Info na temat trailera, ta kategoria G szczerze mnie niepokoi, bo żadnej akcji raczej nie zobaczymy. ;(
http://www.theonering.net/torwp/2012/09/13/61762-third-hobbit-movie-trailer-rate d-as-pg-and-225/
Być może tylko skupią się na postaciach które zostały nie przedstawione w poprzednim zwiastunie, na pewno nie zobaczymy bitwę o Azanulbizar, Wielkiego Goblina, a już na pewno odpada bitwa o Dol Guldur(wypędzenie Czarnoksiężnika), bo zobaczymy ją raczej w drugiej części, lub trzeciej. W takim razie na co mamy oczekiwać, według mnie to trochę Białej Rady, w tym Saurmana i Radagasta, parę scen z krasnoludami, Bilbem oraz Ganalfem, wreszcie moglibyśmy spojrzeć tak naprawdę na Beorna. Z tego co pisze trailer ma być krótszy od poprzedniego, więc powstanie kolejnego przed wyjściem do kin jest całkiem możliwe. ;/
przecież wyraźnie tłustym drukiem pisze że będzie PG a w treści wiadomości wszystko jest wyjaśnione
Przecież jest napisane że będzie kategoria PG, tak jak w pierwszym trailerze. To z kategorią G odnosi się do drugiej wersji pierwszego trailera : )
odliczanie nie do sylwestra , końca roku , tylko cały świat będzie odliczał dni , godziny do Hobbita:D
pewnie tak bedzie ;D ciekawy jestem najbardziej o USA. Nie jestem przekonany czy amerykance tak czekaja na Hobbita.
I jak będzie trzeba, to przesunie się ten koniec świata do 2014, byleby obejrzeć ostatnią część xD
Wolę na taki zegar nie spoglądać... lepiej zająć się czymś innym a potem nagle sobie przypomnieć o trailerze bliżej weekendu :-)
Tyle też się spodziewałem :-) Odliczanie do trailera to jedno, ale odliczanie do samej premiery filmu, to dopiero jazda! ;P
I pomyśleć że już połowa Września.... jeszcze październik, listopad... a grudzień bardzo szybko zleci, bo święta etc. etc. :-))) A więc TUŻ TUŻ :-)
Nie zapomnij khazad7_2 że grudzień to też genialne TV SPOTY które będą na pewno wypasione!