PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425157
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

http://tolkien-world.info/bitewniak/19-aktualnosci/filmy/163-ogloszenie-dnia-i-m iejsca-premiery-qhobbitaq

fanaticadas

Super. A premiera dla zwykłych śmiertelników (nie z Nowej Zelandii) 12.12.12.

użytkownik usunięty
fanaticadas

Czyli jednak obejrzymy film przed armagedonem... super ;)

ocenił(a) film na 10

nie bo my oglądniemy go 4 dni po armagedonie

adrian229

A dokładnie 7

adrian229

no to niech armagedon troche poczeka ;)

użytkownik usunięty
adrian229

Adrian... a piarat w sieci? o to mi chodzilo :)
A tak wogole... jesli argamedon bylby 21 grudnia to jednak raczej nie obejrzymy filmu wiec o czym wogole rozmowa? :D

ocenił(a) film na 10

Ja czytałem że w boże narodzenie ma być Armageddon a pirata będę miał zaraz po wyjściu filmu bo inaczej się nie doczekam.;)

użytkownik usunięty
adrian229

"Oficjalna" wersja poparta "niezbitymi dowodami ze koniec swiata jest bliski" mowi ze stanie sie to 21.12.2012 roku :D
Osobiscie cenie PJ i szanuje tworczosc Tolkiena dlatego wstrzymam sie i pojde do kina na seans. Bedac fanem chyba wypada okazac szacunek dla pracy ekipy "Hobbita" wiec nie bede sciagal pirata i pojde zaraz po prenierze do kina... bo pewnie na premiere braknie biletow :)

ocenił(a) film na 10

Ja niestety nie będę na premierze bo na tydzień wyjeżdżam i wrócę dopiero 3/4 stycznia czyli zanim do kina pójdę już będę znał opinie o filmie.

użytkownik usunięty
adrian229

Ja od 28 grudnia nie wchodze na filmweba ani na inne portale filmowe, na ktorych jestem zapisany aby nie psuc sobie niespodzianki. Choc w zasadzie powinienem nie wchodzic ok 12 bo na pewno beda juz jakies przecieki...

ocenił(a) film na 10

Może i masz racje.

ocenił(a) film na 7
adrian229

No nie mów że masz zamiar najpierw obejrzeć wersje w nędznej jakości na komputerze, tak długo wyczekiwanego filmu...

ocenił(a) film na 10
Joecrou

Nie mam zamiaru tylko się boje że nie wytrzymam tyle. A co do filmów niskiej jakości to jakoś takie ogląda Kamilxxx i żyje.

ocenił(a) film na 7
adrian229

Aha...Rozumiem... Ja jednak wolalbym najpierw obejrzec tak dlugo wyczekiwany film w kinie, a nie wersje cam ktora zniszczy odbior tego filmu... Nawet jakbym musial troche poczekac.