Nie dziwi was, że niektórzy użytkownicy spędzają więcej czasu na komentowaniu, filmu który jeszcze nie miał premiery? Kilku użytkowników(wiadomo o kim mowa) spędzają długie godziny, kłócąc się z innymi i wychwalając film. Pisząc w każdym temacie, w krótkich odstępach czasu. Zabawne, że cała trylogia potrwa mniej niż głupie posty użytkowników( wiadomo o kim mowa). Hobbit - 2,5 h, dzienny czas spędzony przez Kamila czy Adriana to pewnie z 5 h. Czy oni nie mają rodzeństwa, kolegów. Żeby była jasność nie mam nic do fanów Hobbita, tylko do psychofanów. ( psychofani nowego batmana to też niezłe dzieciaki) Lepiej by się za The Master wzięli.
Małe sprostowanie... użytkownicy o których mowa NIE spędzają dużo czasu na komentowaniu filmu, który jeszcze nie miał premiery. Gdyby poświęcili cały ten czas faktycznie na rozmowy merytoryczne o filmie, to OK...
Tak więc wcale mnie to nie dziwi, że na pyskówki mają tak wiele czasu... w sumie dopiero wrzesień, więc pewnie jeszcze zbyt wiele prac domowych do odrobienia nie mają a szkoła dopiero co się zaczęła.. :-)
No może nie tak do końca "róbta co cheta", bo jakby tak każdy chciał pisać co mu się żywnie podoba, to by był jeden wielki burdel. Jakiś porządek musi być.
Na szeroko pojmowany temat, przyzwoicie i nie chamsko. Myślę, że takie absolutne podstawy by wystarczyły.
Poczułem się urażony. Ja prawie zawsze pisze na temat praktycznie z nikim się nie kłócę ani nie trolluje więc co wy wszyscy macie do mnie skoro jestem dobrym użytkownikiem. I wnoszę wiele dobrej wiedzy.
Dokładnie ty sobie nagrabiłeś(tym batmanem bez urazy a;e taka prawda) ale ja co oni ode mnie chcą kurde wiele informacji wnoszę.
Taa jasne będziesz mi jeszcze wypominać rzeczy sprzed 3 albo 4 miesięcy. Patrz na siebie prowokatorze.
Nie ma się czym przejmować. Poza tym nie rozumiem po co zakładać takie durne tematy ? To, że spędzasz tutaj 5,6 czy 7 godzin to tylko Twoja sprawa. Jeżeli lubisz to, stało się to Twoją pasją aby dzielić się z ludźmi spostrzeżeniami, informacjami itp. to nie ma tutaj nic złego, trzymaj się tego.
Adrian sorry, zapoznałem się lepiej z twoimi postami. Ty przynajmniej nie trolujesz. Do ciebie Kamilu, kończąc temat. Przynajmniej czytasz dobrą literaturę, ale twoje posty wychwalające coś co jeszcze nie oglądałeś mnie dziwią. Obyśmy wszyscy nieoczekiwani zbyt wiele, bo może być lekki zawód. Choć nie liczę na to. Pozdro. Zamykam rozmowę. Dobranoc.