PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425212
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Radagast

ocenił(a) film na 9

Hej podaje wam link do pewnej stronki Jezeli poszukacie to mozecie znalesc Radagasta w stroju. U mnie jest to 3 obrazek ( Z kalendarzami ) Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 9
Nenya16

thorinoakenshield . net

ocenił(a) film na 9
Nenya16

Nalezy wejsc na tą stronke oczywiscie bez spacji ( cos zlego sie z moja klawiatora dzieje ) i przejsc w zakladke discusion i wtedy dopiero 3 obrazek uff Pozdrawiam. Przepraszam ze taki wpis ale dopiero przed sekundka konto zalozylam żeby sie z wali ta wiadomoscią podzielić, jeszcze raz przepraszam : )

Nenya16

http://www.herr-der-ringe-film.de/v3/de/news/tolkienfilme/news_91521.php

ocenił(a) film na 9
Nenya16

Wielkie dzięki. Prezentuje się znakomicie. Z tą brodą i ciekawym nakryciem głowy :)

ocenił(a) film na 8
Nenya16

super wielkie dzięki :)

Nenya16

Wczoraj już o tym zdjęciu pisałem. To pierwsza fota czarodzieja.

ocenił(a) film na 9
obleh

Przepraszam, chyba przeoczyłam : )

ocenił(a) film na 9
obleh

A mnie sie wydaje, że to jakaś podróbka...
Zaczekam aż będzie wysokiej jakości zdjęcie zaprezentowane w sposób w jaki zaprezentowano krasnoludów i dopiero wtedy będę się podniecał.
Dla mnie ta fotka jest zwykłym fotomontażem.

khazad7_2

Fotka jest z oficjalnego kalendarza i ma znaczek WB.

ocenił(a) film na 9
obleh

Mimo wszystko pozostaje czekać na wysoka rozdzielczość... bo na tym ujęciu, wygląda to jakoś dziwnie...

ocenił(a) film na 9
obleh

A faktycznie... teraz całkowicie w to, że to prawdziwa fotka uwierzyłem, ale nawet nie dlatego, że ma znaczek WB, lecz dlatego, że rozpoznałem radagasta w ostatniej scence w videoblogu nr. 8.
Gdzie Gandalf mówi do Radagasta, że potrzebuje konia... a ten z kolei pyta, Dlaczego i gdzie się wybiera :-)
Nie wiem czy zwróciłeś/zwróciliście uwagę na postać która jest zamazana w tej scenie... to RADAGAST :-) Radzę się dobrze poprzyglądać, widać w tym rozmazaniu brązowe szaty i tę specyficzną czapkę :-)))

ocenił(a) film na 9
khazad7_2

Tak właśnie też to zauważyłam

Nenya16

Bardzo fajny... Ale mało, że tak powiem, czarodziejowaty.

ocenił(a) film na 9
Georgiana_1

No zobaczymy... co innego fotka, co innego pełny obraz postaci w filmie :-)

khazad7_2

Mnie przypomina coś w stylu ducha z wierzeń słowiańskich. Albo postać z legendy. Albo baśni.

Georgiana_1

Radagast taki właśnie bombadilowaty był.