P.J opublikował na swoim FB takie informacje:
-Nowy VideoBlog niedługo będzie gotowy, będzie oczywiście w nim jak zwykle "behind the
scenes" oraz to co na Comic Con'ie. Uwzględnia także to iż pokaże może kilka ujęć z
Hobbita.
-poinformował i potwierdził zarazem że wrześień to miesiąc w którym pokazany będzie nowy
zwiastun:)
Napisał także co nie co o 48fps. Mówił że po pokazaniu kilka miesięcy temu 10minutowego
klipu z 48fps ludzie skoncentrowali się na negatywnej reakcji na 10 minut materiału
filmowego o dużej ilości klatek. Reakcja ta przekonała go, że jedynym sprawiedliwym
sposobem na pełne doświadczenie 48fps, to usiąść i obejrzeć pełny film pełnometrażowy,
w narracji, a nie szybkich filmowych przycinek materiału.
Pozdrawiam:)
No, to są świetne wiadomości. Fajnie będzie obejrzeć kolejny filmik z planu. Co do zwiastunu to fajnie że będzie nowy tylko że szkoda ze dopiero we wrześniu. Myślałem że pokażą go jeszcze w tym miesiącu. Trzeba czekać:)
TTTTAAAAAAAAKK!!!!!!!
W końcu już będzie nowy VideoBlog !!!!!!!!!!!
TTTTAAAAAAAAKK!!!!!!!
Kapitalna informacja :-)))
A więc czekam na videoblog a potem na wrześniowy zwiastun :-)Trochę czasu... ale da się radę :-)
A już byłem nastawiony, że zwiastun ukaże się w lipcu :( Trudno, będę musiał jakoś wytrzymać...
Można na żywo śledzić comic con:
http://www.stickam.com/theonering
Właśnie Serkis stoi pod trollami:)
Widziałem to:) W sumie fajna rzecz.
http://www.theonering.net/live/comiccon/hobbit/
Ciekawe kiedy Peter się pojawi. Może coś pokażą. Nie znam za bardzo programu tej imprezy i trudno powiedzieć o której godzinie polskiego czasu się zacznie coś więcej dziać.
Niestety ja również nie wiem kiedy zacznie sie coś ciekawego. No ale jeśli cos będe wiedział napewno dam znać:)
Panel Hobbita jest o 23:30 naszego czasu, jakby ktoś znalazł jakąś relacje live dzisiaj (albo jutro nagranie panelu) to niech da tu linka :)
Niestety nic z tego. TheOneRing.net odpowiadając na komentarz jednego z fanów na Facebooku:
"We'll be covering it with a live blog and most likely NOT able to live stream it. No one will - it's against Comic-Con rules! Sorry!"
Piszecie ciągle o Silmarilionie, to macie odpowiedź od PJa
- Fan ask PJ if he'll make Silmarilion
- Rights are owned by Tolkien estate, Tolkien estate doesn't like PJ's films
Więc jak już kiedyś go zrobią to bez PJa :)