PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425040
6,7 74 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Błagam, przestańcie porównywać "Hobbita" do "Mrocznego Rycerza", bo te 2 filmy mają się
do siebie tak, jak Stalin do kapitalizmu. Może mogą rywalizować w takich kategoriach, jak
efekty specjalne, ale bez przesady! Wiadomo, że "Hobbit" będzie miał ładniejsze plenery.
Wiadomo, że Batman okaże się dużo bardziej dynamicznym filmem. I tak ma być! Akcja i
fantasy to 2 różne gatunki... To jak porównywać mikrofalówkę do lodówki.

PS Najnowszej części Batmana nie oglądałem, ale "Mroczny Rycerz" jest świetny -
postawiłem 8 (gdyby nie Bale, postawiłbym 9 bez gadania). Trylogia WP ma u mnie od góry
do dołu 10/10. Czy to oznacza, że LotR jest lepszym filmem akcji...?

Idefiksio

Zastanowimy się.

użytkownik usunięty
Idefiksio

Nikt nie porównuje tych filmów, są to mistrzowie w swoich gatunkach.

no racja ale jednak po wzgledem efektów specjalnych i fabuły hobbit jest lepszy. tak samo jakby porownac komiksy do ksiazki, to ksiazki sa lepsze, dlatego hobbit jest lepszy od batmana

kamiIxxx09

Troll. Nie moje konto.

kamiIxxx09

Oszust. JA mam na końcu imienia literę l a ten fałszywiec duże i.

kamiIxxx09

Ha i teraz widac że jesteś oszustem skoro avatar ci się nie zmienił.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Ale kogo to interesuje? Znów zaśmiecasz/zaśmiecacie forum... W kółko tylko te pyskówki gówniarzy, sorry... ale właśnie gówniarzami jesteście.
Szkoda, że filmweb nie jest płatną usługą a nie serwisem internetowym tak jak teraz. I szkoda, że dostęp do forum oraz oceny filmów mają ludzie niedojrzali... nie tylko wiekowo ale i emocjonalnie.

khazad7_2

Nie moja wina ze ktoś założył mi konto.

Idefiksio

Na to ostatnie odpowiadam tak : Lotr jest lepszym filmem akcji.

kamilxxx09

"Lotr jest lepszym filmem akcji." - tutaj udowodniles swoja glupote!!!! haha! hobbit jest filmem fantasy a nie akcji z poscigami, strzelaninami itd! haha!

co do zalozyciela temat: to kamilxxx caly czas te filmy porownuje i prowokuje do klotni miedzy fanami

ocenił(a) film na 7
ne0h

Akcja to nie tylko pościgi i strzelaniny, czy piękna długa bitwa o Minas Tirih nie jest akcją? Też uważam, że wcale pod względem akcji LOTR nie był gorszy od TDK (TDKR nie widziałem), na pewno TDK byłby lepszy Thrillerem :P, ale te batmany GIGANTYCZNEJ dawki CZYSTEJ akcji też nie mają jak pamiętam, a LOTR też nie jest w nie jakoś bardzo ubogi :). Pod względem akcji to najlepszy Avengers :P.

ocenił(a) film na 10
Idefiksio

Lotr nie jest filmem akcji. U mnie batmany mają 9 a lotr 10 ale uwielbiam oba.

ocenił(a) film na 9
Idefiksio

Przestań zakładać durne tematy o durnej treści. Na 1 stronie pod filmem zamiast ciekawych treści na forach, widać zwykłą sieczkę taka jak i tutaj...kolejna zresztą.
A co do wypowiedzi kamilaxxx09.... LOTR ma tyle do filmu akcji, co Weronika Grycan do problemu anoreksji.... Pomyśl, zanim zabierzesz głos i sprawdź dokładnie jaki gatunek filmu reprezentuje dzieło o którym masz zamiar się wypowiadać.
Szkoda, że jednak serwis nie jest płatny... dzieciakom by było szkoda kieszonkowego na wypisywanie na płatnym serwisie głupot... a tak, mamy darmowy serwis, niby informacyjny a w nim tyle informacji co w dzienniku FAKT...

ocenił(a) film na 10
khazad7_2

czekaj no odpowiedx , zara się zacznie:D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem