PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425275
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Hej,
Macie tu 6 nowych zdjęć z Hobbita. Coś miłego na te niecałe 3 dni oczekiwania na trailer ;)
A na jednej z nich RADAGAST :-)

http://mediagallery.usatoday.com/'The+Hobbit-+An+Unexpected+Journey'/G4337

P.S. Nie wiem czemu są problemy z linkiem, dlatego polecam po prostu zaznaczyć cały link, skopiować i wkleić w okno przeglądarki. Samo kliknięcie nie wystarczy... :/

khazad7_2

Radagast jaki staruch:)
Gollum wygląda genialnie.
Super zdjęcia!

użytkownik usunięty
obleh

Wydaje mi się że te zdjęcia są z nowego trailera.
Patrząc na Golluma widać jaki postęp zrobiła technika w przeciągu 10 lat. Wygląda niesamowicie.

ocenił(a) film na 10

To samo chciałem napisać. Porównałem sobie zdjęcia "starego" Golluma z WP i nowego i różnica jest kolosalna! Te żywe kolory, te szczegóły. Niesamowite!

ocenił(a) film na 9
Spooky82

To fakt... jestem pewien, że będzie wyglądał jeszcze bardziej "naturalnie" niż we Władcy. Postęp technologiczny da się z pewnością odczuć.
A czy zdjęcia są z trailera... nie wiadomo. Okaże się 19 września :-) Środa tuż tuż :-)))

khazad7_2

Filmowy Hobbit może mieć lepszy klimat niż Władca. Te zdjęcia są tego przykładem. Party krasnoludów przy świecach robi wrażenie.

użytkownik usunięty
obleh

Nie wątpię. "Nieproszeni goście" to jeden z moich ulubionych rozdziałów w książce. Na zdjęciach widać że będzie klimatycznie!
Zaskoczony jestem brakiem pomysłowości ludzi od kostiumów. Radagast ma prawie identyczną czapkę jak Bofur...

ocenił(a) film na 9

No już bez przesady... podobieństwo jakieś jest, ale to brak pomysłów tylko konkretny designe w tym przypadku.
Równie dobrze można powiedzieć, że radagast ma różdżkę podobną do tej jaką miał Gandalf w 1 części kiedy przybył do Shire... albo jeden i drugi ma brodę...
Nie ma co się czepiać. Kreacje są kapitalne. A Sylwester McCoy w roli Radagasta z pewnością będzie barwną postacią :-)

ocenił(a) film na 9

Dokładnie :) Gollum wypadł świetnie.

ocenił(a) film na 9
khazad7_2

Zdjęcia genialne. Thorin z tym mieczem zawsze wygląda świetnie. Radagast bez wątpienia będzie bardzo barwną postacią z ciekawym poczuciem humoru. To samo mam nadzieję Bombur (zwłaszcza na wieczerzy u Bilba, która zapowiada się bardzo klimatycznie).

khazad7_2

Mega cyfrowo, mega klimat, mega nowocześnie! Zdjęcia 10/10