Błagam, przestańcie porównywać "Hobbita" do "Mrocznego Rycerza", bo te 2 filmy mają się
do siebie tak, jak Stalin do kapitalizmu. Może mogą rywalizować w takich kategoriach, jak
efekty specjalne, ale bez przesady! Wiadomo, że "Hobbit" będzie miał ładniejsze plenery.
Wiadomo, że Batman okaże się dużo bardziej dynamicznym filmem. I tak ma być! Akcja i
fantasy to 2 różne gatunki... To jak porównywać mikrofalówkę do lodówki.
PS Najnowszej części Batmana nie oglądałem, ale "Mroczny Rycerz" jest świetny -
postawiłem 8 (gdyby nie Bale, postawiłbym 9 bez gadania). Trylogia WP ma u mnie od góry
do dołu 10/10. Czy to oznacza, że LotR jest lepszym filmem akcji...?
no racja ale jednak po wzgledem efektów specjalnych i fabuły hobbit jest lepszy. tak samo jakby porownac komiksy do ksiazki, to ksiazki sa lepsze, dlatego hobbit jest lepszy od batmana
Ale kogo to interesuje? Znów zaśmiecasz/zaśmiecacie forum... W kółko tylko te pyskówki gówniarzy, sorry... ale właśnie gówniarzami jesteście.
Szkoda, że filmweb nie jest płatną usługą a nie serwisem internetowym tak jak teraz. I szkoda, że dostęp do forum oraz oceny filmów mają ludzie niedojrzali... nie tylko wiekowo ale i emocjonalnie.
"Lotr jest lepszym filmem akcji." - tutaj udowodniles swoja glupote!!!! haha! hobbit jest filmem fantasy a nie akcji z poscigami, strzelaninami itd! haha!
co do zalozyciela temat: to kamilxxx caly czas te filmy porownuje i prowokuje do klotni miedzy fanami
Akcja to nie tylko pościgi i strzelaniny, czy piękna długa bitwa o Minas Tirih nie jest akcją? Też uważam, że wcale pod względem akcji LOTR nie był gorszy od TDK (TDKR nie widziałem), na pewno TDK byłby lepszy Thrillerem :P, ale te batmany GIGANTYCZNEJ dawki CZYSTEJ akcji też nie mają jak pamiętam, a LOTR też nie jest w nie jakoś bardzo ubogi :). Pod względem akcji to najlepszy Avengers :P.
Przestań zakładać durne tematy o durnej treści. Na 1 stronie pod filmem zamiast ciekawych treści na forach, widać zwykłą sieczkę taka jak i tutaj...kolejna zresztą.
A co do wypowiedzi kamilaxxx09.... LOTR ma tyle do filmu akcji, co Weronika Grycan do problemu anoreksji.... Pomyśl, zanim zabierzesz głos i sprawdź dokładnie jaki gatunek filmu reprezentuje dzieło o którym masz zamiar się wypowiadać.
Szkoda, że jednak serwis nie jest płatny... dzieciakom by było szkoda kieszonkowego na wypisywanie na płatnym serwisie głupot... a tak, mamy darmowy serwis, niby informacyjny a w nim tyle informacji co w dzienniku FAKT...