Oceńcie sami.
http://www.theonering.net/torwp/2012/09/03/61510-could-this-be-barry-humphries-g reat-goblin/
Sam autor nie jest pewny czy to ta postać. To tylko przypuszczenia. Według mnie wygląda hardkorowo- horrorowo.
I to tak delikatnie mówiąc... ale myślę, że taka jednak będzie jego forma...
Jak dla mnie mega hardkor... mega zdeformowany. Ale fajnie, że poszli na całość.
No a teraz pozostaje czekać na zwiastun... czemu jeszcze go nie ma?! :-)))
No i w sumie niecałe 4 miesiące do premiery zostały a nie ma informacji o długości filmu, pierwszej części... dziwne.
Pewnie znajdą jakiś termin w którym zasypią nas gradem informacji o wszystkim. Pojawią się nowe materiały w sieci, wywiady z obsadą i ostateczne informacje dotyczące długości. Póki co jednak trzeba czekać na trailer...oby nie za długo tylko. A później już z górki, 4 miesiące szybko zleci :D
Pierwsza cześć trwa 2.5h bez napisów miejmy nadzieje wiemy to gdzieś tak od połowy(drugiej) lipca a trailer wyjdzie pewnie gdzieś 20 tak jak videoblog 8 który był zapowiadany na początek sierpnia a wyszedł pod koniec ale to nie ważne.
Serio? Jakoś mnie ominęła ta informacja. Jakieś konkretne i oficjalne info?
Skoro to od połowy lipca wiadomo, to czemu na filmwebie czy innych serwisach nie ma dokładnej informacji?
Może to tylko przypuszczenia, jeszcze niepotwierdzone?
Może tak. Na oneringu było a to najlepsze źródło bo Peter to w jakimś wywiadzie powiedział.
Oo... już czuje tę falę odpowiedzi, że pod Minas Tirith nie było wojsk goblinów, tylko Orków... że wcale nie jest podobny i takie tam... bla bla :-)
Domyślam się nawet, kto zaraz z Tobą wpadnie w dyskusję ;)
A goblina nieźle odwalili... nie ma co :-) Tym bardziej, że grać go będzie świetny aktor. Jak ktoś Ally McBeal oglądał, to skojarzy od razu jego rolę.
Wygląda...okazale :D Bardzo fajnie go przedstawili - taka obrzydliwa, okrutna i zdeformowana kreatura. Prawdziwy władca goblinów :) Nie mogę się doczekać...i kiedy do jasnej pogody będzie trailer...? :(