PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425099
6,7 74 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

http://tolkien-world.info/index.php/aktualnosci/19-filmy/90-znamy-szczegoly-trai lera-hobbita-spoiler

ocenił(a) film na 9
chorazy5

A ja i tak nie uwierzę w treść opisu póki nie zobaczę trailera :-)
Jeśli jednak okaże się prawdą to co tam piszą, trailer będzie zapewne ciekawym doświadczeniem :-) Wyczekuję go pełen emocji! :-)

ocenił(a) film na 8
khazad7_2

swiatowa premiera 20 grudnia ? czyli na necie pojawi sie 20 grudnia czy dopiero w kinach go pokaza ?

ocenił(a) film na 9
Holek94

Wydaje mi się, że trailer będzie w necie tego samego dnia co premiera w kinach. I zapewne P.J. sam umieści filmik na swoim blogu na facebooku.
A jak nie tam, to na pewno gdzieś się go w sieci zobaczy w jakości HD :-)

ocenił(a) film na 6
Holek94

Nie wiadomo. Zazwyczaj pokazuje sie trailery w internecie w poniedziałek po weekendzie w którym trailer się pojawił... znajac jednak to, ze hobbit jest filmem 'otwartym' na fanów i to, ze 20 to jest wtorek, może być tak, ze premiera bedzie online. oby. : )

Charism

Zwiastun ma się pojawić jutro o godzinie 19 w wysokiej rozdzielczości.

obleh

19 czasu amerykańskiego, a więc o 4 rano w środę czasu europejskiego. To oficjalna informacja studia.

ocenił(a) film na 6
obleh

No i fajnie. : )

ocenił(a) film na 9
obleh

Git!
A więc jeszcze niecałe 2 dni :-)
A skoro o godz. 19.00 sie pojawi czasu amerykańskiego to przecież przed północą powinien być już w sieci... no ale spoko, te pare godzin w tą czy w tamtą nie robi różnicy :-)

khazad7_2

Jedno jest pewne, że w środę jest Hobbit Day. Dla fanów Tolkiena to święto jakiego nie było od lat. Przypuszczam, że ten zwiastun pobije jakieś rekordy oglądalności.

ocenił(a) film na 8
obleh

juz sie nie moge doczekac ... ciekawe co w trailerze pokaza

khazad7_2

@ khazad7_2
Twoje liczenie mnie rozwaliło :P
Tak godzina 19:00 to jest przed północą i wtedy będzie w sieci - gratuluje odkrycia Ameryki. Tylko, że to nie jest nasz czas.
Jeśli chodzi ci o naszą północ to nie - nie będzie trailera przed północą, bo 19:00 w czasie PST to 4:00 po północy u nas, więc albo nie śpisz do późna, albo obejrzysz dopiero w środę rano.

obleh

O 19 amerykańskiego czasu, ale którego amerykańskiego? Zachodniego? Środkowo zachodniego? Środkowo wschodniego? Wschodniego?

Matt_888

Te wszystkie czasy są dla mnie czarną magią:)

ocenił(a) film na 8
obleh

Trailer będzie do obejrzenia o 4 na yt, czy jak to działa? Nie orientuję się za bardzo, bo jeszcze na żaden tak nie czekałam, echh...

Cleaa

Zapewne na Apple trailers.

Matt_888

"Return to Middle-earth on Tuesday, December 20th, with the worldwide debut of “The Hobbit: An Unexpected Journey” announcement trailer at 7pm PST. THE HOBBIT: AN UNEXPECTED JOURNEY will be released in theaters in December of 2012." Źródło: oficjalny blog thehobbitblog.com

Czas PST to Pacific Standard Time, czas zimowy, zachodniego wybrzeża USA, -8 UTC, -9 od naszego czasu. Tak więc zgodnie tym co mówił obleh, zwiastun u nas o 4 w nocy.

ocenił(a) film na 7
Matt_888

Trzeba będzie wstać wcześniej jutro, chyba że pojawi się przed 4 ; )

Joecrou

Ciekawe na jakiej stronie się pojawi najwcześniej. Może na Facebooku Jacksona. Pamiętam jak było odliczanie zwiastuna Avatara co do sekundy. Fajna sprawa była. Może gdzieś też tak odliczają trailer Hobbita.

ocenił(a) film na 7
obleh

Pewnie na facebooku Jacksona.Ciekawe co pokażą w tym trailerze, jeszcze trochę musimy poczekać.Najbardziej interesuje mnie jak będzie z muzyką, być może dadzą jakiś motyw z LOTRa, bo jak wiadomo, świetnej muzyki we Władcy nie brakuje.

Joecrou

oooo tak, nie mogę się doczekać, kiedy usłyszę muzykę z H. mam nadzieję, że się nie zawiodę, a po LOTR poprzeczka postawiona jest wysoko :)

obleh

Jak już pisałem. zapewne na Apple trailers.

Matt_888

Apple trailers coś milczy z Hobbitem w przeciwieństwie do Prometeusza, który ma się pojawić w czwartek. Nadal stawiam na facebook PJa.

obleh

Podaj linka do oficjalnego FB PJ jeśli możesz :) Trzeba będzie śledzić :)

Matt_888

https://www.facebook.com/PeterJacksonNZ

chorazy5

Zrobiłem licznik odliczający do premiery zwiastuna ;)

http://odliczanie.net/Trailer-HOBBITA,8515/

ocenił(a) film na 9
Kazioo

Ja i tak do 4 nad ranem czekac nie bede bo nie wierzę, że od razu się pojawi w sieci. Ale wierzę, że jak wstanę jutro rano to max. do 10-tej już trailer będzie można zobaczyć :-)

khazad7_2

Ale przecież ta pora (7 pm PST) została oficjalnie podana przez Warner Bros jako premiera zwiastuna w internecie, więc nie wiem o czym ty piszesz :P

ocenił(a) film na 9
Kazioo

To zwracam honor. Nie zwróciłem na to uwagi, więc spoko. Tym bardziej się cieszę, że jednak pokaże się o tej porze :-)

ocenił(a) film na 9
khazad7_2

Powinien już chyba być??

SzymonB_filmweb

Zwiastun? O 4 w nocy :)