PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425275
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Info na temat trailera, ta kategoria G szczerze mnie niepokoi, bo żadnej akcji raczej nie zobaczymy. ;(

http://www.theonering.net/torwp/2012/09/13/61762-third-hobbit-movie-trailer-rate d-as-pg-and-225/

ocenił(a) film na 8
LordWieslaw55

Być może tylko skupią się na postaciach które zostały nie przedstawione w poprzednim zwiastunie, na pewno nie zobaczymy bitwę o Azanulbizar, Wielkiego Goblina, a już na pewno odpada bitwa o Dol Guldur(wypędzenie Czarnoksiężnika), bo zobaczymy ją raczej w drugiej części, lub trzeciej. W takim razie na co mamy oczekiwać, według mnie to trochę Białej Rady, w tym Saurmana i Radagasta, parę scen z krasnoludami, Bilbem oraz Ganalfem, wreszcie moglibyśmy spojrzeć tak naprawdę na Beorna. Z tego co pisze trailer ma być krótszy od poprzedniego, więc powstanie kolejnego przed wyjściem do kin jest całkiem możliwe. ;/

ocenił(a) film na 9
LordWieslaw55

przecież wyraźnie tłustym drukiem pisze że będzie PG a w treści wiadomości wszystko jest wyjaśnione

ocenił(a) film na 8
wisniorzech

Sorry, mój błąd, nie zdążyłem przeczytać. Ehh...

ocenił(a) film na 7
LordWieslaw55

Przecież jest napisane że będzie kategoria PG, tak jak w pierwszym trailerze. To z kategorią G odnosi się do drugiej wersji pierwszego trailera : )

ocenił(a) film na 9
LordWieslaw55

22 września tuż, tuż... :-)))

ocenił(a) film na 10
khazad7_2

22.09 wszystko się okaże , jeszcze 8 dni!!!! (bez dzisiejszego)

ocenił(a) film na 10
elendil92

heh ciekawe jakie będzie odliczanie przed 28.12

ocenił(a) film na 10
elendil92

odliczanie nie do sylwestra , końca roku , tylko cały świat będzie odliczał dni , godziny do Hobbita:D

ocenił(a) film na 6
elendil92

pewnie tak bedzie ;D ciekawy jestem najbardziej o USA. Nie jestem przekonany czy amerykance tak czekaja na Hobbita.

ocenił(a) film na 10
maiev888

amerykanie to wieśniaki i burgerorzercy , kij im w oko

ocenił(a) film na 9
elendil92

I jak będzie trzeba, to przesunie się ten koniec świata do 2014, byleby obejrzeć ostatnią część xD

ocenił(a) film na 10
Marvolo666

heh no raczej

khazad7_2

Powinni wstawić gdzieś jakiś zegar z dokładnym odliczaniem minut do trailera. Emocje by były.

ocenił(a) film na 9
obleh

Wolę na taki zegar nie spoglądać... lepiej zająć się czymś innym a potem nagle sobie przypomnieć o trailerze bliżej weekendu :-)

khazad7_2

A ja lubię odliczanie i boom!
Zwiastun będzie trwał 2.25 więc jest na co czekać.

ocenił(a) film na 9
obleh

Tyle też się spodziewałem :-) Odliczanie do trailera to jedno, ale odliczanie do samej premiery filmu, to dopiero jazda! ;P
I pomyśleć że już połowa Września.... jeszcze październik, listopad... a grudzień bardzo szybko zleci, bo święta etc. etc. :-))) A więc TUŻ TUŻ :-)

ocenił(a) film na 10
khazad7_2

Nie zapomnij khazad7_2 że grudzień to też genialne TV SPOTY które będą na pewno wypasione!

ocenił(a) film na 9
remiofthedead

Nie da się o tym zapomnieć :-)

LordWieslaw55

Raczej PG.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

:< mój błąd

ocenił(a) film na 9
LordWieslaw55

Ja już sie nie moge doczekać by zobaczyć to cudo:) Ehh..Jeszcze ponad tydzień..