PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425040
6,7 74 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Batman i Avengers mogą się schować.
Wierze w Petera, Władca pierscieni wyszedł mu świetnie, tutaj też nie zawiedzie. Martwi mnie tylko to rozciągniecie na trzy filmy.

użytkownik usunięty
hr_dooku_

Nie ładnie tak się pod kogoś podszywać.

hr_dooku_

Peter ma sporo materiałów dodatkowych więc na pewno coś wymyśli.

hr_dooku_

Kim ty kurde jesteś?

hr_dooku_

Jako iż jesteś moim alter ego nakazuję ci się stąd wynieść.

hr_dooku

Ostatnio jest coraz więcej kont , np. użytkownikowi kamilxxx09 ktoś zrobił podobne.

marvolo_1998

Dokładnie a to kolejne. Kto to w ogóle wymyślił. Trzeba zgłaszać naduzycie i tyle.

kamilxxx09

Myślę , że mi w końcu też ktoś zrobi.;/

marvolo_1998

A co tak ci na tym zalezy? A tak przy okazji dość już tych wszystkich kłótni. Rozejm forever???

kamilxxx09

Ok rozejm.

użytkownik usunięty
marvolo_1998

Kurde, naprawdę się wzruszyłem.

Chusteczki?

użytkownik usunięty
marvolo_1998

Proszę paczuszkę.

Z tobą już też miałem na pieńku ale my już chyba mielismy rozejm co nie?

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Zgadza się.

No to teraz rozejm FOREVER.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

" PIONA "

A tak w ogóle to jak myslicie kto zakłada te konta? Musiałem zmienić przez tego gnoja avatara teraz gości u mnie Kili.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Nie mam pojęcia ale ktoś podejrzał co się dzieje na forum i zaczął tworzyć fikcyjne konta i na tym raczej się nie skończy.

Moze by zrobic na forum Hobbita i forum Batmana jakieś... no nie wiem prośby do innych użytkowników aby zgłaszali nadużycie dla tych fikcyjnych kont.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Nikogo to raczej nie obchodzi ale nie zaszkodzi.

Myślę że zacznie obchodzić jak ten palant zacznie im zakładac konta fikcyjne.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Tak żartem mówiąc, dorobiłeś się całej masy „wielbicieli i naśladowców”; obyś nie skończył jak John Lennon ;)

Krayevsky

A co mnie to.

marvolo_1998

Może tak zaczniecie na temat filmu pisać?

hr_dooku_

WYPIERDZIELAJ stąd! Ładnie to tak się podszywać pod moje konto?

ocenił(a) film na 10
hr_dooku

Po co przecież to twoje lepsze konto może to ty się pod niego podszywasz bo gościu ma dobry gust.

adrian229

Zauważ , że kilku osobom na FW już założyli fake konta. To nie jest jego konto.

ocenił(a) film na 10
marvolo_1998

Wiem żartowałem tylko by go wkurzyć.

adrian229

i kto tu jest trollem i spamerem.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

adrian229 ma wyrobiony szacun na tym forum od dawna to nawet nie pisz komend typu:''i kto tu jest trollem i spamerem.'' Bo aż żal się robi gdy ktoś to czyta.

ziomek5548

Szacun?? Taki szacun że się z wszystkimi przekamarza.

ocenił(a) film na 9
adrian229

Hah, sprawdziłem, faker ma lepszy gust ;p

hr_dooku_

Chyba nie czytałeś książki kolego. Film wyszedł mu świetnie, niemal bezbłędnie jeśli nie czytałeś książki. Po przeczytaniu trylogii Tolkiena ocena filmu może ulec zmianie.

ocenił(a) film na 9
karmilla

Film to klasa sama w sobie. W mojej ocenie jest świetny, choć ma niedociągnięcia, niepotrzebne sceny i pominiętych sporo wątków... o zmianach już nawet nie wspomnę.
Nie mniej jednak to film o Śródziemiu, kapitalnie oddający jego charakter... dla mnie to kino pełne magii, tego co kocham najbardziej. I choć ma pewne niedociągnięcia (bo przecież zawsze mogło by być lepiej, ale poprawić się już nie da), uważam go za arcydzieło w swojej klasie.

khazad7_2

Do tego właśnie zdążam, film jest świetny - szczególnie wersja rozszerzona, ale wiadomo, że lepsza jest książka.

ocenił(a) film na 9
karmilla

Dla mnie znacznie lepszy film niż książka. Głównie to, że polepszyli Bitwy o Minas Tirith i Helmowy Jar na jedne z najlepszych w dziejach kina, bo w książce nie powalały... Aragorn nie gada z wrogiem pod Jarem i bardzo dobrze. Szeloba i najmroczniejsza część wyprawy przeniesiona do trzeciej części. Saruman ginie w sposób lepszy niż w książce, no gdyby jeszcze dowalił tamten wątek w Hobbitonie to by film z 5 godzin trwał. Enty lepsze w filmie. W książce to opisani jak jakieś niewiadomo co, zamiast po prostu napisać, że to chodzące drzewa(w dużym uproszczeniu). Umarli odegrali ważniejszą rolę niż w książce i wtedy wyprawa Aragorna ma sens. Można tak wymieniać bardzo dużo.

ocenił(a) film na 10
Ryloth

Umarli odegrali rolę jednakowo ważną . Ale mi tam brakuje w filmie tego że Gimliemu podczas jazdy przez ścieżkę umarłych ledwo co serce nie wyskoczyło. Przecież Gimli tak się bał tej ścieżki . Zobaczyć wystraszonego krasnoluda - Bezcenne.

ocenił(a) film na 9
ziomek5548

No przecież on tam cały czas jest wystraszony...

ocenił(a) film na 9
hr_dooku_

Marna prowokacja trollu. Oprócz pisania takich tekstów bawi cię podszywanie się pod kogoś? Nawet jeżeli to troll? I co najlepsze, to ty jesteś jeszcze większym chyba.

Ryloth

To było do mnie?

Nie mam zamiaru się kłócić z kimś kto ma tak odmienne zdanie na ten temat.

ocenił(a) film na 9
karmilla

Nie widzisz do kogo tak napisałem? Przecież są te kreski chyba...

Ryloth

Pogubiłam się, nieważne.

hr_dooku_

Batman Forever! Hobcio lamusek.