http://www.theonering.net/torwp/2012/06/14/57226-trailer-2-for-the-hobbit-finish ed-and-coming-soon/
No to czekamy! :-)
No i nieco ponad 2,5minuty to super wiadomość :-) Sądziłem, że zrobią krótszy trailer ale jednak będzie odpowiednio długi :-)
Tylko mogliby podać konkretna date kiedy go wrzuca do sieci... pozostaje śledzić info :-)
Sorry, pomyliłem się :-) Po prostu wydawało mi się, że zapamietałem 2,5 :-)
Te 6 sekund nie robi różnicy :-)
Khazad jak mogles sie tak pomylic... ;) 6 sekund moze trwac czolowka trailera, w ktorej tresci pojawi sie zapewne "az" duzy napis "PJ przedstawia film pt Hobbit " itp ale wiesz... dla niektorych 2.24 a 2.30 to duza roznica a 6 sekund moze zadecydowac o calym filmie! ;)
P.S. licze ze wychwyciles moj zart i nie wezmiesz na serio mojej wypowiedzi... pozdro :)
Żeby nie było ja nic nie zrobiłem. Powiedziałem tylko że 6 lub osiem sekund może być znaczące a SamwiseTheBrave już mnie wyśmiewa. POPATRZCIE TERAZ JAKIM JEST CZŁOWIEKIEM.
Zwroc uwage kolezanko ze nie odpisalem na wypowiedz Kamila lecz mojego znajomego... po raz kolejny ''kamil" pisze pierwszy do mnie i robi z siebie ofiare...
Ja już znam te twoje cwaniactwo. Może i napisałeś do kogoś innego ale to dotyczyło mnie. To ty zaśmiecasz forum i doprowadzasz do kłótni w każdym nowym temacie. Ogarnij łeb.
Za to ty wiesz wszystko i przeczytałeś całą historię Śródziemia. Myślisz że liczy się tylko twoje zdanie? Jesteś w błędzie.
Nigdzie nie napisalem ze przeczytalem cala historie Śródziemia bo nie mam na to czasu ani zamiaru usnac nad tymi ksiazkami. Po drugie nigdzie nie napisalem ze liczy sie tylko moje zdanie - zwrocilem Ci tylko uwage zebys nie pisal o glupotach na forum. Po trzecie nie rob z siebie sieroty teraz i nie szukaj wsparcia u innych uzytkownikow bo i tak wiadomo jakim fanatykiem jestes i jaki "kulturalny" potrafisz byc.
Smutno ci się zrobiło że ktoś nie stanął po twojej stronie? Chciałbyś wszystkimi rządzić... Popatrz na swoje posty. W co drugim jest wyzwisko. Doklejasz się do byle czego jak rzep psiego ogona. Nawet do moich ocen i opinii na temat innych filmów. Napisałem że kila sekund przy Hobbicie może być dużą różnicą a ty już to komentujesz i krytykujesz. Żałosny jesteś.
Was to trzeba chyba po banować żebyście się uspokoili albo gadajcie z sensem albo wypad z forum bo każdego użytkownika wnerwiacie.
Adrian to byla grozba? :D a na powaznie zwroc uwage ze to Kamil zaczal znowu ten cyrk a nie ja. Ja wogole z nim nie pisalem wiec nie wiem o co mu chodzi. Ma obsesje bo raz pokazalem jego glupote a teraz sie msci w nieudolny sposob. Wiec wybacz ale troche nie na miejscu jest uwaga zeby mnie zbanowac. Ludzi pisza gorsze rzeczy i jakos ich nie banujecie...
Z tym sie zgadzam ale jak napisalem w ktoryms poscie na poczatku naszej rozmowy w tamtym temacie - chcialem zeby koles sie przestal upierac do swojej nieomylnosci i tyle. Rozpoczal klotnie bez sensu i nie majac racji :)
P.S juz sie boje :D
Szczerze? Mnie nie bawia te posty. W pewnym momencie zastanawialem sie ile on jeszcxe wytrzyma ale jak widzisz lubi byc prowokowany i ciagnie temat ktory nie ma wogole sensu. Z tego mozna sie smiac... :)
Czyli nic :) bo widzisz... sek w tym ze po tamtym temacie doszukujecie sie jakichs dziwnych prowokacji. I to jest kolejny problem tego forum - ludzie ktorzy maja cos do powiedzenia nie reaguja na tego typu tematy a powinni. Moje zabiegi pokazac mialy problem psychologiczno - spoleczny i pokazac podatnosc osob na tego typu "konwersacje". Wszystko jest wyrezyserowane a kamilowi udalo sie zagrac pierwsza role. Zero spamu z mojej strony kolego. Uwierz mi ze spam i hejterowanie zacznie sie dopiero w grudniu i czas aby sie przygotowac. Nie twierdze ze kamil jest dnem ale do najbystrzejszych tez nie nalezy bo mogl to skonczyc kulturalnie i to dawno temu...
Wszystkich ktorzy brali w tym udzial musze troche przeprosic ale uwazam ze dzieki tej GLUPIEJ wymiany zdan, nastepnym razem ktos zainterweniuje w odpowiednim czasie. Pozdrawiam.
Nikt nie będzie interweniował, bo nikogo to nie obchodzi.Ta wasza dyskusja tylko irytowała ludzi i irytować będzie nadal, bo za szybko się nie skończy.Tak, to jest spam.Ty na prawdę masz zawyżone ego...
To doszedles do dziwnych wnioskow. Skoro twierdzisz ze nikogo nie obchodzi zasmiecanie forum i nie widzisz tego problemu to niech tak bedzie. Zycze wam tzw "fanom" wiele cierpliwosci w grudniu jak pojawia sie trole i hejterzy. Powodzenia.
A tak na marginesie - napisalem ze dyskusja nie miala byc spamem tylko pokazac jak reaguja ludzie na tego typu rozmowy. Zero reakcji. Wiec sie nie dziwcie ze macie na forum taki burdel.
Odnosnie ego pozostawie bez komentarza...
1.kamilxxx09 nie zaśmiecił forum, stworzył bardzo fajny temat w którym popełnił tylko jeden mały błąd.Jeśli już to zaśmiecił ten temat bezsensownymi komentarzami, ale pamiętaj, zrobił to razem z tobą.
2.Tak zaśmiecanie forum jest złe, ale to też zależy co kto rozumie przez to zaśmiecanie.Jeżeli ktoś zakłada temat, który był już kiedyś zakładany, to dla mnie nie jest to zaśmiecanie forum, mi też po prostu nie chciałoby by się przeszukiwać całego forum tylko i wyłącznie po to, aby upewnić się, czy nikt już nie założył podobnego tematu.Zważywszy na to, że często stron z tematami jest masa.Jeśli natomiast ktoś zakłada temat w którym pisze, że film był do dupy i nie podaje żadnej argumentacji, to zgadzam się, ktoś taki jest trollem i hejterem i zaśmieca forum.kamilxxx09 nic takiego nie zrobił.Założył temat z króciutką ankietą i popełnił tylko jeden błąd.
3.Co do ego, no cóż, nie zmuszę cię do komentowania...
Bo nie ma co komentowac - Twoje zarzuty sa bezpodstawne. Zle interpretujesz calas sprawe i widze ze stronniczo ale naprawde nie zalezy mi na tym abys mnie poparl.
Odnosnie kamila i jego tematow... jesli uwazasz ze jego tematy sa na poziomie i sa ciekawe to naprawde wspolczuje gustu. Odnosnie bledu jak sam stwierdziles kamil popelnil to wlasnie o to mi tylko chodzilo na poczatku - zeby sei przyznal i poprawil tresc pytania. A ze nie umie sie przyznac do pomylki to chyba jemu powinienes zarzucic egoizm. Tyle mam do powiedzenia.
"Bo nie ma co komentowac - Twoje zarzuty sa bezpodstawne. Zle interpretujesz calas sprawe i widze ze stronniczo ale naprawde nie zalezy mi na tym abys mnie poparl."
Co do wielkiego ego, to zacytuję ciebie :
"Moje zabiegi pokazac mialy problem psychologiczno - spoleczny i pokazac podatnosc osob na tego typu "konwersacje". Wszystko jest wyrezyserowane a kamilowi udalo sie zagrac pierwsza role."
No cóż, kamilxxx09 nie uważa się, za jakiegoś znawce psychologii, który kontroluje ludzi tak, aby pisali to co on chce.
"Odnosnie kamila i jego tematow... jesli uwazasz ze jego tematy sa na poziomie i sa ciekawe to naprawde wspolczuje gustu. Odnosnie bledu jak sam stwierdziles kamil popelnil to wlasnie o to mi tylko chodzilo na poczatku - zeby sei przyznal i poprawil tresc pytania. A ze nie umie sie przyznac do pomylki to chyba jemu powinienes zarzucic egoizm. Tyle mam do powiedzenia."
Zauważ, że w tamtym temacie nikogo to nie obchodziło, każdy odpowiedział na jego pytanie i tyle.Tylko ty strzeliłeś focha.
Co do gustu, no cóż, nie istnieje coś takiego jak zły gust, bo nie ma czegoś takiego jak jedyny słuszny gust, każdy ma swój.
Dokładnie i ten niby fan jeszcze wyśmiewa mnie że dałem Śnieżce ocene 8/10. Facet powinien się leczyć.
Nigdzie nie napisalem ze jestem fanem Hobbita to po pierwsze. Po drugie filmu nie ma wiec jak mozna byc fanem czegos czego nie ma??? Po trzecie nie krytykuj tego ze wysmialem Twoja ocene odnosnie Śniezki bo tak sie sklada ze patrzac na Twoje wypowiedzi i zapatrywania odnosnie filmow mozna latwo stwierdzic ze to Ty powinienes sie leczyc czlowieku. Wysmiewasz moj gust filmowy bo dalem np starej sadze Star Wars 9/10 i 10/10 - a wiec nic nie wiesz o kinematografii. Widze ze szukasz teraz wsparcia u innych bo samemu juz nie dajesz rady... zal... po prostu mi Ciebie zal...
Ty za to skrytykowałeś moją ocenę względem Śnieżki. Jak zechcę to dam jej nawet 10/10 i nic ci do tego. To że tobie ten film nie przypadł do gustu nie oznacza że ktoś musi mieć takie samo zdanie. Po prostu nie jesteś w temacie i tyle a to że masz kino 200 km od własnego domu to już twój problem.
Jestes normalny? Jak dla mnie mozesz ogladac teletubisie i mowic ze sa arcydzielem... nawiazenie do wypowiedzi na forum Sniezki mialo pokazac poziom Twoich wypowiedzi na innych forach. Tak ciezko Ci to zrozumiec? Naprawde jestes jakis ograniczocny... Ty jestes w temacie? Wez skoncz.. pokazales swoja wiedze i top ze jestes obyty zakladajac swoje infantylne tematy ... daruj sobie czlowieku ta swoja paplanine o kinie itd bo zal sie Ciebie robi.
Nie dość że się powtarzasz to jeszcze kopiujesz słowa i teksty innych. W taki sposób daleko nie zajedziesz. Już wole oglądać teletubisie niż czytać twoje beznadziejne wypociny. Zalatuje od ciebie zazdrością i tyle.
Stary... kamil nie uwaza sie za znawce psychologi - on uwaza sie za moderatora tego forum. Zaklada idiotyczne tematy a jesli uwazasz ze sa madre i cos wnosza to tak jak mowilem masz dziwny gust. Poza tym nie napisalem nigdzie ze uwazam sie za znawce psychologii tylko ze poprzez prosty zabieg pokazalem jak tzw fanom zalezy na dobru tego forum. Byl to przyklad klotni jakich wiele i nikt nie reagowal aby np zbanowac temat czy nas - to pokazuje ze jestecie na forum, korzystacie z niego ale tak naprawde wisi wam co sie tutaj dzieje. A wg Ciebie problemu nie ma. Ok Twoja sprawa. Odnosnie gustow... nie napisalem ze masz zly gust tylko dziwny bo tematy przez niego zalozone sa debilne. I nieprawda jest ze kazdy odpowiedzial a tylko ja strzelilem focha - bez sensu jest to Twoje zdanie. Tak sie sklada ze udzielilem na pytania odpowiedzi ale podbnie jak kilkansacie innych osob zaznaczylem ze zle sformułował pytanie bo muzki do filmu nie ma jeszcze. Zabolalo go slowo "idiotyczne" i to on strzelil focha doprowadzajac do klotni. Wystarczylo jedno slowo a objawila sie jego natura. Wystraczylo napisac ze muzyka odnosi sie do trailera. A on byl tak zapatrzony w siebie ze rozpoczal klotnie. Jesli twierdzisz ze to moja wina to sory ale jestes slepy a Twoje oskarzenia sa w tym momencie bez sensu.
"Stary... kamil nie uwaza sie za znawce psychologi - on uwaza sie za moderatora tego forum. Zaklada idiotyczne tematy a jesli uwazasz ze sa madre i cos wnosza to tak jak mowilem masz dziwny gust."
Jak już pisałem czytam jego wypowiedzi i tematy zakładane przez niego i nie widzę w nich niczego żałosnego, śmiesznego, ani głupiego.
"Poza tym nie napisalem nigdzie ze uwazam sie za znawce psychologii tylko ze poprzez prosty zabieg pokazalem jak tzw fanom zalezy na dobru tego forum. Byl to przyklad klotni jakich wiele i nikt nie reagowal aby np zbanowac temat czy nas - to pokazuje ze jestecie na forum, korzystacie z niego ale tak naprawde wisi wam co sie tutaj dzieje. A wg Ciebie problemu nie ma. Ok Twoja sprawa."
Co do tego, no cóż, wiele osób pisało, że ma was już serdecznie dość i trzeba wam walnąć po banie właśnie.Chyba adrian229 to napisał.
"Odnosnie gustow... nie napisalem ze masz zly gust tylko dziwny bo tematy przez niego zalozone sa debilne. I nieprawda jest ze kazdy odpowiedzial a tylko ja strzelilem focha - bez sensu jest to Twoje zdanie. Tak sie sklada ze udzielilem na pytania odpowiedzi ale podbnie jak kilkansacie innych osob zaznaczylem ze zle sformułował pytanie bo muzki do filmu nie ma jeszcze. Zabolalo go slowo "idiotyczne" i to on strzelil focha doprowadzajac do klotni. Wystarczylo jedno slowo a objawila sie jego natura. Wystraczylo napisac ze muzyka odnosi sie do trailera. A on byl tak zapatrzony w siebie ze rozpoczal klotnie. Jesli twierdzisz ze to moja wina to sory ale jestes slepy a Twoje oskarzenia sa w tym momencie bez sensu."
Każdy, kto wejdzie w tamten temat zobaczy, że tylko i wyłącznie ty na niego najechałeś.Tak, odpowiedziałeś na jego pytania, ale tylko ty, na jego najechałeś, że źle sformułował.Wszyscy mieli to gdzieś.Zobacz też, że na ostatniej stronie tamtego tematu nadal ludzie mu od czasu do czasu odpisują i nikt mu nie pisze o tym, że źle sformułował pytanie.Wszcząłeś wielką aferę, o rzecz, która nikogo nie obchodziła.
Nie najechalem tylko mu zwrocilem uwage. Nie spodobalo mu sie moje zdanie i zaczal klotnie. Przeczytaj raz jeszcze bo widze ze nie wiesz co czytasz.
Tak - ludzie odpisuja dalej. I na pytanie odnosnie muzyki pisza dokladnie to co ja. Ze muzyki nie ma i nie mozna jej ocenic. Strzelies sobie samoboja. 3/4 osob zanzacza ze mozna ocenic jedynie trailer, poza tym sa osoby ktore podzielaka moje zdanie. A to ze "wszyscy" (patrz niektorzy) mieli gdzies owy blad, swiadczy tylko o poziomie tych uzytkownikow. Biora udzial w ankiecie i odpowiadaja bez sensu na pytania, ktore sa rowniez bez sensu. Tyle w temacie.
"Nie najechalem tylko mu zwrocilem uwage. Nie spodobalo mu sie moje zdanie i zaczal klotnie. Przeczytaj raz jeszcze bo widze ze nie wiesz co czytasz."
Ale to ty zacząłeś wyzywać go od trolli.
"Tak - ludzie odpisuja dalej. I na pytanie odnosnie muzyki pisza dokladnie to co ja. Ze muzyki nie ma i nie mozna jej ocenic. Strzelies sobie samoboja. 3/4 osob zanzacza ze mozna ocenic jedynie trailer, poza tym sa osoby ktore podzielaka moje zdanie. A to ze "wszyscy" (patrz niektorzy) mieli gdzies owy blad, swiadczy tylko o poziomie tych uzytkownikow. Biora udzial w ankiecie i odpowiadaja bez sensu na pytania, ktore sa rowniez bez sensu. Tyle w temacie."
Mój drogi, widzę tych użytkowników i to co piszą.Kilku napisało, że oceniają jedynie muzykę z trailera, reszta odpowiada wprost.Nie rozchodzi mi się o to czy to muzyka z trailera, czy z filmu, tylko o to, że ty jako jedyny zwróciłeś na to uwagę.Inni po prostu napisali od razu, że albo muzyka się im podoba albo nie lub dodali tylko, że oceniają muzykę z trailera, bo soundtracku jeszcze nie ma.Nikt nie bawił się w nawracanie kamilxxx09.
Tak na marginesie, może oni byli na tyle inteligentni, że od razu się domyślili, że rozchodzi się o muzykę z trailera, skoro soundtracku jeszcze nie ma i dlatego napisali wprost.
A nie jest tak? Kazda moja uwage po tamtym temacie odbiera jako zaczepke lub prowokacje. Jest naprawde zalosny w tym co robi bo nie dosc ze odpisuje na posty nie skierowane do niego to teraz w odwecie NIEUDOLNIE probuje wciagnac mnie do klotni. Po prostu smiech na sali.
Zalosne to jest to Twoje ciagle wycie ze Cie przesladuje i gdy ktos Ci wytknie uwage ze zrobilkes blad koles. Poza tym nie rob z siebie sieroty i nie pieprz ze Cie obrazam bo doskonale pokazales w innych tematach jak poslugujesz sie ulicznym slownictwem w stosunku do innych osob.
Hahha jak przeczytałem te twoje wypociny to padłem. To ty obrażasz dziewczyny i nie masz do nich szacunku. Uważasz się za dorosłego a zachowujesz się jak gówniarz skrzyżowany ze smarkiem. Zwykły leszcz i tyle.