęcia całej kkompanii? już się nie mogę doczekać tego filmu. mam nadzieje że nas zmiażdży pod każdym względem. chociaż już widać, że nie pod względem charakteryzacji (która jest po prostu do tylnej części ciała) i kostiumów, które nie robią takiego wrażenia jak te z lotra. i interesuje mnie jedno. czy to że gollum będzie robiony nową technologią odbije się jakoś na jego wyglądfzie? czy nie będzie już taki sam jak w przewspaniałej trylogii lotr? oto moje pytania. liczę na duuużo odpowiedzi :).
Co do newsów to wejdź na strone theonering.net , tam jest dużo info. Co do charakteryzacji, hmm jak dla mnie kostiumy są świetne, charakteryzacja na pewno na wysokim poziomie. Dodam że znów "macza swoje palce" w tym Richard Taylor który zrobił kostiumy i charakteryzacje do trylogii:) To co widziałes zapewne na tych trzech filmikach to tylko troche luźne pokazanie tego co będzie. Nie martw sie, myśle że Peter i spółka nie zawiodą Nas:)
Pozdrawiam.
No świetnie to wygląda. Ale sie podnieciłem :). Ciekawe kiedy nas pierwszym zwiastunem poczęstują. Możę na Święta? A Wy co o tym myślicie?
Jak dla mnie Hugo Weaving troche dziwnie wygląda w tym fioletowym - ale to moje subiektywne odczucie, zaro scenografia świetna :)