http://tolkien-world.info/bitewniak/19-aktualnosci/filmy/163-ogloszenie-dnia-i-m iejsca-premiery-qhobbitaq
Adrian... a piarat w sieci? o to mi chodzilo :)
A tak wogole... jesli argamedon bylby 21 grudnia to jednak raczej nie obejrzymy filmu wiec o czym wogole rozmowa? :D
Ja czytałem że w boże narodzenie ma być Armageddon a pirata będę miał zaraz po wyjściu filmu bo inaczej się nie doczekam.;)
"Oficjalna" wersja poparta "niezbitymi dowodami ze koniec swiata jest bliski" mowi ze stanie sie to 21.12.2012 roku :D
Osobiscie cenie PJ i szanuje tworczosc Tolkiena dlatego wstrzymam sie i pojde do kina na seans. Bedac fanem chyba wypada okazac szacunek dla pracy ekipy "Hobbita" wiec nie bede sciagal pirata i pojde zaraz po prenierze do kina... bo pewnie na premiere braknie biletow :)
Ja niestety nie będę na premierze bo na tydzień wyjeżdżam i wrócę dopiero 3/4 stycznia czyli zanim do kina pójdę już będę znał opinie o filmie.
Ja od 28 grudnia nie wchodze na filmweba ani na inne portale filmowe, na ktorych jestem zapisany aby nie psuc sobie niespodzianki. Choc w zasadzie powinienem nie wchodzic ok 12 bo na pewno beda juz jakies przecieki...
No nie mów że masz zamiar najpierw obejrzeć wersje w nędznej jakości na komputerze, tak długo wyczekiwanego filmu...
Nie mam zamiaru tylko się boje że nie wytrzymam tyle. A co do filmów niskiej jakości to jakoś takie ogląda Kamilxxx i żyje.