PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 424990
6,7 74 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Byłem wczoraj na filmie. Spodziewałem sie fajerwerków , ale nic z tego . Fabuła denna dla gimnazjalisty, dziecina bajka .
Muzyka ta sama co we władcy. Efekty specjalne przecietne choc nie najgorsze. Postacie - zenująco słabe !!!!!. I wogule ogólna nuda . Mam nadzieje ze hobbit nie dostanie żadnego oscara
ps: moze nastepne czesci beda lepsze choc wątpie Peter Jackson po swietnym Władcy sie wypalił .

ocenił(a) film na 10
FarCry3

1. Hobbit z założenia jest swojego rodzaju bajką.
2. Denna dla gimnazjalisty? A co to - gimnazjaliści jakieś niedorwinięte dzieci?
3. To że dali tę samą muzukę było właśnie dobrym pomysłem, bo ona jest genialna i utrzymuje nas w świecie Tolkiena.
4. Efekty były właśnie super, 3D szczególnie

ocenił(a) film na 8
aga113311

Widocznie mniej akcji i strzelania było niż w FarCry 3 :)
A tak naprawdę to Hobbit to całkiem inna historia niż Lotr, z założenia jest to bajka dla dzieci i też Peter ją luźniej potraktował. Wszyscy porównujecie ja z przełomowym RotK. Po Drużynie też wszyscy darli koty...

madmax1410

ty pewnie grasz w same RPG typu Wrota Baldura lub Dolina Lodowego Wichru. Far Cry był spoko grą z niesamowita grafiką i klimatem . W 3 nie grałem

ocenił(a) film na 8
PanLeszek_2

a czy ja gdzieś stwierdziłem że FC jest gra słabą ? Wiec po co ten trolling ?

ocenił(a) film na 9
aga113311

Dajcie spokój, konto założone dzisiaj, ocenione ze 4 filmy i już 3 tematy na forum hobbita. Toż to troll czystej wody.

ocenił(a) film na 4
Mia_Waren

Bo mnie wkurza ze ten słaby film mam taką ocene , to tak jakby zmierzch albo inne bardziew tez miał taką ocene. Ide na film drugi raz bo niestety ale znajomi chcą isc jescze raz , i wtdy zobacze moze dam wyższa ocene , moze faktycznie na te 6 zasłguje zobaczymy

ocenił(a) film na 4
FarCry3

A far Cry 3 to rewelacyjna gra z fabuła lepsza niz hobbit!!!

ocenił(a) film na 9
FarCry3

Na maturze udowodniłem komisji, że Hobbit jest książką z której sens z powodzeniem można czerpać w dorosłym życiu, więc nie jest tam fabuła dla gimnazjalisty ;)

ocenił(a) film na 4
kordrum

A grałes w Fra cRy 3 ?tam dopiero jest przesłąnie i fabuła co prawda to gra ale i co z tego dobra jka niejeden swietny film.

ocenił(a) film na 9
FarCry3

Grałem w dwójkę i nie była tam zła fabuła ale nie niosło to ze sobą przesłania. Ksiązka film, a gra? Trudno mi jest traktować grę na poważnie, bo raczej służy daniu rozrywki i na tym się skupia, nie ma tam prawd, morałów czy głębi, a jedynie fakty ze świata przeniesione na poziom wirtualny.

ocenił(a) film na 10
FarCry3

Fabuła tak głęboka ja dupa madonny a przesłaniu nie wspomnę.

ocenił(a) film na 8
adrian229

Na poziomie gimnazjum jestes ty autorze, wnioskujac po "rewelacyjnej" znajomosci podstaw ortografii. Wroc do szkoly, poducz sie a potem zakladaj tematy.

ocenił(a) film na 10
Arwena55

Ja nie założyłem żadnego tematu i nie wiem gdzie ty tu widzisz złą ortografie w poście wyżej.

ocenił(a) film na 8
adrian229

Mój post kierowany był do autora tematu, nie Ciebie.

ocenił(a) film na 10
Arwena55

Racja sory za pomyłkę.

ocenił(a) film na 8
adrian229

Drobiazg.

FarCry3

dobra fabuła i przeslanie w farcry 3? hehehe. imprezujesz ze znajomymi na wyspie atakuje was jakis gang , ty uciekasz i po kolei ratujesz ich pojedynczo az do konca gry. w miedzy czasie poznajesz tubylcow ktorzy z nimi walczą. Och jakie to głebokie

ocenił(a) film na 8
FarCry3

1. Czy ty wiesz co to jest "bajka", denna wypowiedź. Film to baśń fantasy z elementami przygodowymi.
2. Jeśli ci się muzyka nie podobała, to jesteś chyba z innej planety. "Postacie - zenująco słabe" żenująca wypowiedź.
3. Debilne porównania WP do Hobbita, bez znajomości literatury.

ocenił(a) film na 8
FarCry3

Co do fabuły i postaci jeśli ci się nie podobały to sam nakręć lepszy film i zbierz ludzi twoich rzekomo lepszych aktorów. Oceniłeś ten gniot Kac Wawa 8/10 to może jesteś fanem Zmierzchu, dennej 2 trylogii GW, albo ostatniej części batmana, że gadasz takie bzdury.