Według najnowszego z najnowszych newsów, "Hobbit" kręcony jest kamerami 3D. Czy to oznacza, że w kinach nie ujrzymy wersji 2D?
Widać nie jesteś do przodu, PJ mówił już dość dawno, że będzie 3D(48fp), 2D(48fps), 3D(24fps), 2D(24fps), 3D IMAX(48 i 24 fps). Czyli zobaczymy go w sześciu wersjach, ale w Polsce raczej będzie ich mniej tzw.technologicznie jesteśmy do tyłu jeśli chodzi o 48 fps, raczej tylko w IMAX. O 2D się nie bój, będzie na pewno.
No trochę nie jestem na bieżąco i się przestraszyłem :D Dzięki wielkie w takim razie, fajnie, że będzie 2D :)
Ja liczę na wersje kinowe 2D tak dostępne jak 3D. Jakoś nie jestem fanem technologii 3D i pierwszy seans wolałbym w wersji tradycyjnej jednak.
Mi by było szkoda kasy, Zresztą po co chodzić do kina kilka razy na to samo. Nie ma wtedy takiej frajdy jak za pierwszym razem.
Ja idę 2x z rzędu tego samego dnia na seans 3D do Imax jak się uda :-) A później pewnie ze 2 razy na wersje 2D :-)
Daje link do tego drugiego trailera, tylko ze trzy ujęcia są zmienione http://www.youtube.com/watch?v=XpdYKhv3EK0
to chyba nie jes nowy zwiastun no bo PJ by na pewno coś na fb napisał , to jakaś ściema :(