PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425157
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Zauważyliście, że SamwiseTheBrave usunął konto???

ocenił(a) film na 9
karol9_16

I co w związku z tym?

khazad7_2

Nic.Zadałem tylko pytanie...

karol9_16

Tak zauważyłem już to wczoraj zapowiadał. Powiedział że nie będzie przebywać na forum z takimi debilami jak my wszyscy. On tylko obrażać potrafił.

kamilxxx09

On pisał, że kiedyś już tu miał konto, ale usunął.Pewnie dlatego, że wtedy też obrażał i musiał się zwinąć.Teraz też na bank założy prędzej czy później nowe konto.

karol9_16

Wiesz widocznie poczuł że jest na przegranej drodze.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Oj tam... po prostu chłopak był wrażliwy, przesadził, żyłka pierdząca mu pękła i usunął konto na filmwebie... żadna w tym rewelacja :-)

khazad7_2

Ale zobacz jak cicho i przyjemnie się na filmwebie zrobiło. Aż chce się żyć i dodawać komentarze.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Gdyby tak jeszcze było pod czym je pisać :-))) Trzeba czekać na newsy ;)

ocenił(a) film na 10
karol9_16

To szkoda.

adrian229

No, nie dokończyłem z nim dyskusji :D

karol9_16

Oh , biedny... :P

karol9_16

No to liczba znajomych o 1 mniejsza. Skoro to jakże ważne wydarzenie ma swój własny temat, to może napiszemy jeszcze epitafium albo kilka trenów? ;)

karol9_16

To czekamy aż jeszcze jedna osoba usunie konto :)

Matt_888

mam nadzieje że ten pedał obleh -wku.rwia mnie

ocenił(a) film na 6
bolec_4

xD

ocenił(a) film na 9
bolec_4

Z tym wyzywaniem od pedałów to nie przesadzaj :-)

ocenił(a) film na 5
bolec_4

adrian229, obleh, kamilxxx09 - czyli wielcy spamerzy tego forum. Klepią posty, zaśmiecają tematy, a wartości merytorycznej doszukać się nie można.

cichy89

Dobrze że ty jesteś tak zainteresowany tematem i wchodzisz na forum raz na miesiąc.

kamilxxx09

Dokładnie. A jeszcze dwa lata temu była tu taka tolkienowska atmosfera. Ostatnio mało jest rzeczowych wypowiedzi związanych z tym filmem.

obleh

Myslę że to tylko cisza przed burzą i czuję że na wakacje coś porządnie rąbnie w pozytywnym sensie. To tylko kwestia czasu a jesienią znów powróci ten klimat.