Zakładam ten temat bo ciekawi mnie jak oceniacie wygląd 13-nastki krasnoludów i to, że
każde (rodzeństwo) wygląda zupełnie inaczej. Moglibyście również napisać który z
krasnoludów wygląda najlepiej/najgorzej.
Wydaje mi się, że w "Hobbicie" chcieli pokazać coś nowego, jeśli chodzi o wygląd krasnali, a nie powielać w kółko te same schematy. Dlatego w przypadku niektórych jedyną cechą upodobniającą do krasnoluda będzie zapewne wzrost...Dla mnie każdy powinien być krępy i mieć długą brodę :P a zatem: najlepsi Oin i Gloin, a najgorszy Kili.
Fajny wygląd krasnoludów taki inny taki ciekawszy a najlepiej wygląda Dwalin a najgorzej Kili.
Mały instruktarz obsługi filmwebu:
- między "dyskusja" i "nowy temat" jest w każdym filmie "szukaj". W to puste pole po lewej wpisujemy co nam przychodzi do głowy. Po wpisaniu "wygląd krasnoludów" wiemy, że było już sporo dyskusji i nie ma sensu zakładać nowego tematu.
Ale to jest jeden z lepszych tego typu tematów bez krytyki i tak dalej oraz z możliwością wyboru swojego krasnoluda przemyślane.
Zapomniałeś dodać, że większość nie potrafi czytać... a jak już czytają to nie ze zrozumieniem i zwyczajnie nie łapią tego, czym jest wyszukiwarka tematów. Zakładają po 10x te same treści... niedobrze się od tego robi.
A redakcja siedzi na tyłkach i moderacją się nie zajmuje. Może czas oddać wieloletnim użytkownikom taką możliwość, by jakoś fora ogarniali? :-)
Byłem do niedawna od kilku lat moderatorem na portalu Innastrona, mogę i z chęcią bym się podjął moderacji na tej stronie, żeby wreszcie był tu wysoki standard a nie śmietnik jaki jest teraz.