http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=92292
Po porostu WOW
Robi wrażenie chociaż ja oczekuję czegoś jeszcze bardziej klimatycznego. Brakuje mi tutaj ciepłych kolorów Rivendell- brązu, pomarańczy, żółci i czerwieni.
Ppiękny plakat tylko wolałbym na nim zobaczyć całą kompanie a nie tylko Gandalfa. Ale to już za 173 dni.
Tytuł specjalnie tak napisałem dzieciaczku. Wracaj do przedszkola oglądać Królewne Śnieżke cwaniaku.
Specjalnie to ty jesteś tylko chory na mózg. Zastanawiam się czemu nie ujawniłeś swoich filmów. Czyżby wśród nich były teletubisie?
Spróbuj teraz zobaczyć moje filmy, wydaje mi się że je odblokowałem :) Czemu od razu się wkurzasz ? Wyraziłem tylko swoją opinię na temat tego plakatu (nie jest najgorszy, całe szczęście :) . Sam jestem fanem Tolkiena i Jacksona. Na Hobbita już długo czekam :)
Ehh, myślałem że odpuścisz sobie, widocznie chcesz to ciągnąć dalej. Oceniając High School Musical na 6 pokazałeś swój debilizm hahah. Pokaż wszystkie twoje filmy to pogadamy cwaniaku.
Oceniłem ten film w porównaniu z innymi tego typu musicalami. Jakby go porównać do WP to dostałby 2 albo 1.
Musisz od razu go wyzywać tylko dlatego, że ma inne zdanie na ten temat niż Ty? Trochę tolerancji -.-
Co do plakatu - niesamowicie mi się podoba. Czuć w nim taką iskierkę... magii?
Kapitalny!!! I ta zielen Shire! :-) Osobiście uważam ten plakat za bardziej klimatyczny niż ten który widnieje na filmwebie z otwartymi drzwiami Bag End.
mam nadzieję że w kinach będą plakaty do zabrania, bo widzę że jest na co polować :)