http://www.youtube.com/watch?v=UAqTMWfIsHk
Pierwszy oficjalny teaser trailer.
Być może ale widziałem smoka i miecz ten który Gandalf znalazł w jaskini troli o ile się nie mylę tych co je Frodo chciał okraść.
Kroś się musiał napracować aby zamieszać ;d kurde pamięta ktoś nazwę tych mieczy były 2 jeden miał Gandalf 2 Thorin a 3 taki nijaki dostał Frodo. a Akcja ze smokiem mmm kurde jak się mu klata nie zabłyszczy od diamentów tzn klejnotów to na efektach oszczedzają ;d.
Być może ale widziałem smoka i miecz ten który Gandalf znalazł w jaskini troli o ile się nie mylę tych co je Frodo chciał okraść.
Ktoś się musiał napracować aby zamieszać ;d kurde pamięta ktoś nazwę tych mieczy były 2 jeden miał Gandalf 2 Thorin a 3 taki nijaki dostał Frodo. A akcja ze smokiem mmm kurde jak się mu klata nie zabłyszczy od diamentów tzn klejnotów to na efektach oszczędzają ;d. To raczej Fake ale mniejsza i tak się filmu doczekać nie mogę Hobbit był jedną z książek składających się na moją pracę maturalną. NIE MOGŁEM EDYTOWAĆ przepraszam ale ten portal nawala czasem szczególnie edycja :S ReplyEditValidator.cant.edit.reply