PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425040
6,7 74 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=80040
http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150326323406807&oid=141884481557 &comments

Ci którzy narzekali na krasnoludów to obejrzyjcie teraz ten filmik,wygląda to wszystko rewelacyjnie i do tego mamy Gimliego,Galadriele i Sarumana

wisniorzech

Saruman ciekawie pokazał się pod sam koniec filmiku. Wszystko naprawdę super wygląda, nie mogę się doczekać filmu:).

ocenił(a) film na 7
wisniorzech

No i dzięki filmikowi widać, że część krasnoludów wygląda lepiej w realu niż na zdjęciach z fotoszopką - np. Nori i jego "rozgwiazda" wyglądają całkiem znośnie jako fryzura.
Najlepszy fragment w 6:21, kompania Thorina na pewno nie będzie tak finezyjna w walce, jak Drużyna Pierścienia :P
Saruman na koniec xD - Christopher Lee rządzi!

wisniorzech

Mi się ryczeć ze szczęścia chce... Teraz to aż wstyd się przyznać, że też miałem wątpliwości co do drużyny krasnoludzkiej... Ale po tym, co zobaczyłem... Znowu czuję śródziemie... Tego się nie da opisać, kurde :D

Turin_Turambar

Mi się chce ryczeć ze śmiechu z zabawnych scenek :D,oj nie ma to jak krasnoludy :D.

Adorianu

No trzeba przyznać, zaczyna to coraz lepiej wyglądać.

ocenił(a) film na 9
wisniorzech

gimliego nie bedzie przyszedl tylko aktor goscinnie, natomiast jak widac wszystkie sceny w studiu. szkoda.

ocenił(a) film na 9
zwirek7

ale scena walki krasnolodow z manekinami to nie zapomniana scena. HAHAHA .Juz sobie wyobrazam tych krasnolodow walczacych.Niech lepiej nikt nie stanie im na drodze.Uuuaaaa

użytkownik usunięty
lavrenzo84

Czy tylko ja mam takie wrażenie, czy Jackson znowu przybiera na wadze? ;p

ocenił(a) film na 7

P.J. pokazuje , że nadal potrafi czarować :) jest klimat z Władcy Pierścieni ! Wszystkie sceny i stara ekipa do tego , bezcenne :) już się doczekać nie mogę :)

zwirek7

@zwirek7 W studio bo nie wyruszyli jeszcze w prawdziwą drogę, dotarli dopiero do Rivendell. W poprzednich vblogach widać jak latają z ekipą po Nowej Zelandii i wybierają lokację do kręcenia, więc nie ma się co obawiać, sceny poza studiem będą i na pewno będą zapierał dech w piersiach.