Hej,
Macie tu 6 nowych zdjęć z Hobbita. Coś miłego na te niecałe 3 dni oczekiwania na trailer ;)
A na jednej z nich RADAGAST :-)
http://mediagallery.usatoday.com/'The+Hobbit-+An+Unexpected+Journey'/G4337
P.S. Nie wiem czemu są problemy z linkiem, dlatego polecam po prostu zaznaczyć cały link, skopiować i wkleić w okno przeglądarki. Samo kliknięcie nie wystarczy... :/
Wydaje mi się że te zdjęcia są z nowego trailera.
Patrząc na Golluma widać jaki postęp zrobiła technika w przeciągu 10 lat. Wygląda niesamowicie.
To samo chciałem napisać. Porównałem sobie zdjęcia "starego" Golluma z WP i nowego i różnica jest kolosalna! Te żywe kolory, te szczegóły. Niesamowite!
To fakt... jestem pewien, że będzie wyglądał jeszcze bardziej "naturalnie" niż we Władcy. Postęp technologiczny da się z pewnością odczuć.
A czy zdjęcia są z trailera... nie wiadomo. Okaże się 19 września :-) Środa tuż tuż :-)))
Filmowy Hobbit może mieć lepszy klimat niż Władca. Te zdjęcia są tego przykładem. Party krasnoludów przy świecach robi wrażenie.
Nie wątpię. "Nieproszeni goście" to jeden z moich ulubionych rozdziałów w książce. Na zdjęciach widać że będzie klimatycznie!
Zaskoczony jestem brakiem pomysłowości ludzi od kostiumów. Radagast ma prawie identyczną czapkę jak Bofur...
No już bez przesady... podobieństwo jakieś jest, ale to brak pomysłów tylko konkretny designe w tym przypadku.
Równie dobrze można powiedzieć, że radagast ma różdżkę podobną do tej jaką miał Gandalf w 1 części kiedy przybył do Shire... albo jeden i drugi ma brodę...
Nie ma co się czepiać. Kreacje są kapitalne. A Sylwester McCoy w roli Radagasta z pewnością będzie barwną postacią :-)
Zdjęcia genialne. Thorin z tym mieczem zawsze wygląda świetnie. Radagast bez wątpienia będzie bardzo barwną postacią z ciekawym poczuciem humoru. To samo mam nadzieję Bombur (zwłaszcza na wieczerzy u Bilba, która zapowiada się bardzo klimatycznie).