PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 425212
6,7 55 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Tylko w 3D?

ocenił(a) film na 9

Według najnowszego z najnowszych newsów, "Hobbit" kręcony jest kamerami 3D. Czy to oznacza, że w kinach nie ujrzymy wersji 2D?

ocenił(a) film na 8
Szybu

Widać nie jesteś do przodu, PJ mówił już dość dawno, że będzie 3D(48fp), 2D(48fps), 3D(24fps), 2D(24fps), 3D IMAX(48 i 24 fps). Czyli zobaczymy go w sześciu wersjach, ale w Polsce raczej będzie ich mniej tzw.technologicznie jesteśmy do tyłu jeśli chodzi o 48 fps, raczej tylko w IMAX. O 2D się nie bój, będzie na pewno.

ocenił(a) film na 9
LordWieslaw55

No trochę nie jestem na bieżąco i się przestraszyłem :D Dzięki wielkie w takim razie, fajnie, że będzie 2D :)

Szybu

Ja liczę na wersje kinowe 2D tak dostępne jak 3D. Jakoś nie jestem fanem technologii 3D i pierwszy seans wolałbym w wersji tradycyjnej jednak.

EternalWinter

Pierwszy seans?? To ile razy ty masz zamiar iść na Hobbita?

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Ja około 3 może 4 razy pójdę na pierwszego hobbita.

ocenił(a) film na 9
adrian229

Crazy. Mi raz starczy, ewentualnie potem na dvd za jakiś czas.

adrian229

Mi by było szkoda kasy, Zresztą po co chodzić do kina kilka razy na to samo. Nie ma wtedy takiej frajdy jak za pierwszym razem.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Ja idę 2x z rzędu tego samego dnia na seans 3D do Imax jak się uda :-) A później pewnie ze 2 razy na wersje 2D :-)

ocenił(a) film na 7
LordWieslaw55

Tyle wersji? Nie ma tam przypadkiem 5D ?

ocenił(a) film na 7
Szybu

Daje link do tego drugiego trailera, tylko ze trzy ujęcia są zmienione http://www.youtube.com/watch?v=XpdYKhv3EK0

ocenił(a) film na 8
Joecrou

to chyba nie jes nowy zwiastun no bo PJ by na pewno coś na fb napisał , to jakaś ściema :(

nowak404

To zwiastun puszczany na animacjach. Nowy będzie we wrześniu.

ocenił(a) film na 10
Joecrou

Fajne te zmienione sceny.

ocenił(a) film na 8
adrian229

no na ten drogi czekamy do września :) będzie co oglądać ciekawe co PJ przygotuje :)